Marta_Ares Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Rinuś napisał(a):wiesz z czym mi sie skojarzylo?? z Ani mru mru ;);)moj ukochany kabaret :loveu::loveu: "klient to niescescie" :lol::lol: "Nasz klient nasz paaan" :lol: :lol: Quote
Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Rinuś']wiesz z czym mi sie skojarzylo?? z Ani mru mru ;);)moj ukochany kabaret :loveu::loveu: "klient to niescescie" :lol::lol: Mój też:cool3: "Az strach pomyśleć co by było jakby dupa była gorąca" :evil_lol: Ekstra foteczka:lol: Przypomina mi się mój pies z moim chomikiem ;) Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cierpliwy pies :loveu: ;) mój nie jest az taki cierpliwy do innych mniejszych domowników .......... Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Xiara napisał(a):Mój też:cool3: "Az strach pomyśleć co by było jakby dupa była gorąca" :evil_lol: "nas klient nas pańńńńń" "chłyt maketikhowy" :lol::lol::lol: sorki Cerberku ze robimy taki smietnik z Twojej galerii :oops::oops: Quote
Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Rinuś napisał(a):"nas klient nas pańńńńń" "chłyt maketikhowy" :lol::lol::lol: sorki Cerberku ze robimy taki smietnik z Twojej galerii :oops::oops: Sorki, to już będzie ostatni raz :diabloti: Widziałaś ten skecz z królem i wieśniakiem? Też jest świetny ;) Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 łu-teng xD Miskaaaa:lol::lol::lol::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dobry Lui :) jak leci :) jak sie ma reszta domowników i Ty ?:) Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Xiara napisał(a):Sorki, to już będzie ostatni raz :diabloti: Widziałaś ten skecz z królem i wieśniakiem? Też jest świetny ;) pewnie ze widzialam :evil_lol::evil_lol:mam wszystkie skecze na kompie :multi::multi::diabloti::diabloti: a dobry jest jeszcze tofik :D "Leonardo Di Caprio... Brzydaaal!! " :lol::lol: Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Najlepszy jest Maciej i Smok i HiperMarket :P:P:P:P zaśmiecamy Luizie Galerie..:P Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hehehehehe dziewczynki nie zasmiecacie mi watku, ja przeciez uwielbiam ten kabaret, tez mam wszystkie skecze i wogole... :):) szkodaa tylko, ze mnie nie bylo jak rozmawialyscie o kabarecie... witam Cie ewatr w cerberkowej galerii... zapraszam czesciej... Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 normalnie cuuuudne:loveu: kurcze tez bym chciala miec takiego chomicka ale moje psy i koty raczej by go nie polubily:shake: maciej z zadupia:evil_lol: :evil_lol: (uwielbiam ani mru mru) Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 To ja jestem jakas inna bo wogole kabaretow nie ogladam :cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kamila żałuj :D ja oglądam codziennie u siebie w domu D::D: Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cerberek,pies na schwał!!! ale świetne foteczki:loveu: Krecik żyje jeszcze? ;););) Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kamila żałuj :D ja oglądam codziennie u siebie w domu D::D: Moj tz tez je uwielbia a ja sie jakos nie moge przekonac :cool1: Ale skoro wy je tu szystkie wychwalacie to chyba bede musiala sporobowac :razz: Quote
Samturia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 aaa kocham Ani mru mru i moralny niepokój... Hipermarket :loveu: Chińska restauracja :loveu: Maciej z Zadupia :loveu: TOFIK :loveu: Wyrywanie lachonów :loveu: i o dresiarzach :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wyrywanie lachonów :loveu: <- to jest Kabaret MorlaNEGO nIE POKOju. Potwierdzam! świetnee!! Quote
Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Wyrywanie lachonów :loveu: <- to jest Kabaret MorlaNEGO nIE POKOju. Potwierdzam! świetnee!! O, lachony są super :evil_lol: Lachonarium :D Quote
Samturia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nawet "Reflektujesz na..." weszło do mojego słownika, przychodzi kumpelka a ja do niej "reflektujesz na soczek" <haha> Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 nie no wyrywanie lachonow bowskie... jestem Bożydar...:razz: :razz: :razz: dobre jest tez na porodowce - ani mru mru... Quote
Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cerber napisał(a):nie no wyrywanie lachonow bowskie... jestem Bożydar...:razz: :razz: :razz: dobre jest tez na porodowce - ani mru mru... Ma się tę DWURURKĘ :roflt: :roflt: Albo z tymi dziadkami "Jak ktoś do niego DEZEWONI" ;) Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ojej dziekuje wam dziewuszki za komentarzyki... :*:*:*:* juz lece do waszych galerii z wami pogadac :) Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dziewczynki,czy ani mru mru.. jest z Lublina jak ja?:multi: tak a wyrywanie lachonów dobre!! Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Xiara napisał(a):Ma się tę DWURURKĘ :roflt: :roflt: Albo z tymi dziadkami "Jak ktoś do niego DEZEWONI" ;) taaaa tylko se wyczysc te dwururke bo obaj czarni...:megagrin: :megagrin: :megagrin: i dezewoni i dezewoni... albo z golfem tak? albo aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, anteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Quote
Recommended Posts