Cerber Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 bylam we wtorek na 10 minut i dzisiaj na 8... i juz nie ide... Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cerber - a nikt Ci nie powiedział, że powinnaś zacząć od 2, no, góra 3 minut? :mad: I może jeszcze wzięłaś "łóżko - turbo"?! Oj, kobitko, kobitko... Trzeba było zadać pytanie w Galerii, to na pewno jakaś dobra dusza by Ci powiedziała, od ilu zacząć, a tak... masz raczka na buzi... No i dziwi mnie, że w solarium nikt nie protestował, że chcesz od razu 10 minut...:mad: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cerber,to ja zawze na imprezy jak ide gdzieś i ide na solara..to ide 2 dni wczęsniej na 5 minut... a potem następnego na 10.. i rano przed pójsciem np. na wesele na 10 :) i mama ladnie brazowo:) Quote
haska_12 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dzien dobry Luiza :) Ale mnie tu długo nie było :shake: A zaległosci...... :roll: Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hej Lui :* jak ja tu dawno nie bylam:oops: przepraszam.... Chcialabym Ci zyczyc udanej zabawy na studniowce, a i prosic o kilka fotek Cerberka:cool3: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :cool3:oj Luizko współczuję ,że to opalanko coś nie wyszło .....panie z Solarki powinne zwrócić uwagę na karnację i spytać czy juz się opalałaś ...no cóż ale one chyba wolą kasę liczyć... Quote
Cerber Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Witam was kochani... dzis juz jest znacznie lepiej po wczorajszej serii okladow na brzuch... moglam sie w miare normalnie ubrac, a bynajmniej wytrzymac w staniku i bluzce i do tej pory jestem tak ubrana i jest luz... najwidoczniej moje wczorajsze cierpienie i poswiecenie z okladami dalo niezle rezultaty :) ciesze sie bardzo... mam tylko jeden problem :( bede czerwona jutro :( dobrze, ze brzucha nie bedzie widac, a ramiona mam brazowe... tylko szyja troszku bedzie zaczerwieoniona... szczerze mowiac to juz doczekac sie nie moge tej studniowki, jestem podekscytowana i to bardzo :) dobra to ja teraz troszku ogarne mieszkanko, a pozniej poodwiedzam wasze galerie i na prosbe Marty i innych wstawie kilka foteczek moze... :) Quote
Ola&Kora Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć Lui :*:*:* Jak to dobrze, że już jest lepiej ;) Może do jutra zejdzie ci z szyi ta czerwona opalenizna.... Również czekam na foteczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześc Lui :multi: Życzę udanej zabawy ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 studniówka.... ahh :D " za 100 dni matura" :D:D:D:D Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czesc wam kochani, ja juz na nogach od 6 rano jestem :D Troche poćwiczyłam angielski, bo o 9 przychodzi p. Ewa a teraz ogarniam się już do studniowki... robie też porządek w domu, zeby mieć z głowy... po korkach niestety na nic nie bede miala czau, dlatego tez wszystko robie teraz... no nic ja spadam już do roboty. Zajrze na fotum raczej jutro już, bo dziś chyba juz czasu nie bede miala. To do miłego dziewuszki :) Quote
Kamila Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No to baw sie tam dobrze i mysle ze jakies fotki z zabawy potem wstawisz :cool3: Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ojeeejj nastepna impresskaaaa<wszyscy dzis baluja..a ja niee;/>.....milej zabawy!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
mar....ka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oj studniówka kiedy to było..... Baw się dobrze Luizko, to jeden z wazniejszych balów w zyciu, a na pewno pierwszy taki poważny. Opalenizną sie nie martw, za pare lat bedziesz miała co opowiadać. Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alynkaaa napisał(a):ojeeejj nastepna impresskaaaa<wszyscy dzis baluja..a ja niee;/>.....milej zabawy!!!!!:multi::multi::multi::multi: Biedactwo:shake: Ja mam iść do koleżanki na urodziny,ale chyba nie pójde BO KOMPLETNIE MI SIE NIE CHCE Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 jestem kochani :):) nie spodziewalam sie, ze bede miala czas usiasc przy kompie, ale jak widać troche sie znalazlo... za jakies 2 godziny przychodzi do mnie ,,kosmetyczka'' i mnie umaluje a potem to juz czekac az przyjedzie po mnie moj men :D i na studniowke :D doczekać sie juz nie mogę naprawde... jestem taka podekscytowana, ze szok :) zaraz zajrze do waszych galerii troszku :) Quote
mar....ka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tylko pamietaj o jakimś zdjeciu dla nas ze studniówki!!!! Quote
Anecioreczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no własnie! ,Musisz nam sie pokazać!!! Quote
Recommended Posts