Cerber Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 oto foteczki :) zaraz reszta foteczek... Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki nie banalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego. życzy Malwina i Pusia Quote
Cerber Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzieki Maliwna za śliczne życzenia. Ja nie będę wszystkim w galeriach pisała życzeń ponieważ nie chcę w razie zcego, zeby mnie zbanowali... napisałam ogólne życzonka dla wszystkich u siebie i mam nadzieję, ze to starczy... Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cerber, o, proszę, jak to psi Cerber pięknie bawil się z Kiarą... Super! Dużo Miłego, Dobrego i Smacznego na Święta! Pzdr. Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jak się ślicznie bawią:loveu::loveu::loveu: Wesołych świąt Luizko:loveu: Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej hej! Nie plotkować tylko Uwage ogladać :D Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła całą ZUZOLANDIA !!!!! Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=5]Dwa kurczaki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali, ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!! Zycza Carolcia z Blacky'usiem :D:D _____________________________________________________________ foteczki sa swietne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .Cerberek ladnie sie dogaduje z Kiarka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
nomu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania". :bluepaw: Quote
Kamila Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jaka zadziora :evil_lol: Luizka-Wesolych Swiat ;) Ja tez bym chciala je spedzac gdzie indziej czyli w pl z rodzinka ale dobrze ze chociaz Lala jest ze mna pierwszy raz od 3 lat przez Swieta :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W te piękne święta gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę Ci smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i by te święta trwały bez końca! Ewa I Kumpelek Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Patrzcie, Ile na stole pisanek! Każda ma oczy Malowane, Naklejane. Każda ma uśmiech Kolorowy I leży na stole grzecznie, Żeby się nie potłuc Przypadkiem W dzień świąteczny. Ale pamiętajcie! Pisanki Nie są do jedzenia. Z pisanek się wyklują ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA. Quote
Samturia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Luiza... nie wiedziałam że Kiarka taka groźna jest :) Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cerberku, życzę mokrego dyngusa, pięknego koszyka, dobrych i dużo jajek, ładnych pisanek i wszystkiego najlepszego :multi:;) Quote
bellatriks Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć, Luizko, przepraszam za dłuuugą nieobecność, ale od dawna nie było mnie w ogóle na Dogo. Co tam u Ciebie, jak tam Święta? Pozdr. :* Quote
Cerber Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witam was moi kochgani :) dziękuję za tak liczne życzenia wielkanocne... jak to mawiają święta, święta i po świętach. Ehhhhhh ja do domu wróciłam jakieś 15 minut temu, mimo, ze z Kowala wyjechałam chwilę po 15 :D błądziłam po Realu, poźniej po galeri - Milenium no i po wiślaninie :) zbyt dużo nie kupiłam, ale dawno już na takim spacerze po sklepach nie byłam.... będąc w Realu zajrzałam obok na cmentarz do mamy... pośiedziałam u niej troszkę... popłakałam sobie i już jest dobrze... teraz idę do spożywczaka zrobić mini zakupy, i przejdę sie gdzieś z moim ukochanym cerberowatym skarbem, którego nie widziałam aż 5 dni... Quote
Carolcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no to zycze milego spacerku z Cerberkiem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Lui tyle czasu po sklepach łaziłas i zadnych zakupów nie zrobiłas ?? jeszcze do spozywczaka lecieć musisz oj kobito :evil_lol: Daj no moze jakies fotki Cerbera ;) Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tak jest zafunduj długaśny spacer Cerberkowi ! należy Wam się obojgu!:) Quote
goldenka245 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Heeej :)) JAk się Wam udał szpacirek?:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry Luizo po świętach !!!:multi::loveu: Wszystkiego dobrego życzę, pozdrawiam i miziam Cerberka...:multi::loveu::loveu: Mam nadzieję, że sobie wypoczęłaś kochana w ferie.:loveu: Pa.:multi: Quote
Recommended Posts