Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heloo, ja mam przerwę w chemii, ale za jakieś 40 minut będzie piękny film na TVN ,,pokochaj moje córki'' zawsze na nim ryczę, a teraz to chyba szczególnie, bo tam matka tez umiera dwóm dziewczynnom, to było bardzo smutne... ten film olądałam chyba z 10 razy ale kiedy zyła mama, zawsze jednak płakałam, bo na raka (tak jak w tym filmie) zmarła moja ukochana ciocia, dzięki, której jestem w tej rodzinie... moja iocia miała złote serce i była najlepszą przyjaciółką mojej mamy... zmarła 14 lat temu, kiedy ja miałam zaledwie 4 lata, pamiętam ją jak dziś, jej obraz mam przed oczami, była cudowna... zawsze płakałam za nią i nigdy nie przestanę, teraz opiekuję się moją mamą i razem są szczęśliwe... zaróno mama,jak i ciocia 14 lat czekały na to spotkanie... ciesze sie, że mama nie ejst sama tam w niebie. Ma też rodziców swoich ciotki i siostry (cioteczne) nie ejst jej tam źle, może tylko z jednym małym wyjątkiem... nie ma tam mnie i ja serce na pewno przez to boli tak jak i mnie... no nic już kończę, bo chyba za bardzo się przed wami otwieram...:oops: :oops: :oops: :oops: spadam na ten filmik...

leemonca napisał(a):
witam w ten przedświąteczny czas :loveu:, jak sobie dajesz radę sama :shake:

witam kochanieńka :):):)

ehh jakoś sobię daję radę, nie narzekam :):) prezenty juz kupione, z rachunków rozliczona, już wiem gdzie święta spędzę... czyli jednym słowem to co najważniejsze to załatwione... zostało jeszcze jedno - sprzątanie... ciekawa jestem jak sobię sama poradzę, bo np. w dużym pokoju nigdy w życiu nie myłam sama okna i nigdy w życiu nie zawieszałam firanki, a tam sa długaśkie firany... no i jeszce mycie okna w kuchni :roll: :roll: :roll: nie wiem, bo mam stół w kształcie takiego blatu i tenm blat trzeba zdjąć ze stołu a potem kawałek na stół trzeba wejść, zeby jedną połówkę okna umyć... i wyobraźcie sobie, ze to wszystko bedę robiła jutro, bo jak wspomniałam w sobotę nie będzie czau... w niedzielę i w tyg. też nie a w sobotę za tydz. to już do ojca jadę... :( kurcze... no ale nic, damy radę :)

Posted

[quote name='Tina.Sara']święta idą, biedna Luiza :shake:

czemu biedna jestem?????????

ja życzę wam słodkich snów kochani...

DOBRANOC...:*:*:*:*:*

Posted

CZEŚĆ CÓRCIU!!!
Chyba już brakuje nam inwencji twórczej, nie ma o czym pisać, a tak tu było gwarno!!!
Teraz już chyba większość skupia się na porzadkach przedświątecznych.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH TU ZAGLADAJĄCYCH Z GOSPODYNIĄ NA CZELE!!!

Posted

Tak mamciu masz rację, troche się pozmieniałi... ale szczerze to mi nie zależy na postach ani wogóle... :D ciesze sie, tylko, że duchem ejsteście ze mną :)

ehhh dziewuchy pożyczcie mi troche czasy... wyobraxcie sobie, ze dopiero do domu wrocilam i dopiero zaczynam kuchnie sprzatac, a tu jeszcze moj pokoj, przedpokoj i duzy pokoj :( wszcedzie musze pomys okkna, poprac i potrzepac dywany, poscierac kurze, umyc podlogi, pozakladac firany, poprac, poubierac choinki i porozwieszac i poprzykleiac ozdoby siwatecznie... ja przeciez dzis to cala noc przez to nie bede spała :( a w tyg. nie bede miala kompletnie czasu na to wszystko... kurcze, jesli sie dzis z tym wszystkim nie uporam to bede musiala zadzwonic do GOSI, ZE DO NIEJ NIE POJADE JUTRO I BEDZIE ONA ZROZPACZONA... NIE WIEM CO ZROBIĆ... :(:(:(:(:( chce, zeby było dobrze, ale chyba mi na dwa fronty nie wyjdzie :(:(:(:( dobra ja spadam sprzatac, bo sie nie wyobie... Na razie wam kochani... :*

Posted

Cerber napisał(a):
ehhh dziewuchy pożyczcie mi troche czasy... wyobraxcie sobie, ze dopiero do domu wrocilam i dopiero zaczynam kuchnie sprzatac, a tu jeszcze moj pokoj, przedpokoj i duzy pokoj :( wszcedzie musze pomys okkna, poprac i potrzepac dywany, poscierac kurze, umyc podlogi, pozakladac firany, poprac, poubierac choinki i porozwieszac i poprzykleiac ozdoby siwatecznie... ja przeciez dzis to cala noc przez to nie bede spała :( a w tyg. nie bede miala kompletnie czasu na to wszystko... kurcze, jesli sie dzis z tym wszystkim nie uporam to bede musiala zadzwonic do GOSI, ZE DO NIEJ NIE POJADE JUTRO I BEDZIE ONA ZROZPACZONA... NIE WIEM CO ZROBIĆ... :(:(:(:(:( chce, zeby było dobrze, ale chyba mi na dwa fronty nie wyjdzie :(:(:(:( dobra ja spadam sprzatac, bo sie nie wyobie... Na razie wam kochani... :*

Przepraszam jeśli napisałam coś nie tak... Ale Ci współczuję... Ja małą choinkę jakieś 50cm ubierałam ze 2 godziny co dopiero Ty masz... Jakbym mieszkała we Włocławku co bym do Ciebie przyszła i bym Ci pomogła. Powodzenia, kochana:loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Lui a nie mozesz czesci rzeczy zrobic w niedziele? :cool3: Ja bardzo chce bys do Gosi pojechala bo licze na fotorelacje :cool3:

No własnie nie mogę, bo w jiedzielę jadę do chrzesnego porozmawiać o świętach... :(:(:( ogernęłam w połowie kuchnię... znaczy dopiero okno umyłam i firanę załozyłam... :(:( lecę dalej sprzątać

Posted

kkurde to ja dzisiaj juz poczułam smak porządków, wyczyściłam cały dom, dywany na kolanach czyściłam firanki prałam i normalnie padłam na twarz.... niemiałam sił na nic... ...
ech ale jeszcze powtórka z rozrywki mnie czeka....

Posted

Cześć Lui :*:*:*
Na pewno jakoś sobie poradzisz. Zrobisz to dzisiaj a potem bedziesz miała wszystko z głowy przez calutkie święta :multi: :multi: :multi: W razie czego zwerbuj Cerberka do pomocy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ja już mówię dobranoc bo wykończona jestem
Całuski papapa :*:*:*:*