Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Nie no kochane moje ja juz padam, nie dam rady dzis z tymi fotkami... ide juz spac... przepraszam was tez, ze juz dzis was nie odwiedze, ale padam z nóg... DOBRANOC:*

pff...ja nie wybaczam:shake::shake:

:D:D:D:D

Posted

Witam kochani, kurcze troszku se pospałam bo dopiero się obudziłam... odespałam chyba całe ferie, bo już jutro idę do szkoły :/ kurcze niech sie kończy ten rok szkolny bo zwariuje :/ idę zjeść cos, bo jestem głodna i zaraz do was wracam...

Posted

a mówiłam już wam jak strasznie kocham mojego niunka>??????? jak nie to wam mówie, ze strasznie kocham mojego cerberowatego kochanego faflinka.... kocham go straaaaaasznie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: właśnie w tej chwili leży na mnie, moje złote szczescie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak ja go strasznie kocham...

buuuuuu nikt nas nie odwiedza...:( to my sobie idziemy na spacer :( i nie wrócimy do was :P

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)i jak po spacerku...
uuu ty już kończysz ferie a u nas dopiero dzieciarnia ma za 2 tygodnie ...masakra

I ja też sie zaliczam :D jeszcze 2 tygodnie czekać.... :shake:

Posted

ale ja za to mam 27 kwietnia zakończenie roku :diabloti: :diabloti: :diabloti: na reszcie będę wolna na 5 miesięcy :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehehehe :D no nie biore pod uwagę matury bo to są pojedyńcze dni...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Wes mi nie mow dobra... moj brat tez tak bedzie mial i bedzie spal do poludnia a ja bede musiala wstawac o 5 jak cały dom śpi :bigcry:

hehehehe ja tam sie ciesze:diabloti: :diabloti: , tylko gdyby nie ta matura:shake: :shake: :shake: to byłoby idealnie...

Posted

dobra teraz to na poważnie zmykam na dwór, będę za jakieś 2 godzinki... musze cerberowi zrekompensować ten czas, który siedział i czekał... paaaa kochane :* jak wróce to wstawie reszte tych spacerkowych fotek...

Posted

ja rownież mam za 2 tygodnie..:shake:a teraz musze kuc... bo koniec zaliczenia matmy sie zbliża..:shake: + trzeba mnieć jakieś oceny przed feriami zeby mnie odrazu do odp nie wytrwano po 2 tygodniowej labie:shake:
wieć teraz mam kucia...:shake:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja rownież mam za 2 tygodnie..:shake:a teraz musze kuc... bo koniec zaliczenia matmy sie zbliża..:shake: + trzeba mnieć jakieś oceny przed feriami zeby mnie odrazu do odp nie wytrwano po 2 tygodniowej labie:shake:
wieć teraz mam kucia...:shake:

Kochana, jak ja Ci zazdroszczę, że musisz troszkę pokuc. Chyba za tym tęsknię. :cool3: :cool3: :cool3: Oj, fajne to były czasy...

Posted

Jestem już... ehhhh Małysz zajął tylko 4 miejsce, a ja myślałam, ze utrzyma się na 3 miejscu, szkoda...

Anecioreczek i Ty tylko z maty miałabyś oblać?? czy z czegoś jeszcze??? boi jesli tylko z maty to możesz w wakacje pisać egzamin poprawkowy, wiem, bo u mnie w klasie kilka osób juz 2 razy pisały, najpierw w pierwszej klaeie a potem w drugiej... nie łam sie na pewno dasz radę :)