Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cerber napisał(a):Nie no kochane moje ja juz padam, nie dam rady dzis z tymi fotkami... ide juz spac... przepraszam was tez, ze juz dzis was nie odwiedze, ale padam z nóg... DOBRANOC:* pff...ja nie wybaczam:shake::shake: :D:D:D:D Quote
Dobcia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Luizko;) Śliczne fotki spacerkowe:loveu:i jak zwykle bardzo towarzystki spacerek, maja psiaki frajde;) Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzień dobry. I wrzucaj szybciutko te zdjątka. :lol: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Witam kochani, kurcze troszku se pospałam bo dopiero się obudziłam... odespałam chyba całe ferie, bo już jutro idę do szkoły :/ kurcze niech sie kończy ten rok szkolny bo zwariuje :/ idę zjeść cos, bo jestem głodna i zaraz do was wracam... Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 a mówiłam już wam jak strasznie kocham mojego niunka>??????? jak nie to wam mówie, ze strasznie kocham mojego cerberowatego kochanego faflinka.... kocham go straaaaaasznie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: właśnie w tej chwili leży na mnie, moje złote szczescie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak ja go strasznie kocham... buuuuuu nikt nas nie odwiedza...:( to my sobie idziemy na spacer :( i nie wrócimy do was :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czeeeść :) Lui my doskonale wiemy jak Ty strasznie go kochasz :):loveu: a on Ciebie tak samo !!:D Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ;)i jak po spacerku... uuu ty już kończysz ferie a u nas dopiero dzieciarnia ma za 2 tygodnie ...masakra Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)i jak po spacerku... uuu ty już kończysz ferie a u nas dopiero dzieciarnia ma za 2 tygodnie ...masakra I ja też sie zaliczam :D jeszcze 2 tygodnie czekać.... :shake: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 ale ja za to mam 27 kwietnia zakończenie roku :diabloti: :diabloti: :diabloti: na reszcie będę wolna na 5 miesięcy :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehehehe :D no nie biore pod uwagę matury bo to są pojedyńcze dni... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wes mi nie mow dobra... moj brat tez tak bedzie mial i bedzie spal do poludnia a ja bede musiala wstawac o 5 jak cały dom śpi :bigcry: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wes mi nie mow dobra... moj brat tez tak bedzie mial i bedzie spal do poludnia a ja bede musiala wstawac o 5 jak cały dom śpi :bigcry: hehehehe ja tam sie ciesze:diabloti: :diabloti: , tylko gdyby nie ta matura:shake: :shake: :shake: to byłoby idealnie... Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 dobra teraz to na poważnie zmykam na dwór, będę za jakieś 2 godzinki... musze cerberowi zrekompensować ten czas, który siedział i czekał... paaaa kochane :* jak wróce to wstawie reszte tych spacerkowych fotek... Quote
Alynkaaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wiitaamm..z ranaa< hehe > kiedy noffee fotecki??????? i jak tam na spcerku duuzo sniegu?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cerber napisał(a):hehehehe ja tam sie ciesze:diabloti: :diabloti: , tylko gdyby nie ta matura:shake: :shake: :shake: to byłoby idealnie... Noo nie ma tak dobrze jak by sie chciało :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ja rownież mam za 2 tygodnie..:shake:a teraz musze kuc... bo koniec zaliczenia matmy sie zbliża..:shake: + trzeba mnieć jakieś oceny przed feriami zeby mnie odrazu do odp nie wytrwano po 2 tygodniowej labie:shake: wieć teraz mam kucia...:shake: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):ja rownież mam za 2 tygodnie..:shake:a teraz musze kuc... bo koniec zaliczenia matmy sie zbliża..:shake: + trzeba mnieć jakieś oceny przed feriami zeby mnie odrazu do odp nie wytrwano po 2 tygodniowej labie:shake: wieć teraz mam kucia...:shake: Kochana, jak ja Ci zazdroszczę, że musisz troszkę pokuc. Chyba za tym tęsknię. :cool3: :cool3: :cool3: Oj, fajne to były czasy... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No ja też mam dużo kucia ale sie nie łamie :D Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 nie..jesli zależy od tego Twoje zdanie do Kolejnej Klasy...:shake: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):nie..jesli zależy od tego Twoje zdanie do Kolejnej Klasy...:shake: No to sprężaj się, i wytrzymałości Ci życzę...:nerwy: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Jestem już... ehhhh Małysz zajął tylko 4 miejsce, a ja myślałam, ze utrzyma się na 3 miejscu, szkoda... Anecioreczek i Ty tylko z maty miałabyś oblać?? czy z czegoś jeszcze??? boi jesli tylko z maty to możesz w wakacje pisać egzamin poprawkowy, wiem, bo u mnie w klasie kilka osób juz 2 razy pisały, najpierw w pierwszej klaeie a potem w drugiej... nie łam sie na pewno dasz radę :) Quote
Recommended Posts