Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka wieczornych fotek Cerbera i Furciczka... ehhhh mam tych fotek lacznie do wstawienia 188 więc nie będziecie sie nudzić :P a są fotki Aresa i Kory też i to sporo...

Where is Furia ?????:D:D:D:D:D

Posted

samograj napisał(a):
Co to za słowo:
hronoloagiczenir:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
POZDRAWIAM CIĘ CÓRCIU!!!

hronologicznie :D:D:D:D ale chyba źle użyłam tego słowa... chodziło mi, że fotki nie są po kolei...

Nawzajem Mamuś, życzę zdrówka, kochana moja...

Kochani ja już spadam do nauki, powiedziałam z wami hmmm jakie 2 godzinki o ile dobrze licze teraz czas na nauke... jutro dalsza częśc fotek. pappapapapapa

Posted

TA FOCIA JEST PRZESLODKA:loveu:

mi niestety nieudalo sie zrobic wiecej fotek gdzie furcia by byla z cerberem:shake: a szkoda bo ladnie razem wygladaja:loveu:
zreszta z kora i aresem tez niewiele tych fotek mam:-(

Posted

Sliczne fotki:loveu: :loveu:

Gosia to bylo dopiero pierwsze spotkanie ja tez mam malo fotek gdzie wszytskie sa razem albo gdzie chociaz Furcia jest z Aresem, pamietam ze jak pierwszy raz spotkalam se z dziewczynami to chyba tylko jedna fotkie mielismy gdzie wszystkie byly razem, mam nadzieje ze na nastepnych spotkaniach bedzie lepiej jesli oczywiscie bedziesz mogla i bedziesz chciala przyjechac:eviltong:

Posted

cześć Luizka!!! przyszłam się przywitać i biegnę dalej. Widziałam focie na poprzedniej stronie - są super! potem wgłębię się dalej w galerię, tyle się tego nazbierało!!!

Posted

Cześć kochani... u mnie dziś dzionek byłby kstra gdyby nie fakt, ze obudziłam się o 7.40 a na 8 mam do szkoły, która leży 3 km od mojego domu, a powiem wiecej ja chodze na pieszo... No nic innego nie mogłam zrobić jak pojechać taksówką...

nie mogę siedzieć dużo przy kompie weszłam tylko podać wam kilka grupowych fotek ze spaceru z dzieczynkami i lece do lekcji...

Posted

jeszcze weszlam na chwilkę bo sobię przypomniałam co dziś sie wydarzyło. W szkole dziś dowiedziałam, ze że jakiś 15-latek powiesił się u nas we włocławku... co się okazało chodził on do mojego gimnazjium i był kolegą mojego bratanka, znałam go z widzenia... ehhh jakie to straszne jest... :( Podobno już w zeszłym tyg. chciał popełnić samobójstwo, ale rodzice go odratowali... niestety dziś rano udało mu się jednak dopiąć swego... wyobrażam sobie jakcy zrozpaczeni muszą być jego rodzice... :(:(:(:( To dla niego...
[*]

Posted

Cerber napisał(a):
jeszcze weszlam na chwilkę bo sobię przypomniałam co dziś sie wydarzyło. W szkole dziś dowiedziałam, ze że jakiś 15-latek powiesił się u nas we włocławku... co się okazało chodził on do mojego gimnazjium i był kolegą mojego bratanka, znałam go z widzenia... ehhh jakie to straszne jest... :( Podobno już w zeszłym tyg. chciał popełnić samobójstwo, ale rodzice go odratowali... niestety dziś rano udało mu się jednak dopiąć swego... wyobrażam sobie jakcy zrozpaczeni muszą być jego rodzice... :(:(:(:( To dla niego...

• to chore, szkoda mi jego rodziców - muszą cierpieć

Posted

Cześć Luiza!!!
    Fotki śliczne ale ta najwspanialsza!!! :loveu: :loveu: :loveu:

I takie smutne wieści.... :-( :-( :-( Naprawdę nie wiem co sie dzieje z ludźmi... biedny chłopak...

• A nie wieadomo czemu popełnił samobójstwo?