Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Jestem już... ehhhh Małysz zajął tylko 4 miejsce, a ja myślałam, ze utrzyma się na 3 miejscu, szkoda...

Anecioreczek i Ty tylko z maty miałabyś oblać?? czy z czegoś jeszcze??? boi jesli tylko z maty to możesz w wakacje pisać egzamin poprawkowy, wiem, bo u mnie w klasie kilka osób juz 2 razy pisały, najpierw w pierwszej klaeie a potem w drugiej... nie łam sie na pewno dasz radę :)

słoneczko..ja Już oblałam Matematyke!
na semestr pierwszy.. :(:(:(:(
jutro pisze 2 egzamin...:placz:

Posted

Anecioreczek napisał(a):

ojej kochaniutka... nie łam się.... na pewno zdasz... a do której teraz chodzisz klasy???

Na pocieszenie daje foteczki :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja fotek nie widze?:P:eviltong::eviltong:

w 2 liceum...:shake::shake::shake: jak teraz nie zdam...to poprostu zrobie taka głupote...ze mekkeke:/ 4 lata w liceum...pf w zyciu..:/

no też właśnie, więc dlatego dasz rade i zdasz do 3 klasy :) matura, studniówka i te sprawy wiesz... mówie Ci... dasz rade...

a fotki już są:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ale macie mało snieguu:P:P:P:P

to byłóo 4 dni temu!! patrzcie uważnie na daty... jesteś chyba drugą czy trzecia osoba, która mi o tym mówi... 24 stycznia to był ten dzień, kiedy zaczęło tak padać intensywnie w całej pPolsce...:roll:

Posted

Anecioreczek napisał(a):

A o której ten egzamin? Będę trzymac kciuki. :-o

P.S.
A z matmy to ja byłam noga, jakich mało na świecie

Posted

dobra dam świeższe fotki z wczoraja, kiedy to była piekna, słoneczna pogoda :) ale musicie troche poczekać, bo jeszcze ich nie zgrałam z aparatu :D

a wiecie, ze moje psisko reaguje na imie Gerber :D tzn., że albo jest jedzonkiem dla bobaków, albo pięknym kwiatuszkiem...

to jest Gerber

i to jest Gerber

a to jest Cerber :D

Posted

a wiecie, ze moje psisko reaguje na imie Gerber :D tzn., że albo jest jedzonkiem dla bobaków, albo pięknym kwiatuszkiem...

a to jest Cerber :D

Według mnie to bardziej pasuje na kwiatuszka (szczególnie z usposobienia).
Ale i tak to zdjęcie najbardziej mi się podoba
. :smilecol:

Posted

Gerberowaty jak był malutki i leżał jak taki mału cieloczek na dywaniku to wszycy na niego wołali kwiatuszek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to mi sie podobało... chociaż w sumie to było bardziej przedrzeznianie bo nikomu sie to imie nie podobało (cerber) szczegolnie mojej mamie. Moja mama na poczatku powiedziala, ze nie bedzie na swojego psa wolala cerber, ale sie przyzwyczaila bo nadanie psu imienia nalezalo do mnie tak samo jak i pies :) kocham mojego zlotego kwiatuszka straaaasznie... mam nadzieje, ze nikt w to nie watpi, bo jesli tak to:mad: :mad: :mad: :mad: :D:D:D:D

Posted

oj gdybyście go poznały osobiście... to naprawde złoty pies... wsycy, którzy do tej pory go osobiście poznali uwierzyć nie chcą, że on taki ciepliwy i zdominowany nawet przez suki jest... a jak kłócił sie z preziem u gosi to do mnie podchodził i zaslaniał mnie sobą, zeby preziu mi krzywdy nie zrobił... uwielbiam tego psa ponad życie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

wiem, ze wpadłam w samozachwyt własnego psa, ale mam faze :D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Lui po czym masz faze :D?

patrz post pierwszy na ostatniej stronie mojej galerii :D ten o gerberze :D

mam faze po cerberze dokładniej mówiąc :D

Posted

[quote name='Cerber']Gerberowaty jak był malutki i leżał jak taki mału cieloczek na dywaniku to wszycy na niego wołali kwiatuszek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to mi sie podobało... chociaż w sumie to było bardziej przedrzeznianie bo nikomu sie to imie nie podobało (cerber) szczegolnie mojej mamie. Moja mama na poczatku powiedziala, ze nie bedzie na swojego psa wolala cerber, ale sie przyzwyczaila bo nadanie psu imienia nalezalo do mnie tak samo jak i pies :) kocham mojego zlotego kwiatuszka straaaasznie... mam nadzieje, ze nikt w to nie watpi, bo jesli tak to:mad: :mad: :mad: :mad: :D:D:D:D

A jak zwątpię to cio mi zrobis??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ha,ha