Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na tych dwoch pierwszych zdjęciach jesteśmy z naszym wychowawcą, ktory nas w tym roku zostawil, bo zostal dyrktorem szkoly...

a to nasza obezcna wychowawczyni z nami

no i gosc progrmu czyli tort :D:D:D:D

o i tu też jest nasza wychowawczyni... ta, która akurat się w str. aparatu spojrzała :)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie szzcepijajcie sie mojej miny... ja jestem niefotogeniczna i nie ubie sie usmiechac... cieszcie sie, ze wogole wstawilam fotki, bo ja nienawidze sie chwalic swoim wizerunkiem.

teraz spadam z cerberem na spacer i bede musiala cos zjesc, bo jestem cholernie glodna...

Posted

Śliczny jestes:):) najbardziej podobały mi sie te starsze zdjecia nad wodą;):) ja osttanio się wziełam za robienie banerków;):) ale bede wwas odwiedzać;) pozdrawiam ja i Sonia;)

Posted

spoko Edytko ja sie nie gniewam przecxiez... ;)

Cześć Kasiu, witam Cię w moim cerberkowym, zakręconym świecie... :) ja też z przyjemnością będę odwiedziała Twoją galerię :)

jesli chodzi o benery to bardzo piękny masz w podpisie, sama go robiłaś??? ja tez sama robie benery sobie :) i avatary z reszta tez :D

hehehehehe kochane wy mi tak nie schlebiajcie bo ja sie zamknę w sobie i co wtedy... kiecka w sumie mi tez sie podoba i cieszze sie, ze jest to czarna kiecka, a nie czerwona, czy niebieska..

Martuś, tak pokazę Ci na gg w calosci i swietle ta kiecole...:)

Posted

furciaczek napisał(a):

slicznie wygladalas:loveu: fryzurka mi sie bardzo podoba:loveu:
niewspomne juz o tym przystojniaku:cool3:
:ppodpisuję się pod tym komentarzem:loveu:

Posted

Zabawa - zabawą, ale mina czegoś smutna...
Mnie na fotkach brakuje uśmiechów, jakiegoś ognika, szaleństwa w oczach..
No, ale ja stara jestem...:placz: i pewnie z zazdrości to piszę...:oops:
Pzdr.

Posted

ehhhh znowu sie czepiacie uśmiechu :(:(:( oj no ) nie potrafie sie usmiechac no. Mowilam, ye jestem niefotogenicyna no... ja nie potrafie sie uđmiecha, naprawde...

Posted

Cześć Słoneczko :) Pięknie wyglądałaś, szukałam tej czerwonej opalenizny ale jak widać, nic nie widać :) I bardzo mi się podoba Twoje uczesanie, bez przeładowania i sztucznych fioków. Ślicznie:loveu: Twój partner tez niczego sobie :)