Cerber Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 hehehehehe wrocław... to troche daleko... jakoś to jest więcej z wrocławia do ciechocinka niz 30-40 km :D:D teraz mysle o Gosi :D hehehe ale fajnie nie zaprzeczam :D Quote
Cerber Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 dobra dziewusie ja juz koncze... padam spac, bo jutro do szkoly ide :/:/:/ ni ma to jak szkola w czasie ferii :/:/:/ DOBRANOC WAM KOCHANI :* Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witaj Luizko:loveu: a czemu tutaj nikogo jeszcze nie było? ale super fotka!!! biedny kotek musi się sam pożywić :roll: Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witam was kochani... kolejny dzien zawalony i kolejnego dnia nie przyjechala Gosia... znaczy Gosia byla we Wloclawku, ale tylko na chwilke, wtedy kiedy ja bylam w szkole... ehhhhhh juz zaczynam wogole watpic w to, ze Gosia przyjedzie na te lody i na ta kawe i zeby nasze psy sie wybiegaly i cobysmy mogly pogadac na zywo, a nie tylko na gg i wogole... ehhhh teraz spadam zaplacic rachunki i z cerberem na spacer i jak wroce to poodwiedzam was :) Barbara.h - hehehe to kot Gosi... Ty sie dziwisz, ze on sie samoobslugije:D, jak Gosia ma 3 psy, 6 kotow i pewlno problemow na glowie Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 luiza ja napewno przyjade :) wkoncu ty masz moj dowod co nie:evil_lol: a kubus (ten kot) jest samoobslugowy ze wzgledu na swoja chorobe cale zycie spedza na poszukiwaniu jedzenia bo wiecznie glodny:evil_lol: mimo ze dostaje wiecej jedzenia niz moja tymczasowa psinka:lol: Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a wiecie co mi się przypomniało... dziś mam, że tak powiem rocznice :D:D pierwszą rocznice od kąd jestem na dogo... dokłóadnie rok temu zarejestrowałam się na tym forum i niespełna pół roku poźniej utworzyłam galerię :D:D fajnie mieć taką rocznice :D 7 czerwca minie rowny rok jak z wami się zapoznalam... bynajmniej z niektorymi i zalozylam galerie cerbera... wiec tez bede obchodzila rocznice :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cześć Luizaa :D:D:D:D no to poczekamy do 7 czerwca :D:D Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cześć Luizko:multi: Gratuleje rocznicy, fajnie że pamiętałaś:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hej kochana :* a jednak dobrze ze sie bałam do Ciebie wchodzić... tyl ezaległości :shake::shake: co to za rocznica bo chyba coś pominełam :oops::oops::oops: Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mam rozumiec.. że PIjemy :lol::lol::lol: :drink1::beerchug: Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 jak wszyscy to ja też :p gratulacje :laola: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Niedoczytałam :oops: ale musicie mi wybaczyć... chora jestem o ! Lui gratuluję :):laola: Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ludziska kochane moje nie martwcie sie zaleglosciami i wogole niczym... robcie tak jak ja :D:D co sekunde musze odchodzic od kompa i nie moge w spokoju przejrzec waszych galerii i pewnie se myslicie jaka to ta luiza nie dobra jest, ze o was nie mysli co nie :D juz staram sie poprawic... dajcie mi troszku czasu ok :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Lui nikt Ci nie ma za złe ze do kogoś nie zdążysz zaglądnać :d ja tam sie ciesze jak od czasu do czasu jesteś u nas :) przynajmniej nie zapominasz:) Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ehhh no wiesz Edytko wstyd sie przyznac, ale czasami zapominam, albo jak sobie pomysle ile mam do odwiedzenia to wogole na dogo nie wchodze...:oops: :oops: :oops: :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No tak wiem, gdyby nie te subsktypcje to nikt by nie pamiętał.... Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ja nie wchodze do innych galerii przez subskrypcje tylko przez benery... i zazwyczaj jest to tak, ze zagladam danego dnia do kogos kto mnie odwiedzil... danego nia... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a no to wszystko wyjaśnia :) ja to róznie ale przeważnie przez subskrypcje Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a moze cosik fotek zaraz wstawie, co wy na to????? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja jestem jak najbardziej ZA :D :diabloti: Quote
Recommended Posts