Koma Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć Cerberki :multi: Cudowne pyszczycho :loveu: :loveu: :loveu: A jak tam Cerberkowa łapeczka? Goi się? Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cudowny ten Fidell:loveu::loveu: witam! ale miałam zaległości...:shake::shake::shake: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hey:lol: Śliczny Fidell:loveu: I Cerberek oczywiście także:loveu: Gratuluje rozpoczęcią jazdy konnej;) Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dobcia napisał(a):Gratuluje rozpoczęcią jazdy konnej;) Ja również ;) Quote
Alynkaaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 NO CO TU DUZO MOWC NOOO.... 5 RZECZY -DOBRY NOC:) -PIEKNY PIES:loveu::loveu::loveu: -PIEKNY KON:loveu::loveu: -GRATULUJE:D -DOBRANOC:* Quote
Czoko Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wszyscy trzej są śliczni i Cerberek i Krecik i Fidelek. Na konia nigdy nie odważyłam się wsiąść - może ze względu na wiek ... nauka jazdy syna na łyżwach skończyla się moim złamaniem ręki... Quote
asiunia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Cerber']witam kochani :) własnie wrócołam ze steajni... mówię wam jak było bosko :) Fidel to wspaniały, cierpliwy i ufny kon... Jezdziłam ponad godzine i wcale nie byłam mocno zmęczona, chociaż kiedy kłusowałam to mnie to najbardziej męczyło. Bałam się na początku, ale po jakiś 15 minutach jazdy było już ok. Moja droga koleżanka nauczyła mnie jak mam anglowac czyu jak to się tam mówi... i wychodziło mi to świetnie :) ehhhh teraz juz wiem, ze z jazdy nie zrezygnuje... szkoda mi tylko cerbera bo cały zdien siedział sam./... jutro go zabieram ze sobą więc już taki biedny nie będzie :) Poznbałam w stajkni bardzo ciekawych i życzliwych ludzi... mam nadzieję, ze więcej razy będę mogła z nimi rozmawiac a przede wszystkim jezdzić konno. Bolą mnie nogi tak jak przewidywałamn i jestem cholernie głodna, w między czasie wszamałam 2 kinder bueno, żeby trochę nabrać energi... niestety zaraz musze sie wziać za lekcje bo w poniedziałak się zaczyna zapierdziel :/ ale dobra damy rade, ciesze sie tylko, ze mogłam się dobrze bwaić. Marta - ta stajnia jest w Michelinie, to jest taki pensjonat, bo jest tam stajnia i luksusowy hotel... naprawde jest tam przepieknie... a teraz kochani zmykam się wykąpać, bo jestem naprawdę zmęczona i przepachniona konikami :D to paaaa:* fotki będą jutro wieczorem (bo też jadę jutro do stajni) albo w sobote rano. Hej! Anglezowac:evil_lol:Koniś piekny,bardzo przypomina mi moja Sarcie na ktorej uczylam sie jezdzic;) Quote
samograj Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ALE KOŃSKIE CUDO!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Luizko, ja ostatnio mam mało czasu, wpadłam na moment z pozdrowieniami!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Witam... ojej ale wy jestescie kochani :* ja was na tyle czasu opuszczam, a wy mnie mimo wszystko odwiedzacie :* baaaaaardzo wam dziękuję... niestety mam dużo spraw na głowie i nie mogę siedzieć przy komputerze. Postaram sie dzis po poludniu wstawic te fortki z mojej pierszej konnej jazdy na fidelu... nastepnym razem jak pojade do stajni to byc moze bede jezdzila na Argonie, takim czekoladowo-czarnym pieknym wałachu, który ma ok 170 w kłębie... Fidziu tez nie jest mały, ma ok 168. Zarówno fotki Fidzia jak i Argona wam pokażę... a następnym razem zrobie zdjęcie klaczy - Dozy, która w zeszłym roku (kiedy byłam z koleżanką na zawodach) mnie ugryzła w rękę. Teraz kochani musze uciekać z cerberowatym, a pozniej sprzątanie i czekanie na k0orki z angola. To ja zmykam paaaaaa:* PS. dziękuję wam jeszcze raz za to, ze mnie odwiedzacie, kochani jestescie :* Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Anglezowac:evil_lol:Koniś piekny,bardzo przypomina mi moja Sarcie na ktorej uczylam sie jezdzic;) ooooo właśnie to się mówiło anglezować :oops: znowy gape strzeliłam... ehhh koleżanka co chwilka kazała mi się podnosić do góry i siadać i jak to opanowałam to przechodziłam do kłusa... fajnie było :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A coś Ty myślała, .... :evil_lol: Możesz powoli wstawiac wodę na kawę (tak przed 13.00) Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hej Lui ale Ci zazdroszcze kocham jezdzic konno ale niestety obecnie nie mam gdzie w ubiegle wakacje jezdzilam rowerem do stadniny kolo kowala i pomagalam im przy koniach, a za to moglam jeździć na koniach:multi: Czekam na foteczki!!!! Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hej kochana :* dlugo mnie mniie nie bylo poniewaz przygotowania do 100dniowki trwaly pelna para:lol: ale teraz chyba bede miala troche odpoczynku hihi:) aco tam u Ciebie?? :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ja na koniu? Raczej wole sobie popatrzeć... I zdecydowanie wolę psie sporty, bo... one są w zasięgu moich możliwości fizycznych... Pzdr. Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 czesc wam kochani... ja jak zwykle wszystko zaniedbuje ehhhhhh :/ kurcze jestem wykończona dzisiejszymm dniem, mówie wam.... nie wstawie fotek z Fidelem, bo jeszcze ich nie zgrałam na kompa... nie miałam zbytnio czasu... mogę zrobić taką powtórkę z prezeszłości i pokazać wam fotki, które moim zdaniem są najpiękniejsze... oczywiście fotki cerberowatego... kilka wstawie i zmykam ziuziu, bo jestem wykończona... czy ty mnie kochasz??? ja ciuę kocham, nawet Ci łapkę podam... zaduma... mojhe kochane maleństwo...:loveu: :loveu: uczymy się pisać poosty na dogomani :D ło matko, ja leżę na prawdziwym huskym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: duma... zawstydzony... nie patrzcie na mnie, nie róbcie mi zdjęć... w całej okazałosci... Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 jestem zaroścnięty, ale uśmiechnięty :) i moja ukochana stójka... uwielbiam, kiedy psy tak robią:loveu: :loveu: :loveu: I am Lion King :D jestem na saharze, własnie dogladam lwów :D potrafię latać... tak... z resztą jak większość innych psów :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Prawdziwa sesja. Cerber (jak zwykle), tylko się zachwycac. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Luiza :mad: To już nie pierwszy raz kiedy Cię przyłapuję na kradziejstwu zdjęć mojej suczy! Jak Ci nie wstyd :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
BBeta Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cerber ma sobowtora :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts