Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj :) Cerberek słodziuteńki :loveu: Tak sobie poczytałam i zastanawia mnie jak to się mogło stać że mama Cerberka zaszła w ciąże :crazyeye: Moje sunie zachodzą tylko wtedy jak ja chcę i to też nie zawsze :evil_lol: Na chudnięcie pieska jest rada....Sterylizacja :) Serio. Zapytaj Malawaszke, Hanie Rupczewską i innych. Ich galerie to: Galeria Lunki i Bolusia.. oraz Senna galeria Gezia i Mani. Bardzo fajnie że zaczęłaś bywać na DGM :) Jeżeli Cię to wciągnie to zmienisz spojrzenie na świat :) Co do odwiedzin ;) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :) To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :) Poprostu daj się poznać ;) Acha :) Moje niunie czyli Zmorka i Szelma to nowofundlandy :) Poczytaj o nich od początku :) Wtedy zobaczysz że ich wygląd to nie wszystko :) Serdecznie zapraszamy :) A avatar jak zrobić pisze w tytułach :) Krok po kroku :) Quote
KaRa_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Śliczny on jest:loveu: :loveu: Ma bardzo szlachetny pysk:cool3: Quote
bellatriks Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cerber napisał(a):Dzieki, właśnie próbuje znaleść Twoją galerię, znaczy Twojego psiaka, ale coś mi kiepsko idzie :/ Kliknij na stempelek w moim podpisie, to Ci się otworzy:razz: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cerber napisał(a):W końcu podobny jest do komy, mi też sprawia przyjemność patrzenie na Komkę, lecz wolałabym ją osobiście poznać, właścicielkę z resztą też :) Jak wpadniesz kiedyś do Łodzi to daj znać ;) czekam na więcej fotek Cerbera :loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :razz:rzeczywiście podobny do KOMKI Pysia ma racje .Wykastruj Cerberka i masz kilka kłopotów natury zdrowotnej i psychicznej z głowy , a pieskowi będzie się lżej zyło bez pokus ;) Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No właśnie o to chodzi, że ja nie mogę wykastrować Cerbera, to wbrew moimzasadom. Nie wyobrażam sobie Cerberka bez jajek :D a poza tym on teraz jest trochę agresywny w stosunku do niektórych, a co to będzie jak go wykastruję. Nie mogę tego zrobić :( Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Tak sobie poczytałam i zastanawia mnie jak to się mogło stać że mama Cerberka zaszła w ciąże :crazyeye: Moje sunie zachodzą tylko wtedy jak ja chcę i to też nie zawsze :evil_lol: [/quote] Otóż rzeczywiście to dziwne, ale Ty dopuszczasz swoje psy bo są reproduktorami i psamirasowymi, a w moim przypadku to jest tak, że Kamusia bod wodzą mogego brata 2 razy wpadła, właściwie to 3 ale pierwszy raz to było bardzo dawno temu. Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Cerber napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ja nie mogę wykastrować Cerbera, to wbrew moimzasadom. Nie wyobrażam sobie Cerberka bez jajek :D a poza tym on teraz jest trochę agresywny w stosunku do niektórych, a co to będzie jak go wykastruję. Nie mogę tego zrobić :( U mnie meska czesc rodziny mowila stanowczo NIE kastracji psa, a jak doszlo co do czego wszyscy wielce zadowoleni z efektow po kastracji pies zlagodnial/stal sie mniej agresywny;) i nie bylo problemow z nocnym ujadaniem jak jakas suczka miala cieczke;) . Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No właściwie to u mnie jest problem tylko z jedzeniem z niczym innym, no i może to, że Cerber zamiast załatwiać się na dworze tylko chodzi wącha i liże siuśki suczek :/ Wpadnę później to dodam troszkę fotek z wczorajszego i disiejszego dnia :) Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 witam nowe fotencje już są, zapraszam :D Cerber i moja sunia wyżła niemieckiego - Kaja Cereber w polu Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Ehhhhhhhhhh musze w kilku postach wyslac te foty bo coos nie chciala sie wiadomosc zatwierdzic, moze latego, że za duże foty, ale narazie nie moge ich zmniejszyc i dlatego dalam takie duże. Quote
mar....ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Cerber wieczny optymista:lol: Tak trzymac, zawsze usmiech na jego pyszczku!!!! Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Cerberek jest przeuroczy i nic mu nie odbierze jego uroku nawet brak ,,jajeczek'';).Co do agresywności , właśnie po kastracji psy stają się spokojniejsze , poczytaj w odpowiednim topiku na weterynarii .A jeśli idzie o kastrowanie i sterylki , porozglądaj się po dogomanii , tutaj jest mnóstwo i rasowców i kundelków pozbawionych możliwości rozrodu . Zawsze trzeba zrobić sobie zestawienie na za i przeciw , a zobaczysz że za jest ich więcej ;) Quote
bellatriks Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 śliczny psiaczek. ucaluhj go ode mnie. Alicja ma rację, psy po kastracji staja się spokojniejsze i mniej agresywne.;) Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Mm problem z benerem kto mi pomoże. Nie chodzi mi o samo wstawienie bo to umiem, ale ma taki problem, że mi ten bener się na dole postów nie pojawia :( Kto mi pomoże ????????????????????? :( Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 o pokazal sie suuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale dlaczego on jest tylko w nowych postach, które pisze :/ jej ale to forum jest pokręcone :/ Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cerber napisał(a):Mm problem z benerem kto mi pomoże. Nie chodzi mi o samo wstawienie bo to umiem, ale ma taki problem, że mi ten bener się na dole postów nie pojawia :( Kto mi pomoże ????????????????????? :(u mnie się pokazuje. Problem jest taki, że poki nie masz żadnego podpisu, to po jego wstawieniu nie pojawi Ci się w poprzednich postach. A jeśli bardzo tego chcesz, to wchodzisz w ich edycję i zaznaczasz "dodaj podpis" Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 też tak pomyślałam właśnie, ale dobra niech już tak będzie Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Hej, a teraz Twoj podpis jest za duży. Maksymalne wymiary to 100 x 500 pikseli. Proszę, zmniejsz go, bo jeśli złapie Cię Moderator, to usunie Ci cały podpis. Pozdrawiam, Natalia Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 a teraz może być czy jeszcze za duże??????????? Quote
mar....ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A teraz obrazek ok:lol: , ma 468/60 pikseli!!!!! Tylko w podpisie jeszcze masz napisy, a to juz nie wiem!!!Trochę miejsca zawierają. Może usunąc napis o galerii Cerberka, bo i tak się powtarza w bannerze. Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cerber: zapytaj w tym temacie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17353 tam Evelina wszystko fachowo wyliczy i Ci dokładnie powie;) Quote
Recommended Posts