Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wszystkiego najlepszego Luizo wsród tylu tulipanów ten jeden jedyny jest wyjatkowy, tak samo jak ty :) i dla tego daje go Tobie Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Usia']wszystkiego najlepszego Luizo wsród tylu tulipanów ten jeden jedyny jest wyjatkowy, tak samo jak ty :) i dla tego daje go Tobie Dziękuję z całego Srducha... :* wiem wiem, ze jestem jedyna w swoim rodzaju, nie musicie mi mówić:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: Zaraz dogram reszte fotek... Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No i reszta dzisiejszych fotek... Na dzisiaj wam starczy... reszte z dzisiejszego dnia dostaniecie jutro... nie mogę was zbytnio ropieszczać tymi fotkami :eviltong: :eviltong: Quote
bellatriks Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cudowne fotki :loveu: Cerber jest prześliczny :cool3: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kocham foty na tle błękitnego nieba!!!!!!! i nic mi więcej nie potrzeba :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a muszę się wam czymś pochawlić :) http://www.kroliczydol.lh.pl/galeria.php widzicie tę stronę... to jest strona hodowli psów myśliwskich Z Króliczego Dołka... pan, który ma tą hodowlę to przyjaciel mojego ojca... razem jeżdżą na polowania... nawet nie wiem czy jak byłam młodsza to przypadkiem z psami tego pana sie nie bawiłam... ten pan oprócz hodowli też tresuje psy... niestety tylko myśliwskie i tylko wyżły krótkowłose i jeszcze jakieś... chyba teriery... gdyby był treserem ogólnym takim to na 10000% Cerber byłby u niego tresowany. Byś może nawet i za darmo... ehhh ten tata to zadaje się tylko z ludżmi, którzy mają psy myśliwkie i hodowle psów myśliwskich... żadnych kundli ani nic... w sumie może to i dobrze jak będę miała goldena... on też jest psem myśliwskim... hmmmm ciekawe... Poza tym zobaczcie co mi zrobiła Eria... oiczywiście na moja prośbę... cudowne prawda:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 strasznie podoba mi sie to zdjiecie, taki cerberek wesolutki na nim =**:loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Witam kochani :) no i co 19 mineła teraz oczekiwać 20.... Boziu jak ten czas szybko leci... a dopiero miałam 18-stkę... szczerze mówiąc to jeszcze raz chciałabym ją przeżyć. No ale nic, nie będę płakała nad rozlanym mlekiem jak to mówią. Dziś z razji tego, że jest tak piękna pododa jak wczoraj chyba wybiorę się z Cerberowatym nad wodę... niuniowa rana już się zagoiła, sierść pięknie rośnie więc możemy już się chlustać w wodzie:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zobaczciejaką sobie wczoraj przeróbkę zrobiłam... Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 teraz wam daje reszte wczorajszych foteczek... jedna z moich ulubionych foteczek:loveu: :loveu: Wczoraj się tak troszkę pobawiłam opcjami w aparacje, które właściwie już przetestowałam, ale nie sądziłam, ze takie fajnie rzeczy mogę sfocić... no i coś co chciałam już od bardzo dawna sfocić, a co nigdy mi się nie udawało... Quote
Juszes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Cerber']teraz wam daje reszte wczorajszych foteczek... jedna z moich ulubionych foteczek:loveu: :loveu: Wczoraj się tak troszkę pobawiłam opcjami w aparacje, które właściwie już przetestowałam, ale nie sądziłam, ze takie fajnie rzeczy mogę sfocić... no i coś co chciałam już od bardzo dawna sfocić, a co nigdy mi się nie udawało... łaaaał Luizko, jakie cudne fotki :D strasznie mi się podobają zwlaszcza ta "łapka w łapkę" ;-) A w tym ostatnim w paciorkach Cerberuśka się ty z aparatem odbijasz ;-) Quote
Usia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Lui wszystkie fotki sa super wiec zadnej nie cytuje.A twoja przeróbka jest bardzo orginalna. Czekamy na zdjecia z nad wody;) Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 to jest najlepsze!!! szkoda że nie na tle niebieskiego nieba :) Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 moze coś w tym stylu???? Eria... co prawda musze to poprawic bo nie bardzo mi to wyszło, ale jak na pierwszy raz to może być... Quote
Koma Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piękne! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Wszystkie foty cudne :klacz: Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Razem...:loveu::loveu: Ponownie razem...:loveu::loveu: A to jak w krainie baśni - piękna fota Luizko.:loveu::loveu: Hurra :multi: Luizko...widzę Cię...:loveu::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie. :multi: Twój Cerber to śliczny model do fotografowania...:loveu::loveu: Quote
bellatriks Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Cerber']moze coś w tym stylu???? Eria... co prawda musze to poprawic bo nie bardzo mi to wyszło, ale jak na pierwszy raz to może być... Luiza, super fotki :D A do tej przeróbeczki dodałabym jeszcze "forever" żeby wyszło "forever together" , co Ty na to? ;P Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 też psauje ;) Nie odwiedziłam dziś nikogo. Przepraszam was... dziś właściwie cały dzień siedzę nad książkami... nawet teraz idę oglądać na 1 film o żydach prześladowanych w gettcie... przyda się na polski i histę... polecam wszystkim, którzy zdają maturę mimo tego, ze film trwa ponad 3 godziny. Lecę bo juz się zaczyna. Paaaaaaa:* przepraszam jeszcze raz... Quote
bellatriks Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='eria']proszę :cool3: Eria: piękne:crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Weszłam na chwilkę zobaczyć co tam słuychać/.... Eria przechodzisz samą siebie... dla tych, którzy nie wiedzą... to tło na którym jest łapa i moja ręka to jest zdjecie wykonane przeze mnie... Eria ma talent do robienia takich rzeczy... szkoda, że ja na to nie wpadłam... nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu: ... jest boskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... dziękuję kochana :*:*:*:*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wspaniałe... cudowne boskie fantastyczne brak mi słow :iloveyou: ps. sama próbowałam takie zrobić ale Tina ma male łapki i j a drażni to jak ktoś ja za łapke łapie i nic nam nie wyszlo z tego:( Quote
Dobcia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Luizko:lol: Eria ma talent...:loveu: Piękne:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 super, bardzo lubie foteczki na tle blekitnego nieba:loveu: :loveu: :loveu: Eria przerobeczka poprostu zapiera dech w piersiach:evil_lol: :evil_lol: Jest Zaj***sta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Na zawsze razem.:loveu::loveu: Następna przeróbeczka.:thumbs: :Rose: :buzi: [SIZE=4]Ucz się Luizko, ucz ! Nauka to potęgi klucz ! A w tym moc, Kto więcej umie ! :multi::multi: Quote
Recommended Posts