Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wam gaduły, ja już jestem po korkach :D:D:D:D: muszę wam powiedzieć, że moja pani od angielskiego tez bardzo lubi psy i nawet ma jednego takiego kunedlka o imieniu Kumpel... powiedziała, ze jak zrobię wszystkie zadania, które mi dziś do 24 to zarejestruje sie na dogo :multi: :multi: :multi: :multi: będzie fajnie mówie wam... :)

Posted

Sama też myśle nad jakimiś korepetycjami z angielskiego. Ale za to licze na jakiegoś przystojnego studenta :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ja znam jednego, chcesz??? tylko mu nogi strasznie śmierdzą :cool3:

Ja ?? Dzięki za propozycje, ale raczej nie skorzystam :eviltong:

Posted

sie rozgadałyście, a ja ślęcze nad tymi ogłoszeniami, listami, krótkimi formami, zeby do 24 zdąrzyć i coby sie Pani Ewa zarejestrowała :DD:D:D:D

Posted

Carolcia - dlaczego rekor, co w tym takiego dzienwgo, ze mialam w zyciu 12 papug, mogalam miec wiecej przeciez...

Karola - czy Ty wiesz, ze jaby to Pani Ewa zobaczyła to by mnie powiesiła za dolną część ciała u chłopkaków... ja muszę sama zrobic te zadania, bo jak nie to P. Ewa sie nie zarejestruje, to była taka umowa i zarazem obietnica...

Posted

Cerber napisał(a):
Karola - czy Ty wiesz, ze jaby to Pani Ewa zobaczyła to by mnie powiesiła za dolną część ciała u chłopkaków... ja muszę sama zrobic te zadania, bo jak nie to P. Ewa sie nie zarejestruje, to była taka umowa i zarazem obietnica...

ja przecież żartowałam:eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ja przecież żartowałam:eviltong:

nie no spoko nic sie nie stało, ja jestem zadowolona, ze chcecie mi pomoc :) dziekuje za to, ale niestety musze sama, poza tym to jest moje przygotowanie do matury wiec ja musze sama dla siebie chociaz porobic cos... dobra ja juz koncze gatke bo nigdy tego wszystkiego nie napisze, a jest tego sporo...

Posted

No dziewusie mam juz zrobione 10 notatek, wiadomości i 3 ogłoszenia, dajemy rade... wiadomości zostało sie jeszcze 2, 5 pocztówek i 3 listy... dajemy rade :D:D:D:D

Posted

Cześc Lui :multi:
Ale wy jesteście okropnie wstrętne gaduły :mad: Miałam duzo nadrabiania :lol: ale to też moja wina :wallbash:
No a teraz - super że Krecik juz do Ciebie dotarł i ma się dobrze :multi:
Co do wszystkich Twoich chomiczków to musze przyznać że nie miałaś do nich szczęścia i życzę Czarnulkowi duuużo zdrówka, żebyś już nie musiała cierpieć :calus: ;)
Ja miałam myszoskoczka i dwie kosze, po ich stracie uznałam że nie chcę mieć więcej takich maleństw - za bardzo boli gdy odchodzą :(
I trzymamy kciuki za Ciebie z Figusią - zrobisz dobrze zadania i pani się zarejestruje zobaczysz :multi:

Posted

Lui-a ja bym zobaczyla te zadania ktore musisz rozwiazac by sprawdzic swoj poziom :oops: Bo u mnie z pisownia kiepsko i czasem z gramatyka,wiekszosc robie na wyczucie,jedyne co dobre to to ze plynnie rozmawiam ale ogolnie mam braki...

Posted

Cześć Figuśkowa :) ja też sie cieszę z Krecika, mnie też bolało jak =odchodziły inne chomy, ale ja zakochałm się wtch stworzeniach i teraz nie wyobrazam sobie, ze taki mały ktoś mogłby nie biegać w kołowrotku lub szperać w trocinach kiedy robie coś w kuchni...

Nie wiem czy moja pani się zarejestruje na dogo bo nie dotrzymałam obietnicy i juz jej nie dotrzymam... nie zrobiłam listów, bo juz nie mam siły na ich zrobienie...

Kamilko zaraz Ci podeślę te zadania jak chcesz... poczekaj tylko chwilkę ok...

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko !!!!!!matyldoooooo alez zagadana galeryja ;-)...jeszcze troche i pobijesz kochaniutka Alicje i jej Ozullka ;-) heeh
Pozdrawiamy milutko

<lol> Ali to ja nigdy nie pobiję... za bardzo ją lubię...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: