leemonca Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ta fotka byłaby boska, gdyby nie była zamazana :-( też mam taki sam problem, ale i tak fotka jest świetna!!! A wpadam do ciebie rzadko bo rzadko jestem na forum :shake:, wpadam, wklejam fotki i wypadam. Tak, że u siebie też jestem rzadko :cool3: Quote
Alynkaaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 taaaa zdiecia pierwsza klasa ja siem obijam bo troche malo czasu szkola;/ no i z figa trzeba sie bawic spacerki itp. a co do fotek najlepsiejszy jest kinolek uwielbiam psie kinolki:):):):evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
olekg89 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cerber-Podziwiam cię ! Jestes silna bestia.:* A cerberek jest sliczny. Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Cerber']Już daję fotecki Jaki z Cerbusia sportowec! :painting: Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 olekg18 napisał(a):Cerber-Podziwiam cię ! Jestes silna bestia.:* A cerberek jest sliczny. dzięki za słowa uznania :) a dlaczego mnie podziwiasz i dlaczego jestem silna bestia ???? Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Witam, witam i o zdrówko pytam :) Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Macie kilka fotek porannych, ale nie dzisiejszych, no i nie cerbera tylko przyrody :D Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :pWitaj , swietne fotki poranne;) Głaski dla Cerberka :p Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Fajowe drzewka i to słoneczko... jakby to było lato... :p Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Ehhhhhhh ciężkie jest życie absolwenta 3 klasy liceum :/ to jest straszne co z nami robią :/ PS. Dzięki za odwiedzinki wszytkim :) Poźniej dodam kilka fotek, jak będę miała czas. Quote
Alynkaaa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 extra jak bym sie w solnce patrzyala a nie w monitor........buziaki dla Ceberka:) Quote
Mysha792 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cerberku kochany, jaki z ciebie sportowiec :loveu: szkoda że ta jedna fotka jak przeskakuje żywoplot jest zamazana... Ładne drzewka ci wyszły na fotach ;) też mam pare takich :P Quote
mar....ka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cerberek wygląda tak, jakby skakał "na główkę" do wody:loveu: Chciałabym byc jeszcze uczniem, kiedys pewnie tez tak pomyslisz:evil_lol: Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 zabawa Cerbera z 2 dziewczynkami - sąsiadką i moją młodszą siostrą ( to ta w różowej bluzce) no i Mako, przyjaciel Cerbera. Mako to shih - tzu, należy właśnie do tej sąsiadki, która się bawiła z siostrą i cerberm. Pokzaywałam wam już kiedyś zdjęcia Mako u mnie w domu. Mi się osobiście bardzo ta fotka podoba ;) Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Cerber']zabawa Cerbera z 2 dziewczynkami - sąsiadką i moją młodszą siostrą ( to ta w różowej bluzce) no i Mako, przyjaciel Cerbera. Mako to shih - tzu, należy właśnie do tej sąsiadki, która się bawiła z siostrą i cerberm. Pokzaywałam wam już kiedyś zdjęcia Mako u mnie w domu. Mi się osobiście bardzo ta fotka podoba ;) Fajne zdjątka, ale osobiście bardziej lubie te kolorowe :D Cerberek bardzo fajny, no i jego puchaty przyjaciel też słodziasty :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 No to się Cerbuś wybiegał z kolegą i dwiema dziewczynkami :p Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja nadal twierdze ze kolorowe fotki mi sie bardziej podobaja:cool3: ale niewazne jakie wazne ze na nich jest sliczny Cerberek:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Marta_Ares napisał(a):Ja nadal twierdze ze kolorowe fotki mi sie bardziej podobaja:cool3: ale niewazne jakie wazne ze na nich jest sliczny Cerberek:loveu: :loveu: Nie no załamujecie mnie :( Innym jak patrzyłam na różne galerie, to podobały się biało-czarne fotki. Może ja je robie zbyt brzydko i dlatego wam się nie podobają :-( :-( :-( Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Cerber']Nie no załamujecie mnie :( Innym jak patrzyłam na różne galerie, to podobały się biało-czarne fotki. Może ja je robie zbyt brzydko i dlatego wam się nie podobają :-( :-( :-( ja tez lubię B&W;)..ale ja starej daty jestem:p Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 hehehehehe, a ja nie jestem starej daty, a przynajmniej mi się tak wydaję :roll: :roll: a też lubie foty w sepi i biało-czarne. To nie ma żadnego znaczenia, właściwie. Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Cerber']hehehehehe, a ja nie jestem starej daty, a przynajmniej mi się tak wydaję :roll: :roll: a też lubie foty w sepi i biało-czarne. To nie ma żadnego znaczenia, właściwie. bo to głównie kwestia gustu ;) co do starej daty to miałam na mysli to ze ja wychowana jestem na fotografii czarno - białej , kolorowa to był rarytas;) Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 a to przepraszam, za przeinaczenie. Ja w sumie za dużo do czynienia nie miałam z biało-czarnymi fotkami, ale jak byłam malutka, znaczy tak do 2 ; 2,5 roku mam biało-czarne, lub takie stare żółte zdjęcia. To się jeszcze zaliczyłam na stare fotki :D przeszłam tym samym do histori :D:D:D:D:D Moje pra pra pra wnuki jak zobaczą moje fotki, jako małe dziecko to będą się zachwycały, że kiedyś nie było kolorowych zdjęć :D Quote
Recommended Posts