Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 bellatriks napisał(a):Luiza, słońce, nie mów tak :calus: Święta to czas, który spedzamy z tymi, których kochamy, one podtrzymują więzy przyjaźni, miłości... heh masz rację ale ja nie mam nikogo takiego kochającego, ani rodziny nie mam, jedyną taką istotą jest Cerber... Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Luizko , masz prawo mieć żal o to co się stało ....niestety życie jest niesprawiedliwe ... Ja też nie lubię Świąt ....mam inne powody niż Ty ale też nie cieszy mnie ten gwar .wokół nich ... Trzymaj się maleńka:calus: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 zaraz dodam fotki cerbera ze mną, robione dziś mimo tego, że mam zły dzień. Zrobiłam je ponieważ przez to że mi źle i te święta mną pochłaniają i czuję się sama to wiem, ze mam Cerbera z którym przez 4 wspaniałe lata spędzałam wigilię i z mamą, wiem, że zarózno ja jak i Cerber jedziemy na tym samym wózku... nie tylko ja straciłam dla mnie najbliższą osobę. Cerber też stracił panią, za którą zycie by oddał tyle, ze ona obie nie zdaje z tego sprawy ponieważ to wszystko stało się tak szybko i cały czas ja z nim jestem i on ze mną, że chyba po prostu nie zauwazył tego odejścia mamy... mimo wszystko jak mamę zabrano do szpitala to przez ok 2 tyg. Cerber nie chciał przyjmować pokarmów co chyba świadczy o tym , że tęsknił za mamą... potwierdza sie więc, ze razem jedziemy na tym samym wózku i idziemy przez ten ciężki świat... cieszę się, ze go mam, gdyby nie on to ja nie wiem co by było... Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No to czekam na fotki z niecierpliwoscia :multi: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 hej kiedy beda fotki?? bo chcialabym jeszcze zobaczyc ale za chwile musze spadac:-( Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Marta jeszcze sekundke, juz daję... Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 za sekunde dodam jeszcze kilka... Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Cerber'] Chyba sie troszeke wyrywal hehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to jest slodkie :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo lubie takie przytulasne fotki :lol: no i milo wiedziec z kim sie rozmawia :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 kamila-dog napisał(a):Chyba sie troszeke wyrywal hehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to jest slodkie :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo lubie takie przytulasne fotki :lol: no i milo wiedziec z kim sie rozmawia :evil_lol: tak troszkę na początku się wyrywał, ale potrafiłam tego bydlaczka poskromić... miłymi słodkimi słówkami i już miałam go w garści... :) ehhh no miło miło jest wiedzieć z kim się rozmawia :) Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 witam wsumie to juz dobranoc wpadlam na foteczki:):):) hmmm..albo ci spiewa albo nudza go zdiecia i ziewa:cool3: a jakie ladne gardziolko ma:):cool3: :cool3: :cool3: :loveu: luzia czym ty go tak wkurzylas ze ci jezorek pokazal?? fajnie wyszlo to foto:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoooc:********** Quote
gogunia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dobry wieczór Luiza :buzi: Śliczny masz banerek :) Świetne zdjęcie, Cerber tutaj jest taki uśmiechnięty aż się weselej robi :loveu: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Dziękuję kochane dziewuszki moje... humorek mi sie trochę poprawił... jest o wiele lepiej niż było wcześniej, a to zasługa niejakiej Kamili ( od Lali) oraz Gosi (od Furiaczka i Preziaczka) dzięuę wam kochane :* Agushka - zauważyłaś nowy benerek...:razz: :razz: :razz: to jest taki tymczasowy, bo mi się nie podoba, a poniewaz wszyscy zmieniali benerki to ja też postanowiłam zmienić... zaraz Oli zmienie bener,na ten który jej zrobiłam miesiąc temu... Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Eee,a mialam wrazenie ze nic nie pomoglam :oops: No to ciesze sie ze juz lepiej,naprawde :p A banerek bardzo ladny :evil_lol: Ja juz zmykam bo zaraz zamykamy i lece do domku na kolacyjke :lol: Papa :p Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 kamila-dog napisał(a):Eee,a mialam wrazenie ze nic nie pomoglam :oops: No to ciesze sie ze juz lepiej,naprawde :p A banerek bardzo ladny :evil_lol: Ja juz zmykam bo zaraz zamykamy i lece do domku na kolacyjke :lol: Papa :p no jak nic nie pomogłaś, Tyle się nagadałyśmy... powiedziałam Ci całe moje życie w wielgachnym skrócie, podtrzymałaś mnie na duchu i wogóe, poza tym tyle czasu rozmawiałyśmy na gg... jak mozesz myśleć, ze nie pomogłas... dziękuję Ci kochana :* życzę smacznego i dobranoc... :* Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Dziewuszki jak widzicie, zrobiłam sobie bener i avatar, zainspirowało mnie kilka osób i uwzięłam się na zrobienie sobie gadżetów do mojego profila :eviltong: :eviltong: :eviltong: heh prosiłabym bardzo o opinie, czy się podobają moje gadżety czy nie itd. :) Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Macie kilka foteczke ze spacerku z Furcią jeszcze :) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Cerber']Macie kilka foteczke ze spacerku z Furcią jeszcze A co to za słodkości?:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Asiaczek napisał(a):A co to za słodkości?:lol: Pzdr. no jak to przecież to nasz malamut Aresik kochany...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Śliczne foteczki :loveu: Wspólne zdjęcia też są piękne..własnie na nich widac dokładnie jak Cerber cię lova :loveu: Ps.Ale fajny banner :loveu: ..... Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 HEj Luiza ale masz sliczny banerek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts