Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :razz:super że zaczęłaś jazdy na koniu ....ja w życiu nie siedziałam na koniku:oops: Cudna fotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Koma Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 BBeta napisał(a):Cerber ma sobowtora :crazyeye: :crazyeye: o przepraszam! sobowtórkę jeśli już ;) Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Koma']Luiza :mad: To już nie pierwszy raz kiedy Cię przyłapuję na kradziejstwu zdjęć mojej suczy! Jak Ci nie wstyd :evil_lol: :lol: :lol: :lol: hehehehe Cerber ma bliźniaczke, Cerber ma bliźniaczke :eviltong: :eviltong: :eviltong: fakt, faktem, ze młodsza o chyba rok, ale bliźniaczka :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i troszku pręgowana, no ale jeśli to bliźniaczka, a nie bliźniak to muszą być dwujajowe, a jak są dwujajowe to nie mogą być łudząco podobne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Koma']Luiza :mad: To już nie pierwszy raz kiedy Cię przyłapuję na kradziejstwu zdjęć mojej suczy! Jak Ci nie wstyd :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Nie, ja się nie zgadzam. :eviltong: Jak to zobaczyłam to myslałam, że coś ze mną nie tak. Gdzie tu Cerbuś, a gdzie Koma????? Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 a teraz proszę 5 szczegółów, jak u Komy :D miłej zabawy życzę :D Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 woo Cerber z klonem:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: a a liczylam na fotki z konikiem:-( :-( Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Marta_Ares napisał(a):woo Cerber z klonem:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: a a liczylam na fotki z konikiem:-( :-( ehhh przepraszam... przysiegam, ze jutro wstawie... dzś juz nie mam siły... Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dobra to ja już lecę na poważnie spać, bo oczy mi się kleją.... dobranoc wam wszystkim... dziękuje za odwiedzanie mojej galeriii :* Quote
BBeta Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Koma napisał(a):o przepraszam! sobowtórkę jeśli już ;) Wybacz, sobowtórke ;) Quote
Anecioreczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dzieńdobryyy cóż za piękna Cerberkowa Sesja.. aporpo..wczoraj oglądałaM FILM 'wożonko' i tam jeden koleś miał na Imie Cerber i był tak jakby psem..:lol::lol::lol::lol: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wow, Cerberek ma sobowtórKĘ :evil_lol: Świetna fotka ;) Czekamy na fotki z konikiem :razz: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cerber']a teraz proszę 5 szczegółów, jak u Komy :D miłej zabawy życzę :D Czy oni naprawde nie są spokrewnieni??? :evil_lol: Są identyczni. Czekamy na foty z konikiem :D Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale cudne foto:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: SLICZNE!!!!!!!!! i ta lapecka......:loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 witam was kochane, fotteczki juz się wgrywają i zaraz będą na forum :) Quote
Cerber Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Moja instruktorka ( i zarazem najlepsza kumpela w klasie) czyszcząca Fidela... ja wtedy zbyt blisko jeszce nie podchodziłam do niego, bo się bałam, ze mnie ugryzie... mam jeszcze uraz kiedy mnie ugryzła ta klacz, rok temu. no i tu już ja na Fidziu... pierwsze chwile, kiedy to się jeszce bałam... Asia kazała mi się kłaść na Fidelu, żebym przełamała trochę strach... no i tu juz Asiek na Fidziu... ja siedziałam na trybunach... a to jest Argon, drugi jeżdżony koń przez Asię (czyt. moją instruktorkę) a tu jest Egida... taka jedna klacz, która ma boks na przeciwko Fidela... stwierdziłam, ze jej pstryknę fotkę bo też jest ładna :) Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nieeee no focie cudniaste.... dlugo jezdzilas?? ja pamietam swoja 1sza lekcie 2godzinki w siodleskakanie itp.<bo instruktor stwierdzil ze chyba sie w siodle urodzilam tak mi dobzre szlo...>bylo boskoo... tylko jak zeszlam nog nie moglam razem zmaczyc:eviltong: to pamietam do dzis ten bol.... Quote
Cerber Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Alynkaaa']nieeee no focie cudniaste.... dlugo jezdzilas?? ja pamietam swoja 1sza lekcie 2godzinki w siodleskakanie itp.<bo instruktor stwierdzil ze chyba sie w siodle urodzilam tak mi dobzre szlo...>bylo boskoo... tylko jak zeszlam nog nie moglam razem zmaczyc:eviltong: to pamietam do dzis ten bol.... emmm skakanie???? tak szybko???? o matko wierzyć aż mi sie nie chce... ja jeździłam godzinę i nauczyłam sie tylko anglezować i kłusować... miałam też 2 galopy za sobą, ale to nie było w planach akurat (ten galop) Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cerber']emmm skakanie???? tak szybko???? o matko wierzyć aż mi sie nie chce... ja jeździłam godzinę i nauczyłam sie tylko anglezować i kłusować... miałam też 2 galopy za sobą, ale to nie było w planach akurat (ten galop) moze skakanie za duzonapisane...chociaz nie zaczynalam od pzrechodzenia miedzy belkami a pozniej mialam je podniesione ale na bardzo nisko. ale fajnie bylo:D Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sliczne fotki:loveu: Ja pamietam jak pierwszy raz uczylam sie anglezowac to byla porazka, ale po kilku jazdach szlo mi coraz lepiej, nawet w terenie z instruktorem bylam:evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alynkaaa']moze skakanie za duzonapisane...chociaz nie zaczynalam od pzrechodzenia miedzy belkami a pozniej mialam je podniesione ale na bardzo nisko. ale fajnie bylo:D moze to byly kawaletki??:cool3: mi kiedys instruktorka polozyla 3 kawaletki na siebie i ogolnie cala wysokosc miala ok 130 cm...moj kon za3mal sie przed przeszkoda i skoczyl z miejsca...wyskoczylam z siodla ale wpadlam w nie spowrotem :D a fotki sliczne :* Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :) sliczne fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts