Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja sie spoznilam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

ale co tam -lepiej pozno niz wcale :lol: :lol: :lol:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

nie mam dla was zbyt dużo fotek, ale mam jedna przeróbkę, bardzo prosiłabym , abyście powiedziały mi jak to wygląda, czy wam się podoba czy nie, czy coś poprawić itd...

Posted

Witaj kochana Bellatriks dziękuję i gratuluję trzeciego ogienka, ja to chyba za 10 lat będę miała trzeciego dopiero :P cieszę się, że jesteś :)

Posted

Cerber napisał(a):
Witaj kochana Bellatriks dziękuję i gratuluję trzeciego ogienka, ja to chyba za 10 lat będę miała trzeciego dopiero :P cieszę się, że jesteś :)

dziękuję bardzo:D ah, nie przejmuj się, za 10 lat to dziesiątki tysięcy postów będziesz miała:cool3: to wiele węcej niż czwarty(!) ognik

Posted

bellatriks napisał(a):
dziękuję bardzo:D ah, nie przejmuj się, za 10 lat to dziesiątki tysięcy postów będziesz miała:cool3: to wiele węcej niż czwarty(!) ognik

heh jak to kiedyś Ala powiedziałam, za 4 ognikiem będzie gaśnik czy coś takiego :P

Posted

bellatriks napisał(a):
niewiadomo co bedzie....:roll:

a oprócz Karoli to nikomu więcej przeróbeczka się nie podoba??? tak prosiłyscie o foteczki, a teraz co??? :(

Posted

Cerber napisał(a):
a oprócz Karoli to nikomu więcej przeróbeczka się nie podoba??? tak prosiłyscie o foteczki, a teraz co??? :(

oj, przepraszam zagadalam się o gaśnikach:evil_lol:

przeróbka super:D, nieco tajemnicza, nieco mroczna, ale z klasą -> gitez!

Posted

Karola gdzie se zapisałas foteczke???:cool1:

Tygra, specjalnie tą fotke przerobiłam i to jeszcze tak...

Bellatrfiks, nic się nie staneło :):):)

Karola nie chce mi się dodwac fotek... jutro dodam i tak jeść nikt nie woła ok?

Posted

Luiza - zapisałam w Moich Dokumentach :cool3:

Karola nie chce mi się dodwac fotek... jutro dodam i tak jeść nikt nie woła ok?

Pomyślmy... No dobra... :cool3: Wyganiają mnie :/ Papa, Luiza kochana moja naukochańsza i jedyna i oryginalna...

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Luiza - zapisałam w Moich Dokumentach :cool3:

Pomyślmy... No dobra... :cool3: Wyganiają mnie :/ Papa, Luiza kochana moja naukochańsza i jedyna i oryginalna...

kto Cię wygania????????

Posted

eeeeej ja ją zrobiłam, zeby wyszła tak ładnie, znaczy taka zamyślona, a nie żeby wam się z wampirami lub smutnymi rzeczami kojarzyła...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nie znacie się na dziełach, nie umiecie moich dzieł interpretować, jesteście do niczego... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ja ci dam błędne interpretarstwo ty ty.... :mad: :mad: :mad: Jak śmiesz obrażać mnie, wyśmienitą konesterkę sztuki współczesnej i dawnej, która doskonale potrafi odczytać głębię płynącą z wnętrza obrazu... to wszystko, co obraz ma do przekazania każdym swoim pikselem.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: