Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Czy mi sie wydaje, czy Cerbuś przybrał troche na wadze?

być może przytył ze 2 kg. bo wczoraj zjadł 3 miski jedzenia :D ma apetyt moja kluseczka :loveu: :loveu: :loveu:

Ja idę się uczyć, będę poźniej :)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to normalnie jak juzmamy nazwe to tzreba to gdzies zglosic i mamy psy rasowe:evil_lol: :evil_lol: ...co do zdietek to pzresliczna mordecka z Twojego piesecka:):):)nei ucz sie tyle bo se mozg zlansujesz:eviltong: ...w pzrerwie wiec zapraszam do mnie sa foty z plazy:) pozdrowieniaaa:)

Posted

a ja mam new foteczki, robione na biało czarno, w sepi i normalnie za blokiem :D, musiecie się jednak uzbroić w cierpliwość, ponieważ teraz idę się uczyć. Po nauce dodam foty :)

Posted

jestem, trochę przedłużyło się moje nie dawanie fotek, bo się uczyłam i pomagałam jednej osobie w angielskim :D zaraz dodam fotki, jak tylko je sciagne z cyf. zmniejsze i wgram na serwer.

Posted

Proszę oto obiecane foty, ale nie z obiecanego spaceru, tylko z sesji zdjęciowej ze swoją panią :)

Cerber i jego jedyna i ukochana pani. Zarówno ja bez niego nie mogę żyć, jak on beze mnie. Szalenie mocno go kocham i na tych fotkach tą właśnie miłość do niego pokazuję. Pozostał mi tylko on więc nie dziwcie się, że całą miłość przelałam na niego.

A ja nigdy sobie nie robie fotek, a już tym bardziej nie pokazuję, bo jestem bardzo nie fotogeniczna. Dziś po raz pierwszy robię wyjątek i jesteście pierwszi moi kochani, którzy mnie oglądają :D

a Tu cerber z moją bardzo bliską koleżanką.

Posted

i wygłupy

dobra nic się nie stanęło, jutro się obejrzy foty co nie :D Ja też idę się pouczyć jeszcze i jutro w szkole sobie posiedzę do 17, lub troszkę dłużej :/

Posted

Jakie słodkie fotki :loveu: Hmm, ale ja cię już przecież widziałam i to nie jeden raz :eviltong: ;) Widać jak bardzo kochasz Cerbera i widać że on też cię kocha i jest z tobą szczęśliwy

A teraz życze dobrej nocki i powodzenia na cały szkolny tydzień ;)

Posted

Dzień dobry wszystkim. Ja już na nogach, bo się jeszcze douczam. Ledwo na oczy patrzę, ale cóż, czego się nie robi dla nauki :D:D:D:D

PS. dzięki Ola

Posted

Cześć wam wszystkim, ja dopiero ze szkoły wróciłam. No to jest skandal, żeby siedzieć 10 godzin zegarowych w szkole no :/ zaraz dodam fotki, bo na szczęście dziś rano kilka wgrałam na serwer, także obskocze wasze galerie i dopiero potem dodam foty.

Posted

Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Mam pytanko - czy ta dziewczyna z pierwszej fotki rozdaje może ulotki (ale mi sie rymło :eviltong: ) Bo dzisiaj bardzo podobna dziewczyna dała mi ulotkę i była z nią jeszcze jedna taka wysoka i szczupła i mi sie wydawało że one to takie znajome...

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Mam pytanko - czy ta dziewczyna z pierwszej fotki rozdaje może ulotki (ale mi sie rymło :eviltong: ) Bo dzisiaj bardzo podobna dziewczyna dała mi ulotkę i była z nią jeszcze jedna taka wysoka i szczupła i mi sie wydawało że one to takie znajome...

No tak, to ona, a ta wyższa to też moja koleżanka. Nie pamiętasz Angeliki? to z nią byłam w parku zimą kiedy się poznałyśmy :) na pewno pamiętasz.