Cerber Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Ola&Kora napisał(a):Czy mi sie wydaje, czy Cerbuś przybrał troche na wadze? być może przytył ze 2 kg. bo wczoraj zjadł 3 miski jedzenia :D ma apetyt moja kluseczka :loveu: :loveu: :loveu: Ja idę się uczyć, będę poźniej :) Quote
Alynkaaa Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 no to normalnie jak juzmamy nazwe to tzreba to gdzies zglosic i mamy psy rasowe:evil_lol: :evil_lol: ...co do zdietek to pzresliczna mordecka z Twojego piesecka:):):)nei ucz sie tyle bo se mozg zlansujesz:eviltong: ...w pzrerwie wiec zapraszam do mnie sa foty z plazy:) pozdrowieniaaa:) Quote
Cerber Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 a ja mam new foteczki, robione na biało czarno, w sepi i normalnie za blokiem :D, musiecie się jednak uzbroić w cierpliwość, ponieważ teraz idę się uczyć. Po nauce dodam foty :) Quote
mar....ka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Witam, czekam na obiecane foteczki. Jaki cudniasty ogonek ma Cerberek-taka miotełka:lol: Quote
Cerber Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 jestem, trochę przedłużyło się moje nie dawanie fotek, bo się uczyłam i pomagałam jednej osobie w angielskim :D zaraz dodam fotki, jak tylko je sciagne z cyf. zmniejsze i wgram na serwer. Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ja tez czekam:evil_lol: tylko niestety chyba dopiero jutro je zobacze bo dzisiaj ide sie dalej uczyc za chwile:-( Quote
Alynkaaa Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 no ja juz idem spacQ jutro szkola z rana wiec dobranocc fotki obejrze popoludniu 3m sie laska paaa:*****wycaluj Ceberka od cioci ALI:eviltong: :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Proszę oto obiecane foty, ale nie z obiecanego spaceru, tylko z sesji zdjęciowej ze swoją panią :) Cerber i jego jedyna i ukochana pani. Zarówno ja bez niego nie mogę żyć, jak on beze mnie. Szalenie mocno go kocham i na tych fotkach tą właśnie miłość do niego pokazuję. Pozostał mi tylko on więc nie dziwcie się, że całą miłość przelałam na niego. A ja nigdy sobie nie robie fotek, a już tym bardziej nie pokazuję, bo jestem bardzo nie fotogeniczna. Dziś po raz pierwszy robię wyjątek i jesteście pierwszi moi kochani, którzy mnie oglądają :D a Tu cerber z moją bardzo bliską koleżanką. Quote
Cerber Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 i wygłupy dobra nic się nie stanęło, jutro się obejrzy foty co nie :D Ja też idę się pouczyć jeszcze i jutro w szkole sobie posiedzę do 17, lub troszkę dłużej :/ Quote
Ola&Kora Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Jakie słodkie fotki :loveu: Hmm, ale ja cię już przecież widziałam i to nie jeden raz :eviltong: ;) Widać jak bardzo kochasz Cerbera i widać że on też cię kocha i jest z tobą szczęśliwy A teraz życze dobrej nocki i powodzenia na cały szkolny tydzień ;) Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Dzień dobry wszystkim. Ja już na nogach, bo się jeszcze douczam. Ledwo na oczy patrzę, ale cóż, czego się nie robi dla nauki :D:D:D:D PS. dzięki Ola Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Bardzo fajne fotki :) Widać jak się z Cerberkiem kochacie :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzień doberek :ppowodzenia w szkółce na cały tydzień ;) Quote
Alynkaaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hejooo:):):) fajowe fotki:) suuuuuper fajowe:) Quote
leemonca Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 dzieńdoberek!!! fotki portrecikowe są prześliczne :klacz: Quote
Koma Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cudowne fotki :loveu: widać na nich że się kochacie :) Cerber :iloveyou: Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Cześć wam wszystkim, ja dopiero ze szkoły wróciłam. No to jest skandal, żeby siedzieć 10 godzin zegarowych w szkole no :/ zaraz dodam fotki, bo na szczęście dziś rano kilka wgrałam na serwer, także obskocze wasze galerie i dopiero potem dodam foty. Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :multi::multi:widze migdałki widze ;) Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Już daję fotecki ta fotka byłaby boska, gdyby nie była zamazana :( Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 piekne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale kolorowe bardziej mi sie podobaja te to takie smutne.... Cerberek jest sliczny mam nadzieje ze niedlugo znowu sie spotkamy Quote
Ola&Kora Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Mam pytanko - czy ta dziewczyna z pierwszej fotki rozdaje może ulotki (ale mi sie rymło :eviltong: ) Bo dzisiaj bardzo podobna dziewczyna dała mi ulotkę i była z nią jeszcze jedna taka wysoka i szczupła i mi sie wydawało że one to takie znajome... Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Mam pytanko - czy ta dziewczyna z pierwszej fotki rozdaje może ulotki (ale mi sie rymło :eviltong: ) Bo dzisiaj bardzo podobna dziewczyna dała mi ulotkę i była z nią jeszcze jedna taka wysoka i szczupła i mi sie wydawało że one to takie znajome... No tak, to ona, a ta wyższa to też moja koleżanka. Nie pamiętasz Angeliki? to z nią byłam w parku zimą kiedy się poznałyśmy :) na pewno pamiętasz. Quote
Recommended Posts