haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hehe a ja tak pisałam i pisałam, a potem weszłam jeszcze raz a tu 301 strn <lol2> Ps.No to czekamy na fotki, czekamy :cool3: ... Quote
Carolcia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a ja sie spoznilam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ale co tam -lepiej pozno niz wcale :lol: :lol: :lol: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Uuuuuu spóźniłam się na 300 stronkę. Już po imprezie? :( A co tam, i tak poświętuję :) :laola::laola::beerchug::cunao::laola: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: krótka ta imprezka... Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 nie mam dla was zbyt dużo fotek, ale mam jedna przeróbkę, bardzo prosiłabym , abyście powiedziały mi jak to wygląda, czy wam się podoba czy nie, czy coś poprawić itd... Quote
bellatriks Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 oo.. imprezka :D:BIG: Luiza sorry, że tak długo nie wpadałam, ale teraz dedykuję Ci mój trzeci ogień, który dzięki temu pościkowi się pojawia;) (tak sądzę) Pozdr. Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witaj kochana Bellatriks dziękuję i gratuluję trzeciego ogienka, ja to chyba za 10 lat będę miała trzeciego dopiero :P cieszę się, że jesteś :) Quote
bellatriks Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerber napisał(a):Witaj kochana Bellatriks dziękuję i gratuluję trzeciego ogienka, ja to chyba za 10 lat będę miała trzeciego dopiero :P cieszę się, że jesteś :) dziękuję bardzo:D ah, nie przejmuj się, za 10 lat to dziesiątki tysięcy postów będziesz miała:cool3: to wiele węcej niż czwarty(!) ognik Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 bellatriks napisał(a):dziękuję bardzo:D ah, nie przejmuj się, za 10 lat to dziesiątki tysięcy postów będziesz miała:cool3: to wiele węcej niż czwarty(!) ognik heh jak to kiedyś Ala powiedziałam, za 4 ognikiem będzie gaśnik czy coś takiego :P Quote
bellatriks Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerber napisał(a):heh jak to kiedyś Ala powiedziałam, za 4 ognikiem będzie gaśnik czy coś takiego :P niewiadomo co bedzie....:roll: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 bellatriks napisał(a):niewiadomo co bedzie....:roll: a oprócz Karoli to nikomu więcej przeróbeczka się nie podoba??? tak prosiłyscie o foteczki, a teraz co??? :( Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 zapomniałam sie... foteczki Luiza proszę :( ale ta przeróbka boska była, aż sobie zapisałam :cool3: Quote
bellatriks Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cerber napisał(a):a oprócz Karoli to nikomu więcej przeróbeczka się nie podoba??? tak prosiłyscie o foteczki, a teraz co??? :( oj, przepraszam zagadalam się o gaśnikach:evil_lol: przeróbka super:D, nieco tajemnicza, nieco mroczna, ale z klasą -> gitez! Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Karola gdzie se zapisałas foteczke???:cool1: Tygra, specjalnie tą fotke przerobiłam i to jeszcze tak... Bellatrfiks, nic się nie staneło :):):) Karola nie chce mi się dodwac fotek... jutro dodam i tak jeść nikt nie woła ok? Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Luiza - zapisałam w Moich Dokumentach :cool3: Karola nie chce mi się dodwac fotek... jutro dodam i tak jeść nikt nie woła ok? Pomyślmy... No dobra... :cool3: Wyganiają mnie :/ Papa, Luiza kochana moja naukochańsza i jedyna i oryginalna... Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tina.Sara napisał(a):Luiza - zapisałam w Moich Dokumentach :cool3: Pomyślmy... No dobra... :cool3: Wyganiają mnie :/ Papa, Luiza kochana moja naukochańsza i jedyna i oryginalna... kto Cię wygania???????? Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 mi sie przerobeczka bardzio podoba:loveu: lubie takie mroczne klimaty:loveu: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 przerobka kojarzy mi sie z komixem"be goth or not":evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Przeróbeczka prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Cerber wygląda jakby w horrorze... a zza rogu zaraz wyłoni sie... wapmir!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 eeeeej ja ją zrobiłam, zeby wyszła tak ładnie, znaczy taka zamyślona, a nie żeby wam się z wampirami lub smutnymi rzeczami kojarzyła...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nie znacie się na dziełach, nie umiecie moich dzieł interpretować, jesteście do niczego... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja ci dam błędne interpretarstwo ty ty.... :mad: :mad: :mad: Jak śmiesz obrażać mnie, wyśmienitą konesterkę sztuki współczesnej i dawnej, która doskonale potrafi odczytać głębię płynącą z wnętrza obrazu... to wszystko, co obraz ma do przekazania każdym swoim pikselem.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts