Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra nie ważne już z tymusuwaniem i tak już jest nowa strona, chyba nikomu to nie przeszkadza, ale w każdym bądź razie nie chciałam zdublować posta.

Posted

dobra dodaje kolejne foty. 3 pierwsze są wzięte od Marty, a to dlatego, ze są śmieszne :) a poza tym ktoś kto u niej w galerii nie był może zobaczyć je u mnie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Moje biedne buciki były całe uszlajane w wodzie i błocie :) oj będzie się prało, będzie

Dziewczyny nie zostały obojętne i poszły mi na ratunek, a zdjęcie robiła Kora ;) znaczy drzewa kora:D, a najdokładniej to korzenie, które wychodziły do wody (wiem śmiesznie to wszystko brzmi, ale takie są fakty :D)

Posted

Cerber robi stójkę, bosko :) nadaje się na psa myśliwskiego ;)

To właśnie podczas robienia tych zdjęć wpadłam do wody

Mój przepiękny i kochany model, zawsze ma czas i ochotę na pozowanie mi do zdjęć :loveu:

No i zaloty o korę, Cerberowi już się odwidziała miłosc do Kory, kiedty ta w zimę dała mu kosza. Teraz tu nie chodzi o miłość, tylko o patyk, tóry Cerber trzyma w dziobe, kora próbuje mu go odebrać, no a Ares... Ares się zakochał i to po uszy, co widać na następnym zdjęciu.

O właśnie tu.. Widać jaki Ares jest zakochany po uszy :loveu: :loveu: że aż zaczął kore lizać po nich (znaczy po tych uszach), a Kora se znalazła inny patyk i se go ryzła

Posted

Nie no bez przeady,, te zdjęcia nie są aż tak rewelacyjne. Tak właściwie to to zdjęcie miało wyglądać, w ten spsób, że Cerber stoi dumnie oparty dwiema łapami o korzeń drzewa, a tu tymczasem, cerbuś sobie ukucnął i się oparł. Nie dokładnie o to mi chodziło, ale w sumie te też są słodkie, no i te łapciusie takie rozklaczuniochne. Jak go tu nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja osobiście jestem zakochana po uszy :D

PS. dzięki za odwiedzinki

Posted

Czy ja już wam przedstawiałam resztę mojej gromady?????? chyba nie, więc przedstawiam wam resztę moich stworzonek

Oto Kama, matka mojeg Cerbera. Ona właściwie jest mojej cioci, a dokładnie siostry rodzonej mojej mamy. Kama ma 44 cm w kłębie w przeciwieństwie do Cerbera, ma dłuższą sierść (m.w jak golden) i jest biało czarna.

Kaja, wyżeł niemeicki, oczywiście mieszany (dwie odmiany wyżłów) jest mojego ojca.

No i moje gryzionie, które aktualnie mieszkają razem ze mną. Jest to chimk syryjski i dżungarski.

Kubuś (syryj)

i śnieżek (dzungar)

Posted

Cudowna zwierzątkowa rodzinka:p . Mam nadzieje, że kiedyś osobiście poznam Kame. Cerberek nie jest wogóle do niej podobny. Pewnie wygląd po tatusiu ma.

P.S. A czy wiesz, kto jest tatą Cerbusia?

Posted

Ja osobiście nie widziałam ojca Cerbera, ale brat mi mówił, który pies pokrył kamę i podobno Cerber jest do ojca podobny jak dwie krople wody. Mówiła mi ciocia, że lata taki właśnie pies tam po ich osiedlu.

Posted

Cerber; napisał(a):
Ja osobiście nie widziałam ojca Cerbera, ale brat mi mówił, który pies pokrył kamę i podobno Cerber jest do ojca podobny jak dwie krople wody. Mówiła mi ciocia, że lata taki właśnie pies tam po ich osiedlu.

Czyli gdzieś tam niedaleko parku? Jeśli tak, bede tem cześciej przychodzić i wypatrywać Cerberkowego tatę ;)
A nóż może gdzieś go wypatrzę

Posted

Ja jestem świeżo po prawie 3 godzinnych korkach z angola, no i jutro wyjdzie w praniu czy coś umiem. Podejrzewam, że raczej tak, no ale zobaczymy jaka będzie ocena. Bo ja jutro mam klasówkę z 10 czasów z angola nie i to dlatego.

Jeśli chodzi o ojcula Cerbera, to w sumie nie sądzę, że go zobaczysz. Już predziej brata rodzonego Cerbera i siostre. Które mieskają bardzo blisko kamy. Możesz je więc pomylić z ich ojcem.

Posted

No i chyba czas na kilka cerberkowych foteczek. Fotki te pochodzą nie wiem dokładnie z jakiego okresu czasu, wiem tylko, że robione były jeszzce telefonem, kiedy mamunia żyła i przed remontem mojego pokoju. (A tak apropos, w tą sobotę minęło 2 miesiące od śmierci mojej mamuni - nadal nie mogę w to uwierzyć i kiedy na coś patrzę, przeglądam jej rzeczy to od razu wpadam w płacz, bo bardzo za nią tęsknię :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( )

Posted

w międzyczasie jak pisałam poprzedni post pojawiły się zdjęcia!! śliczne, no i bardzo mi przykro z powodu twojej mamuni... Ja niewyobrażam sobie życia bez mojej. Napewno jest ci ciężko, ale trzymaj się jakoś, twoja mama na peno by nie chciała widzieć cię smutnej :-(