Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 na tych dwoch pierwszych zdjęciach jesteśmy z naszym wychowawcą, ktory nas w tym roku zostawil, bo zostal dyrktorem szkoly... a to nasza obezcna wychowawczyni z nami no i gosc progrmu czyli tort :D:D:D:D o i tu też jest nasza wychowawczyni... ta, która akurat się w str. aparatu spojrzała :) Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 nie szzcepijajcie sie mojej miny... ja jestem niefotogeniczna i nie ubie sie usmiechac... cieszcie sie, ze wogole wstawilam fotki, bo ja nienawidze sie chwalic swoim wizerunkiem. teraz spadam z cerberem na spacer i bede musiala cos zjesc, bo jestem cholernie glodna... Quote
furciaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 slicznie wygladalas:loveu: fryzurka mi sie bardzo podoba:loveu: niewspomne juz o tym przystojniaku:cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: Czyli zabawa byla udana? Bardzo mi sie podoba Twoja spodnica czy moglabym prosic o fotke na ktorej widac ja cala??:cool3: Quote
haska_12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale ładnie wyszłas :cool3: Tylko więcej uśmiechu na twarzy i będzie jeszcze ładniej ;) I spódnica sliczna :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cześć Luiza!!! :loveu: ja na chwile :cool3: cudne fotki :loveu: fajnie wyszłaś :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Doobra ja sie juz nie czepiam :) fajne foteczki :) Quote
Laguna007 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczny jestes:):) najbardziej podobały mi sie te starsze zdjecia nad wodą;):) ja osttanio się wziełam za robienie banerków;):) ale bede wwas odwiedzać;) pozdrawiam ja i Sonia;) Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 spoko Edytko ja sie nie gniewam przecxiez... ;) Cześć Kasiu, witam Cię w moim cerberkowym, zakręconym świecie... :) ja też z przyjemnością będę odwiedziała Twoją galerię :) jesli chodzi o benery to bardzo piękny masz w podpisie, sama go robiłaś??? ja tez sama robie benery sobie :) i avatary z reszta tez :D hehehehehe kochane wy mi tak nie schlebiajcie bo ja sie zamknę w sobie i co wtedy... kiecka w sumie mi tez sie podoba i cieszze sie, ze jest to czarna kiecka, a nie czerwona, czy niebieska.. Martuś, tak pokazę Ci na gg w calosci i swietle ta kiecole...:) Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a kiedy zrobisz jakies foty chomikowi?? :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 furciaczek napisał(a): slicznie wygladalas:loveu: fryzurka mi sie bardzo podoba:loveu: niewspomne juz o tym przystojniaku:cool3::ppodpisuję się pod tym komentarzem:loveu: Quote
mar....ka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widzę, ze zabawa się udała, Wygladałas naprwdę ślicznie. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zabawa - zabawą, ale mina czegoś smutna... Mnie na fotkach brakuje uśmiechów, jakiegoś ognika, szaleństwa w oczach.. No, ale ja stara jestem...:placz: i pewnie z zazdrości to piszę...:oops: Pzdr. Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ehhhh znowu sie czepiacie uśmiechu :(:(:( oj no ) nie potrafie sie usmiechac no. Mowilam, ye jestem niefotogenicyna no... ja nie potrafie sie uđmiecha, naprawde... Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Może popróbuj przed lustrem, co? Uśmiech naprawdę dodaje uroku...:lol: Pzdr. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ty tu nie gadaj ze niefotogeniczna jesteś bo właśnie ze jesteś o ! Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 e tam ja mowie powaznie... mam krzywy ząb i wstydze sie uśmiechać Quote
_marcel_lo_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No uśmieszek na fotkach nie zaszkodzi...ale to ie jest najważniejsze ;P Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 noooo chociaż jedna osoba sie nie czepila :D Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cześc Lui! :multi: Bardzo się cieszę że zabawa się udała :multi: Fotki rewelacyjne :cool3: Wyglądasz b ładnie nawet i bez uśmiechu :calus: Quote
Agushka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cześć Słoneczko :) Pięknie wyglądałaś, szukałam tej czerwonej opalenizny ale jak widać, nic nie widać :) I bardzo mi się podoba Twoje uczesanie, bez przeładowania i sztucznych fioków. Ślicznie:loveu: Twój partner tez niczego sobie :) Quote
_marcel_lo_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No bo są żeczy które są w życiu ważniejsze, najważniejsze że zabawa się udała :eviltong: zapraszam na wątek Edi'ego :p Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Cześć kochana Figuśka, dzieki, ze i Tobie sie fotki podobają :* podaj link do swojej galerii prosze... Quote
Recommended Posts