Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehhh normalnie już się dowiedziałam co to za niespodzianka. Jestem mile zaskoczona naprawde :):):):) chyba milszej niespodzIanki jak nadziś dostać nie miogłam :):):):) jestem zadowolona :)

a teraz na poważnie zmykam się ogarniać :) do zobaczyska :)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no juz się dowiedziałam co to za niespodzianka i jestem mile zaskoczona musze wam powiedzieć :):P):) teraz spokojnie mogę iść ogarnąć się i czekać na korki. do zobaczyska :)

Posted

bardzo mi przykro moje kochane. Myślałam, ze będzie to taka niespodzianka, którą będę mogła z wami się na forum podzielić, ale okazało się, ze nie bardzo... ja się ciesze z tego czego się dowiedziałam, ale niestety nie mogę powiedzieć na forum :(

Po korkach poodwiedzam wasze galerie :)

Posted

jestem już kochane :) zaraz normalnie się wezmę a wstawianie foteczek i odwiedzanie waszych galeri... ja bogu dzieki już po korkach jestem :) Byłam też z cerberkiem na godzinnym spacerze, chociaż jak dla mnie to nie ma sensu, bo on wogóle bawić się nie chce tylko lata i wącha śnieg :/ ale nie ważne, wiem, ze za kilka dni mu przejdzie, a wtedy będziemy się bawić na całego :)

Posted

Cerber napisał(a):

Widze kolejna serie fotek :cool3: Chyba dużo ich narobiłaś ;) Ale jak mało sniegu jeszcze było, u mnie jest teraz chyba z 40cm :cool3:

Posted

Bbeta - śniegu było mało, ale to 3 dni temu było, teraz jest sporo ponad kostke śniegu... fajnie jest i cały czas dopaduje śnieżek :D

zaraz dodam reszte tych foteczek spacerkowtych :)

Posted

Nie no kochane moje ja juz padam, nie dam rady dzis z tymi fotkami... ide juz spac... przepraszam was tez, ze juz dzis was nie odwiedze, ale padam z nóg... DOBRANOC:*