Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ehhh normalnie już się dowiedziałam co to za niespodzianka. Jestem mile zaskoczona naprawde :):):):) chyba milszej niespodzIanki jak nadziś dostać nie miogłam :):):):) jestem zadowolona :) a teraz na poważnie zmykam się ogarniać :) do zobaczyska :) Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 no juz się dowiedziałam co to za niespodzianka i jestem mile zaskoczona musze wam powiedzieć :):P):) teraz spokojnie mogę iść ogarnąć się i czekać na korki. do zobaczyska :) Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 no Moze bys sie pochwaliła?!:shake::eviltong: Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 bardzo mi przykro moje kochane. Myślałam, ze będzie to taka niespodzianka, którą będę mogła z wami się na forum podzielić, ale okazało się, ze nie bardzo... ja się ciesze z tego czego się dowiedziałam, ale niestety nie mogę powiedzieć na forum :( Po korkach poodwiedzam wasze galerie :) Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 no ok ;D jakos Ci wybaczymy...:roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 jestem już kochane :) zaraz normalnie się wezmę a wstawianie foteczek i odwiedzanie waszych galeri... ja bogu dzieki już po korkach jestem :) Byłam też z cerberkiem na godzinnym spacerze, chociaż jak dla mnie to nie ma sensu, bo on wogóle bawić się nie chce tylko lata i wącha śnieg :/ ale nie ważne, wiem, ze za kilka dni mu przejdzie, a wtedy będziemy się bawić na całego :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Lui :) no szkoda ze nie mozesz powiedziec no ale nie wszystko mozna mówic na forum, :) rozumiemy to :) no i z niecierpliwoscią czekam na foteczki :):):):) Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 jeszcze chwileczke kochane, juz sie wgrywaja... Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 wieczorem dodam kolejna porcje foteczek, bo teraz mi sie nie chce :) Quote
Rinuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a co tak mało Cerberka tam widac?? a ja chce wiedziec co to za niepodzianka:placz::placz::placz::placz: buuu:placz::placz: Quote
anka11 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 super fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu: i czekamy na wiecek :razz::razz: Quote
Alynkaaa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 uhhh to si enei dowiemy co za "niespodzianka" ale wazne ze ty siem cieszysz:D:D:D fotki fajowe tylko rzeczywiscie cerberka bardzo malo widac:( Quote
Ewa&kumpel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cerber napisał(a): wieczorem dodam kolejna porcje foteczek, bo teraz mi sie nie chce :) Nie ma to, jak sobie porządnie poszalec i wybiegac się... :evil_lol: :cool1: :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale macie duuuzo miejsca na zimowe szaleństwa :D:loveu: Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cerber napisał(a): Widze kolejna serie fotek :cool3: Chyba dużo ich narobiłaś ;) Ale jak mało sniegu jeszcze było, u mnie jest teraz chyba z 40cm :cool3: Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Bbeta - śniegu było mało, ale to 3 dni temu było, teraz jest sporo ponad kostke śniegu... fajnie jest i cały czas dopaduje śnieżek :D zaraz dodam reszte tych foteczek spacerkowtych :) Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Nie no kochane moje ja juz padam, nie dam rady dzis z tymi fotkami... ide juz spac... przepraszam was tez, ze juz dzis was nie odwiedze, ale padam z nóg... DOBRANOC:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ok wybaczamy :) zrobimy dzisiaj dzien dobroci i możesz spać spokojnie nikt sie nie obrazi :) Dobranoc :*:*:bye: Quote
Recommended Posts