Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehehehe wrocław... to troche daleko... jakoś to jest więcej z wrocławia do ciechocinka niz 30-40 km :D:D teraz mysle o Gosi :D hehehe ale fajnie nie zaprzeczam :D

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam was kochani... kolejny dzien zawalony i kolejnego dnia nie przyjechala Gosia... znaczy Gosia byla we Wloclawku, ale tylko na chwilke, wtedy kiedy ja bylam w szkole... ehhhhhh juz zaczynam wogole watpic w to, ze Gosia przyjedzie na te lody i na ta kawe i zeby nasze psy sie wybiegaly i cobysmy mogly pogadac na zywo, a nie tylko na gg i wogole... ehhhh teraz spadam zaplacic rachunki i z cerberem na spacer i jak wroce to poodwiedzam was :)

Barbara.h - hehehe to kot Gosi... Ty sie dziwisz, ze on sie samoobslugije:D, jak Gosia ma 3 psy, 6 kotow i pewlno problemow na glowie

Posted

luiza ja napewno przyjade :) wkoncu ty masz moj dowod co nie:evil_lol:

a kubus (ten kot) jest samoobslugowy ze wzgledu na swoja chorobe cale zycie spedza na poszukiwaniu jedzenia bo wiecznie glodny:evil_lol: mimo ze dostaje wiecej jedzenia niz moja tymczasowa psinka:lol:

Posted

a wiecie co mi się przypomniało... dziś mam, że tak powiem rocznice :D:D pierwszą rocznice od kąd jestem na dogo... dokłóadnie rok temu zarejestrowałam się na tym forum i niespełna pół roku poźniej utworzyłam galerię :D:D fajnie mieć taką rocznice :D 7 czerwca minie rowny rok jak z wami się zapoznalam... bynajmniej z niektorymi i zalozylam galerie cerbera... wiec tez bede obchodzila rocznice :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

ludziska kochane moje nie martwcie sie zaleglosciami i wogole niczym... robcie tak jak ja :D:D co sekunde musze odchodzic od kompa i nie moge w spokoju przejrzec waszych galerii i pewnie se myslicie jaka to ta luiza nie dobra jest, ze o was nie mysli co nie :D juz staram sie poprawic... dajcie mi troszku czasu ok :)

Posted

ehhh no wiesz Edytko wstyd sie przyznac, ale czasami zapominam, albo jak sobie pomysle ile mam do odwiedzenia to wogole na dogo nie wchodze...:oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

ja nie wchodze do innych galerii przez subskrypcje tylko przez benery... i zazwyczaj jest to tak, ze zagladam danego dnia do kogos kto mnie odwiedzil... danego nia...