:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A teraz juz musze mykać :( :bye: Papa siostra :calus: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale swietne foty!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wczoraj net mi padl zanim cokolwiek obejrzalam:angryy: caly dzien wyzcekiwania i....klapa...no ale jestem dzis i wiedze extra zabawe!!!!!!!!! sliczny chinczyk:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):NO EJ!!! :crazyeye: Mam być zazdrosna??!! :mad::mad::mad: Dziewczynki nie bijcie się :eviltong: Przecież możemy się jakoś pokojowo dogadać :p Ja jestem bardzo kompromisowa :eviltong: A foteczki piękne!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jak bedziecie grzeczni to dozuce jeszcze foteczek:cool3: a troche tego mam:evil_lol: co prawda z 2000 zdiec wiekszosc wyzucilam to i tak jest z czego wybierac :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):NO EJ!!! :crazyeye: Mam być zazdrosna??!! :mad::mad::mad: Tak, oczywiście :cool3: Nie oddam Oli :mad: :mad: :mad: Ola&Kora napisał(a):Dziewczynki nie bijcie się :eviltong: Przecież możemy się jakoś pokojowo dogadać :p Ja jestem bardzo kompromisowa :eviltong: TY!!! :mad: Zaraz Cię zabiore i zamkne w szafie (ha) i będziesz moja :diabloti: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 z jaką pasją zabrał się do tego patyka :lol::lol: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gosia jak jestem cały czas grzeczna a foteczek nie ma :shake: Ładnie to tak naobiecywać i zniknąć? Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 szpokojnie niedlugo beda juz fotki :) teraz jestem w trakcie przebierania i wyrzucania tych gorszych:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 troche sie naczekalyscie:evil_lol: o to i fotki Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No-nareszcie !!! :multi: Furcia tu wyszla jak maly byczek :eviltong: Rszta fotek tez cudna,ale mysle ze to nie koniec? :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 MY TAK DŁUGO CZEKAMY A TY TYLKO TYLE? :placz: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 cerberek jest bardzo fotogeniczny musze przyznac:loveu: kamila oczywiscie ze to nie koniec:cool3: jestem okrutna i bede wam wydzielac te zdiecia a co:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Tina.Sara napisał(a):MY TAK DŁUGO CZEKAMY A TY TYLKO TYLE? :placz: hmm a ja myslalam ze liczy sie jakosc a nie ilosc:cool1: spokojnie bedzie wiecej :) Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 furciaczek napisał(a):hmm a ja myslalam ze liczy sie jakosc a nie ilosc:cool1: spokojnie bedzie wiecej :) Oj tam z jakością :placz: ja tu skakałam z radości że będzie dużo tych śliczności a tu tylko tyle :placz: :mad: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Jestem.... :multi: :multi: :multi: :-o :-o :-o :-o jestem w szoku, wystarczy, ze mnie nie ma jakieś 6 godzin, a wy już 3 strony zapisałyście... :-o :-o :-o rozgadałyście się niesamowicie. Witam Cię Kamilo w cerberkowej galerii i zapraszam częściej... Furciaczkowa foteczki są przepiękne... nie wiem jak mam dziękować za nie... Karola Ty się ciesz, ze wogóle są jakieś fotki, bo Gosia mogła powiedzieć, ze nie wstawi ich... w końcu to jej fotki, a nie moje... ja najprawdopodobniej będę musiała kupić nowy kabel... Olę to się kocha pźdzwiugu tak a mnie to już nie, popłaczę się...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Luiza ja sie ciesze że jakieś są. Złoże sie na ten kabel :cool3: Furciaczek - właśnie...zapomniałam - dzięki za foteczki że nam je wstawiłaś :cool3: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Luizka wrocilas:multi: super :) i jak tam ci minal dzionek?? za fotki nie dziekuj, moze i ja je robilam ale wkoncu na nich jest glownie twoje psisko:loveu: Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jak byczek?nie ona tu normalnie wyszla jak taran:eviltong:cerber lekkim krokiem charta a ona naciera do przodu;)luiza musisz koniecznie kilka zdjec na pupile wstawic:loveu: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 oooo Gociu jesteś.... :) a czemu na gg Cię nie ma???? :) Ehhhh na Fotkach niby moje szczęście jest, ale to taki mały szary kundelek, nie ma na co tam patrzeć w sumie... ja wlaściwie chciałam te fotki po to, żeby coś było na galerii i cobym mogła je sobie na kompa wkleić... jak dle mnie jakościową są ekstra... a u ojca ok... dowiedziałam się dzić os diostry (córki żony mojego starefgo, która jest w angli), że będę ciocią i najprawdopodobniej chrzesną, bardzo ucieszyłam sie z tej nowiny... Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 o to gratulacje:multi: ja zostane chrzesna w swieta... i z tego co zauwazylam to Cerber nie jest maly i raczej napewno jest rudy a nie szary:eviltong: i jest na co patrzec bo jest sliczny:loveu: nawet nie probuj sie ze mna klucic ze jest inaczej:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a): Ehhhh na Fotkach niby moje szczęście jest, ale to taki mały szary kundelek, nie ma na co tam patrzeć w sumie... ja wlaściwie chciałam te fotki po to, żeby coś było na galerii i cobym mogła je sobie na kompa wkleić... jak dle mnie jakościową są ekstra... "nie ma na co tam patrzeć"?:mad: kabelka nie ma?? a tak poza tym to zapomniałam powiedzieć: Luiza moja pomocnicza dziewucho - wróciłaś :multi: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 furciaczek napisał(a):o to gratulacje:multi: ja zostane chrzesna w swieta... i z tego co zauwazylam to Cerber nie jest maly i raczej napewno jest rudy a nie szary:eviltong: i jest na co patrzec bo jest sliczny:loveu: nawet nie probuj sie ze mna klucic ze jest inaczej:evil_lol: heh już tak nie wyolbrzymiaj, bo Cer do Furci to nawet do pięt jej nie dorasta... Twoja Furia jest od niego piękniejsza no i ma rodowód, a my to tacy szaruszkowie...:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :pcześć moja koffana Marudko;) Jaki z Cerberka szaraczek :mad:w miłosci nie ważny jest rodowód tylko uczucie i charakter:loveu: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pcześć moja koffana Marudko;) Jaki z Cerberka szaraczek :mad:w miłosci nie ważny jest rodowód tylko uczucie i charakter:loveu: noooo i ja go kocham najbardziej na swiecie... No mam takiegówno no i co na to poradze, musze sie przemeczyc z tym gonem do konca zycia (to jest zart nie bierzcie tego na serio, bran boze!) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts