Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koma']Luiza :mad: To już nie pierwszy raz kiedy Cię przyłapuję na kradziejstwu zdjęć mojej suczy! Jak Ci nie wstyd :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

hehehehe Cerber ma bliźniaczke, Cerber ma bliźniaczke :eviltong: :eviltong: :eviltong: fakt, faktem, ze młodsza o chyba rok, ale bliźniaczka :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i troszku pręgowana, no ale jeśli to bliźniaczka, a nie bliźniak to muszą być dwujajowe, a jak są dwujajowe to nie mogą być łudząco podobne :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Koma']Luiza :mad: To już nie pierwszy raz kiedy Cię przyłapuję na kradziejstwu zdjęć mojej suczy! Jak Ci nie wstyd :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

Nie, ja się nie zgadzam. :eviltong: Jak to zobaczyłam to myslałam, że coś ze mną nie tak. Gdzie tu Cerbuś, a gdzie Koma?????

Posted

Marta_Ares napisał(a):
woo Cerber z klonem:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

a a liczylam na fotki z konikiem:-( :-(

ehhh przepraszam... przysiegam, ze jutro wstawie... dzś juz nie mam siły...

Posted

[quote name='Cerber']a teraz proszę 5 szczegółów, jak u Komy :D

miłej zabawy życzę :D
Czy oni naprawde nie są spokrewnieni??? :evil_lol: Są identyczni.
Czekamy na foty z konikiem :D

Posted

Moja instruktorka ( i zarazem najlepsza kumpela w klasie) czyszcząca Fidela... ja wtedy zbyt blisko jeszce nie podchodziłam do niego, bo się bałam, ze mnie ugryzie... mam jeszcze uraz kiedy mnie ugryzła ta klacz, rok temu.

no i tu już ja na Fidziu... pierwsze chwile, kiedy to się jeszce bałam...

Asia kazała mi się kłaść na Fidelu, żebym przełamała trochę strach...

no i tu juz Asiek na Fidziu... ja siedziałam na trybunach...

a to jest Argon, drugi jeżdżony koń przez Asię (czyt. moją instruktorkę)

a tu jest Egida... taka jedna klacz, która ma boks na przeciwko Fidela... stwierdziłam, ze jej pstryknę fotkę bo też jest ładna :)

Posted

nieeee no focie cudniaste....
dlugo jezdzilas?? ja pamietam swoja 1sza lekcie 2godzinki w siodleskakanie itp.<bo instruktor stwierdzil ze chyba sie w siodle urodzilam tak mi dobzre szlo...>bylo boskoo...
tylko jak zeszlam nog nie moglam razem zmaczyc:eviltong:
to pamietam do dzis ten bol....

Posted

[quote name='Alynkaaa']nieeee no focie cudniaste....
dlugo jezdzilas?? ja pamietam swoja 1sza lekcie 2godzinki w siodleskakanie itp.<bo instruktor stwierdzil ze chyba sie w siodle urodzilam tak mi dobzre szlo...>bylo boskoo...
tylko jak zeszlam nog nie moglam razem zmaczyc:eviltong:
to pamietam do dzis ten bol....

emmm
skakanie???? tak szybko???? o matko wierzyć aż mi sie nie chce...

ja jeździłam godzinę i nauczyłam sie tylko anglezować i kłusować... miałam też 2 galopy za sobą, ale to nie było w planach akurat (ten galop)

Posted

[quote name='Cerber']emmm
skakanie???? tak szybko???? o matko wierzyć aż mi sie nie chce...

ja jeździłam godzinę i nauczyłam sie tylko anglezować i kłusować... miałam też 2 galopy za sobą, ale to nie było w planach akurat (ten galop)

moze skakanie za duzonapisane...chociaz nie zaczynalam od pzrechodzenia miedzy belkami a pozniej mialam je podniesione ale na bardzo nisko. ale fajnie bylo:D

Posted

[quote name='Alynkaaa']moze skakanie za duzonapisane...chociaz nie zaczynalam od pzrechodzenia miedzy belkami a pozniej mialam je podniesione ale na bardzo nisko. ale fajnie bylo:D
moze to byly kawaletki??:cool3:
mi kiedys instruktorka polozyla 3 kawaletki na siebie i ogolnie cala wysokosc miala ok 130 cm...moj kon za3mal sie przed przeszkoda i skoczyl z miejsca...wyskoczylam z siodla ale wpadlam w nie spowrotem :D
a fotki sliczne :*