Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj :)
Cerberek słodziuteńki :loveu:
Tak sobie poczytałam i zastanawia mnie jak to się mogło stać że mama Cerberka zaszła w ciąże :crazyeye: Moje sunie zachodzą tylko wtedy jak ja chcę i to też nie zawsze :evil_lol:
Na chudnięcie pieska jest rada....Sterylizacja :) Serio. Zapytaj Malawaszke, Hanie Rupczewską i innych. Ich galerie to: Galeria Lunki i Bolusia.. oraz Senna galeria Gezia i Mani.
Bardzo fajnie że zaczęłaś bywać na DGM :) Jeżeli Cię to wciągnie to zmienisz spojrzenie na świat :)
Co do odwiedzin ;) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :) To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :) Poprostu daj się poznać ;)
Acha :) Moje niunie czyli Zmorka i Szelma to nowofundlandy :) Poczytaj o nich od początku :) Wtedy zobaczysz że ich wygląd to nie wszystko :) Serdecznie zapraszamy :)
A avatar jak zrobić pisze w tytułach :) Krok po kroku :)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Dzieki, właśnie próbuje znaleść Twoją galerię, znaczy Twojego psiaka, ale coś mi kiepsko idzie :/

Kliknij na stempelek w moim podpisie, to Ci się otworzy:razz:

Posted

Cerber napisał(a):
W końcu podobny jest do komy, mi też sprawia przyjemność patrzenie na Komkę, lecz wolałabym ją osobiście poznać, właścicielkę z resztą też :)

Jak wpadniesz kiedyś do Łodzi to daj znać ;)
czekam na więcej fotek Cerbera :loveu:

Posted

:razz:rzeczywiście podobny do KOMKI

Pysia ma racje .Wykastruj Cerberka i masz kilka kłopotów natury zdrowotnej i psychicznej z głowy , a pieskowi będzie się lżej zyło bez pokus ;)

Posted

No właśnie o to chodzi, że ja nie mogę wykastrować Cerbera, to wbrew moimzasadom. Nie wyobrażam sobie Cerberka bez jajek :D a poza tym on teraz jest trochę agresywny w stosunku do niektórych, a co to będzie jak go wykastruję. Nie mogę tego zrobić :(

Posted

Tak sobie poczytałam i zastanawia mnie jak to się mogło stać że mama Cerberka zaszła w ciąże :crazyeye: Moje sunie zachodzą tylko wtedy jak ja chcę i to też nie zawsze :evil_lol:
[/quote]

Otóż rzeczywiście to dziwne, ale Ty dopuszczasz swoje psy bo są reproduktorami i psamirasowymi, a w moim przypadku to jest tak, że Kamusia bod wodzą mogego brata 2 razy wpadła, właściwie to 3 ale pierwszy raz to było bardzo dawno temu.

Posted

Cerber napisał(a):
No właśnie o to chodzi, że ja nie mogę wykastrować Cerbera, to wbrew moimzasadom. Nie wyobrażam sobie Cerberka bez jajek :D a poza tym on teraz jest trochę agresywny w stosunku do niektórych, a co to będzie jak go wykastruję. Nie mogę tego zrobić :(

U mnie meska czesc rodziny mowila stanowczo NIE kastracji psa, a jak doszlo co do czego wszyscy wielce zadowoleni z efektow po kastracji pies zlagodnial/stal sie mniej agresywny;) i nie bylo problemow z nocnym ujadaniem jak jakas suczka miala cieczke;) .

Posted

No właściwie to u mnie jest problem tylko z jedzeniem z niczym innym, no i może to, że Cerber zamiast załatwiać się na dworze tylko chodzi wącha i liże siuśki suczek :/

Wpadnę później to dodam troszkę fotek z wczorajszego i disiejszego dnia :)

Posted

Ehhhhhhhhhh musze w kilku postach wyslac te foty bo coos nie chciala sie wiadomosc zatwierdzic, moze latego, że za duże foty, ale narazie nie moge ich zmniejszyc i dlatego dalam takie duże.

Posted

Cerberek jest przeuroczy i nic mu nie odbierze jego uroku nawet brak ,,jajeczek'';).Co do agresywności , właśnie po kastracji psy stają się spokojniejsze , poczytaj w odpowiednim topiku na weterynarii .A jeśli idzie o kastrowanie i sterylki , porozglądaj się po dogomanii , tutaj jest mnóstwo i rasowców i kundelków pozbawionych możliwości rozrodu .
Zawsze trzeba zrobić sobie zestawienie na za i przeciw , a zobaczysz że za jest ich więcej ;)

Posted

Mm problem z benerem kto mi pomoże. Nie chodzi mi o samo wstawienie bo to umiem, ale ma taki problem, że mi ten bener się na dole postów nie pojawia :( Kto mi pomoże ????????????????????? :(

Posted

o pokazal sie suuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale dlaczego on jest tylko w nowych postach, które pisze :/ jej ale to forum jest pokręcone :/

Posted

Cerber napisał(a):
Mm problem z benerem kto mi pomoże. Nie chodzi mi o samo wstawienie bo to umiem, ale ma taki problem, że mi ten bener się na dole postów nie pojawia :( Kto mi pomoże ????????????????????? :(
u mnie się pokazuje.

Problem jest taki, że poki nie masz żadnego podpisu, to po jego wstawieniu nie pojawi Ci się w poprzednich postach. A jeśli bardzo tego chcesz, to wchodzisz w ich edycję i zaznaczasz "dodaj podpis"

Posted

A teraz obrazek ok:lol: , ma 468/60 pikseli!!!!!

Tylko w podpisie jeszcze masz napisy, a to juz nie wiem!!!Trochę miejsca zawierają. Może usunąc napis o galerii Cerberka, bo i tak się powtarza w bannerze.