_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Lui wiem jak bardzo Cie jej brakuje :( Niestety nie umiem napisać nic sensownego..... :(:(:(:( Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć Luizka :) Co tam nowego u Ciebie i u Cerberka? Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cerberkowa nie chce z nami gadac... ? Ja się nie zgadzam.... Quote
leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 żeby ci dziś nie było smutno, to przynosimy ci walentynkowe serducho Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 CZeść Luizka!!!!! Wszytskiego najlepszego z okazji walentynek!!! Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Buziaczki i moc uścisków dla Ciebie i dla Cerberka... :lol::lol::lol: Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A to specjalnie dla Cerberka ode Gerusi: Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Luizko, wszystkiego najlepszego i udanych walentynek:loveu: ;) Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czesc Luiza :) Wszystkiego najlepszego :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja nie lubie walentynek ale i tak mowie syskiego naj naj lepsego :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Domagam Sie Ciebie I Fotek Cerbera I Krecika !!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Domagam Sie Ciebie I Fotek Cerbera I Krecika !!!!!!!!!!!!! Ja się już dawno domagam fotkoof, ale Luiza to wielki uparciuch i wcale mnie nie słucha... :evil_lol: i fotkoof nie chce dac... Quote
Agushka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hej Luiza :) Co u Ciebie?? Tu się wszyscy fotek domagają a Ty gdzieś umknęłaś :( Quote
Cerber Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 witam was kochani... ehhh no trochę czasu mnie na dogo nie było, a to dlatego, ze po pierwsze mam dużo nauki :/ a po drugie od ponad tygodnia, dzień w dzień miałam doły. Nie miałam ochoty na nic szczerze mówiąc... Teraz wpadłam bo dziś mam akurat dobry humor, a poza tym jest juz weekend i na reszcie będę mogła spać 12 godzin, a nie po 5-6. Teraz muszę lecieć z cerberowatym na spacer, a potem niestety będę musiała umyć naczynia, zrobic pranie i napisać listy i krótkie formy na angielski jutrzejszy. Dzień generalnie zapowiada się w miare udany... chociaż musze zrobic coś o czym wam niestety powiedzieć nie mogę i dlatego też musiałam odowałać pewna imprezę, za co bardzo przepraszam jedną osobę :( przysiegam, ze to jakoś zrekompensuje... Dobra ciotki, to ja lecę z cerberowatym. Paaaaaa:* dziękuje bardzo, ze mnie odwiedzacie i nie zapominacie, ze istnieje ktoś taki jak ttaka niczego nie warta Luiza i jej przecudny cerberowaty kundelek :* Quote
Czoko Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cerber napisał(a): ktoś taki jak ttaka niczego nie warta Luiza :* Powodzenia! Lui ale nawet żartem tak o sobie nie myśl! Quote
Marta_Ares Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cerber napisał(a):dlatego też musiałam odowałać pewna imprezę, za co bardzo przepraszam jedną osobę :( przysiegam, ze to jakoś zrekompensuje... Lui szkoda ze Cie nie bedzie:placz: ale rozumie i wybaczam, 3maj sie kochana :*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Czesc :) przyszłam sie przywitac chociaz wiem ze cie nie ma... :buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dziękuje bardzo, ze mnie odwiedzacie i nie zapominacie, ze istnieje ktoś taki jak ttaka niczego nie warta Luiza i jej przecudny cerberowaty kundelek :*[/quote] Oj, trzeba Cię wyleczyc z tego niskiego mniemania o sobie... Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile jesteś warta... :lol: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cerber gdzie ty jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake: Musisz sie zjawić no , czekam odezwij sie chociaz na gg lub PW ja juz wróciłam wiesz, naprawde. Quote
Recommended Posts