Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Domagam Sie Ciebie I Fotek Cerbera I Krecika !!!!!!!!!!!!!

Ja się już dawno domagam fotkoof, ale Luiza to wielki uparciuch i wcale mnie nie słucha... :evil_lol: i fotkoof nie chce dac...

Posted

witam was kochani...

ehhh no trochę czasu mnie na dogo nie było, a to dlatego, ze po pierwsze mam dużo nauki :/ a po drugie od ponad tygodnia, dzień w dzień miałam doły. Nie miałam ochoty na nic szczerze mówiąc... Teraz wpadłam bo dziś mam akurat dobry humor, a poza tym jest juz weekend i na reszcie będę mogła spać 12 godzin, a nie po 5-6. Teraz muszę lecieć z cerberowatym na spacer, a potem niestety będę musiała umyć naczynia, zrobic pranie i napisać listy i krótkie formy na angielski jutrzejszy. Dzień generalnie zapowiada się w miare udany... chociaż musze zrobic coś o czym wam niestety powiedzieć nie mogę i dlatego też musiałam odowałać pewna imprezę, za co bardzo przepraszam jedną osobę :( przysiegam, ze to jakoś zrekompensuje...

Dobra ciotki, to ja lecę z cerberowatym. Paaaaaa:* dziękuje bardzo, ze mnie odwiedzacie i nie zapominacie, ze istnieje ktoś taki jak ttaka niczego nie warta Luiza i jej przecudny cerberowaty kundelek :*

Posted

Cerber napisał(a):
dlatego też musiałam odowałać pewna imprezę, za co bardzo przepraszam jedną osobę :( przysiegam, ze to jakoś zrekompensuje...

Lui szkoda ze Cie nie bedzie:placz: ale rozumie i wybaczam, 3maj sie kochana :*:*

Posted

dziękuje bardzo, ze mnie odwiedzacie i nie zapominacie, ze istnieje ktoś taki jak ttaka niczego nie warta Luiza i jej przecudny cerberowaty kundelek :*[/quote]

Oj, trzeba Cię wyleczyc z tego niskiego mniemania o sobie...
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile jesteś warta... :lol:

Posted

Cerber gdzie ty jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake:

Musisz sie zjawić no , czekam odezwij sie chociaz na gg lub PW ja juz wróciłam wiesz, naprawde.