Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 hehehehehe czyli koneserko wielka Ty widzisz w moim dziele wampiry tak? :grin: :grin: :grin: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Cerber']nie mam dla was zbyt dużo fotek, ale mam jedna przeróbkę, bardzo prosiłabym , abyście powiedziały mi jak to wygląda, czy wam się podoba czy nie, czy coś poprawić itd... :loveu::loveu::loveu:cudna przeróbeczka A strona u mnie 152:p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):hehehehehe czyli koneserko wielka Ty widzisz w moim dziele wampiry tak? :grin: :grin: :grin: No oczywiście :evil_lol: Oooo tam siedzi w rogu :diabloti: Przypatrz się dobrze to zobaczysz błyśk jego kłów :diabloti: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):No oczywiście :evil_lol: Oooo tam siedzi w rogu :diabloti: Przypatrz się dobrze to zobaczysz błyśk jego kłów :diabloti: heh chyba bede musiała założyć dodatkową parę okularów bo chyba oślepłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala - dzięki kochana :) heh no 152 strona to chyba na jednej str. masz po 20 postów nie? Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):heh chyba bede musiała założyć dodatkową parę okularów bo chyba oślepłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moge ci moje pożyczyć - przeciwsłoneczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Czy wyscie oszalaly? :crazyeye: W 10min 4 strony napisalyscie !!! :mad: I przez to spoznilam sie na balange :mad: Ale i tak sie napije :p :knajpa: :popcorn: :sabber: :beerchug: :laola: :laola: :chlup: :cunao: :eating: :drinka: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Cerber']nie mam dla was zbyt dużo fotek, ale mam jedna przeróbkę, bardzo prosiłabym , abyście powiedziały mi jak to wygląda, czy wam się podoba czy nie, czy coś poprawić itd... Bardzo mi się ta fotka podoba, bardzo! Cerber - a możesz mi podać, co dodajesz do Twoich pysznych tostów? Coś specjalnego? Pzdr. Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Kamila - To był pomysł Haski i Karoliny, żeby tak szybko doprowadzić do 300 strony... Asiaczek - hmmmm tosy robię albo z samym masełkiem, albo z serkiem topionym hohland w plasterjkach, albo z nutellą, wszystkie 3 kombinacje są przepyszne, Ola może potrwierdzić.. :) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Aha. Ja robię trochę "bogatsze", tzn. mieloneczka, serek żółty, pomidorek lub ogóreczek kiszony... albo w wersji "mini" tylko ser żółty + jakaś przyprawa... Ale mi narobiłaś apetytu... Pzdr. Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 heh ja sobie tez narobiłam smaku :) ehhh jeszcze normalnie 6 godzin i bede sie szykowała do szkoły... :/ i znowu to samo no nie wierze... Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerberku - tak bywa. Nie denerwuj się na "rzeczy", na które nie masz wpływu... Trzeba się z tym pogodzić i już. Sama zobaczysz, że wtedy jest zdecydowanie łatwiej... dobranocka. pzdr. Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 o matko ile nagadane:-o eh zglodnialam od tych twoich tostow:loveu: dobranoc:* Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Witam kochani ja już przygotowana do lekcji nawet z wyprzedzeniem bo na jutro też mogę śmiało iść do szkoły :) dzis wrócę ze szkoły godzine wcześniej, ponieważ zadzwonił do mnie ubezpieczyciel mieszkania, prosił o rozmowe z mama i powiedziałam jaka jest sytuacja a on mi na to, że to nie rozmowa na tel. i pyta sie kiedy możemy sie spotkać, a ja mówię, że w tym tyg. możemy ale nie we wtorek i piątek a tak niech przychodzi kiedy chce od 15. To on zaproponował zis na 15 a ja zapomniałam, ze do 15 mam fakultety z histy.. ehhh co za pech, niestety musze sie zwolnic z histy, ale zaległości szybko nadrobie to nie ma problemu... ehhh druga sprawa, wiecie moze to głupie, ale chodzi za mną jedna rzecz i nie chce odejść tak jak mama.. chodzi mi o Ste'a Irwina, wiecie, tego który zginął od wbicia w serce kolca ogończy... prezentera dzinnika i ,,Łowca krokodyli'' dziś mijają równe 3 miesiące od kad nie zyje, a ja myślę o nim tak jak o mamie, tzn. nie, żeby coś, że był dla mnie bardzo ważny bo przecież go nie znałam, ale po prostu myślę o nim, oglądam z nim cały czas filmiki w j. ang. itd i nie mogę uwierzyć, ze tak wspaniały człowiek też nas opuścił... za 5 dni minie też 5 miesięcy od kąd nie ma ze mną mamy, ten czas tak szybko leci, Boziu aż wierzyć mi się nie chce.... ehhhh no nic, przelecę kilka galerii i szykuje sie do szkoły... aaaaa może jak zdążę to dam kilka fotek Cerbera... Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 dobra macie kilka fotek, pożniej moge nie mieć czasu, zeby wstawić cokowiek, albo wogole na forum wejsc... Kilka osiedlowych foteczek z rasowcami... Na poczatek fotki z małą Labradorką i tym samym sąsiadką Cerbera - Kathe Olaboga co to się dzieje Kora zjada labradorkę...:-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tam w piaskownicy urządzają ze bój, a Cerber z olimpijcskim spokojem i zdziwieniem temu się przygląda i mysli... co za dzieciuchy...:eviltong: :eviltong: :eviltong: ta mała to jeszcze jeszcze, ale Kora... kuniec fotek :D miłego dnia wszystkim życzę, do zobaczyszka :) Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witaj Luizko. Miłego dnia :) A fotki śliczne... Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 cześć Luizko mam dla Ciebie kilka przeróbeczek - nie jestem w tym dobra ale mam nadzieję że spodoba Ci się któraś Quote
furciaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dziendoberek luizko :) a ty znowu nocke zarwalas:shake: ja tylko na chwilke wpadlam sie wlasciwie pozegnac, niewiem czy dzisiaj wroce. foteczki jak zwykle cuudne:loveu: Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzien dobry :multi: Co tam slychac? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Fotki cudne :loveu:.. sąsiadka też :cool3: Quote
Carolcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: te jest super :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 http://images1.fotosik.pl/286/453114d1396366e6.jpg te jest super:lol: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cześć dziwczynki ja już wróciłam i czekam na pana ubezpieczyciela... zaraz powinien być.... więc wpadłam tylko na sekundke :) dziękuje wam za komy... Tygra - dziękuję Ci kochaniutka :*:* przeróbeczki są cudowne...:loveu: :loveu: :loveu: Czoko bardzo chętnie, ale ja juz kiedyś zarejestrowałam sie ntam i zagłogowałam... Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Luizko nie ma za co - zrobiąłm jak umiaąłm i bardzo się cieszę że Ci się podobają Quote
Recommended Posts