Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks napisał(a):
Luiza, słońce, nie mów tak :calus: Święta to czas, który spedzamy z tymi, których kochamy, one podtrzymują więzy przyjaźni, miłości...

heh masz rację ale ja nie mam nikogo takiego kochającego, ani rodziny nie mam, jedyną taką istotą jest Cerber...

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luizko , masz prawo mieć żal o to co się stało ....niestety życie jest niesprawiedliwe ...
Ja też nie lubię Świąt ....mam inne powody niż Ty ale też nie cieszy mnie ten gwar .wokół nich ...
Trzymaj się maleńka:calus:

Posted

zaraz dodam fotki cerbera ze mną, robione dziś mimo tego, że mam zły dzień. Zrobiłam je ponieważ przez to że mi źle i te święta mną pochłaniają i czuję się sama to wiem, ze mam Cerbera z którym przez 4 wspaniałe lata spędzałam wigilię i z mamą, wiem, że zarózno ja jak i Cerber jedziemy na tym samym wózku... nie tylko ja straciłam dla mnie najbliższą osobę. Cerber też stracił panią, za którą zycie by oddał tyle, ze ona obie nie zdaje z tego sprawy ponieważ to wszystko stało się tak szybko i cały czas ja z nim jestem i on ze mną, że chyba po prostu nie zauwazył tego odejścia mamy... mimo wszystko jak mamę zabrano do szpitala to przez ok 2 tyg. Cerber nie chciał przyjmować pokarmów co chyba świadczy o tym , że tęsknił za mamą... potwierdza sie więc, ze razem jedziemy na tym samym wózku i idziemy przez ten ciężki świat... cieszę się, ze go mam, gdyby nie on to ja nie wiem co by było...

Posted

[quote name='Cerber']

Chyba sie troszeke wyrywal hehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A to jest slodkie :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo lubie takie przytulasne fotki :lol: no i milo wiedziec z kim sie rozmawia :evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Chyba sie troszeke wyrywal hehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A to jest slodkie :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo lubie takie przytulasne fotki :lol: no i milo wiedziec z kim sie rozmawia :evil_lol:

tak troszkę na początku się wyrywał, ale potrafiłam tego bydlaczka poskromić... miłymi słodkimi słówkami i już miałam go w garści... :)

ehhh no miło miło jest wiedzieć z kim się rozmawia :)

Posted

witam wsumie to juz dobranoc wpadlam na foteczki:):):)

hmmm..albo ci spiewa albo nudza go zdiecia i ziewa:cool3:
a jakie ladne gardziolko ma:):cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

luzia czym ty go tak wkurzylas ze ci jezorek pokazal??

fajnie wyszlo to foto:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dobranoooc:**********

Posted

Dziękuję kochane dziewuszki moje... humorek mi sie trochę poprawił... jest o wiele lepiej niż było wcześniej, a to zasługa niejakiej Kamili ( od Lali) oraz Gosi (od Furiaczka i Preziaczka) dzięuę wam kochane :*

Agushka - zauważyłaś nowy benerek...:razz: :razz: :razz: to jest taki tymczasowy, bo mi się nie podoba, a poniewaz wszyscy zmieniali benerki to ja też postanowiłam zmienić... zaraz Oli zmienie bener,na ten który jej zrobiłam miesiąc temu...

Posted

Eee,a mialam wrazenie ze nic nie pomoglam :oops: No to ciesze sie ze juz lepiej,naprawde :p
A banerek bardzo ladny :evil_lol:

Ja juz zmykam bo zaraz zamykamy i lece do domku na kolacyjke :lol:

Papa :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
Eee,a mialam wrazenie ze nic nie pomoglam :oops: No to ciesze sie ze juz lepiej,naprawde :p
A banerek bardzo ladny :evil_lol:

Ja juz zmykam bo zaraz zamykamy i lece do domku na kolacyjke :lol:

Papa :p

no jak nic nie pomogłaś, Tyle się nagadałyśmy... powiedziałam Ci całe moje życie w wielgachnym skrócie, podtrzymałaś mnie na duchu i wogóe, poza tym tyle czasu rozmawiałyśmy na gg... jak mozesz myśleć, ze nie pomogłas... dziękuję Ci kochana :* życzę smacznego i dobranoc... :*

Posted

Dziewuszki jak widzicie, zrobiłam sobie bener i avatar, zainspirowało mnie kilka osób i uwzięłam się na zrobienie sobie gadżetów do mojego profila :eviltong: :eviltong: :eviltong: heh prosiłabym bardzo o opinie, czy się podobają moje gadżety czy nie itd. :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co to za słodkości?:lol:
Pzdr.

no jak to przecież to nasz malamut Aresik kochany...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: