Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale swietne foty!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wczoraj net mi padl zanim cokolwiek obejrzalam:angryy: caly dzien wyzcekiwania i....klapa...no ale jestem dzis i wiedze extra zabawe!!!!!!!!!

sliczny chinczyk:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
NO EJ!!! :crazyeye: Mam być zazdrosna??!! :mad::mad::mad:

Dziewczynki nie bijcie się :eviltong: Przecież możemy się jakoś pokojowo dogadać :p Ja jestem bardzo kompromisowa :eviltong:

A foteczki piękne!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
NO EJ!!! :crazyeye: Mam być zazdrosna??!! :mad::mad::mad:

Tak, oczywiście :cool3: Nie oddam Oli :mad: :mad: :mad:

Ola&Kora napisał(a):
Dziewczynki nie bijcie się :eviltong: Przecież możemy się jakoś pokojowo dogadać :p Ja jestem bardzo kompromisowa :eviltong:

TY!!! :mad: Zaraz Cię zabiore i zamkne w szafie (ha) i będziesz moja :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
hmm a ja myslalam ze liczy sie jakosc a nie ilosc:cool1:
spokojnie bedzie wiecej :)

Oj tam z jakością :placz: ja tu skakałam z radości że będzie dużo tych śliczności a tu tylko tyle :placz: :mad:

Posted

Jestem.... :multi: :multi: :multi:

:-o :-o :-o :-o jestem w szoku, wystarczy, ze mnie nie ma jakieś 6 godzin, a wy już 3 strony zapisałyście... :-o :-o :-o rozgadałyście się niesamowicie.

Witam Cię Kamilo w cerberkowej galerii i zapraszam częściej...

Furciaczkowa foteczki są przepiękne... nie wiem jak mam dziękować za nie...

Karola Ty się ciesz, ze wogóle są jakieś fotki, bo Gosia mogła powiedzieć, ze nie wstawi ich... w końcu to jej fotki, a nie moje... ja najprawdopodobniej będę musiała kupić nowy kabel...

Olę to się kocha pźdzwiugu tak a mnie to już nie, popłaczę się...:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

oooo Gociu jesteś.... :) a czemu na gg Cię nie ma???? :)

Ehhhh na Fotkach niby moje szczęście jest, ale to taki mały szary kundelek, nie ma na co tam patrzeć w sumie... ja wlaściwie chciałam te fotki po to, żeby coś było na galerii i cobym mogła je sobie na kompa wkleić... jak dle mnie jakościową są ekstra...

a u ojca ok... dowiedziałam się dzić os diostry (córki żony mojego starefgo, która jest w angli), że będę ciocią i najprawdopodobniej chrzesną, bardzo ucieszyłam sie z tej nowiny...

Posted

o to gratulacje:multi: ja zostane chrzesna w swieta...

i z tego co zauwazylam to Cerber nie jest maly i raczej napewno jest rudy a nie szary:eviltong: i jest na co patrzec bo jest sliczny:loveu: nawet nie probuj sie ze mna klucic ze jest inaczej:evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):

Ehhhh na Fotkach niby moje szczęście jest, ale to taki mały szary kundelek, nie ma na co tam patrzeć w sumie... ja wlaściwie chciałam te fotki po to, żeby coś było na galerii i cobym mogła je sobie na kompa wkleić... jak dle mnie jakościową są ekstra...

"nie ma na co tam patrzeć"?:mad:

kabelka nie ma?? a tak poza tym to zapomniałam powiedzieć: Luiza moja pomocnicza dziewucho - wróciłaś :multi:

Posted

furciaczek napisał(a):
o to gratulacje:multi: ja zostane chrzesna w swieta...

i z tego co zauwazylam to Cerber nie jest maly i raczej napewno jest rudy a nie szary:eviltong: i jest na co patrzec bo jest sliczny:loveu: nawet nie probuj sie ze mna klucic ze jest inaczej:evil_lol:

heh już tak nie wyolbrzymiaj, bo Cer do Furci to nawet do pięt jej nie dorasta... Twoja Furia jest od niego piękniejsza no i ma rodowód, a my to tacy szaruszkowie...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pcześć moja koffana Marudko;)
Jaki z Cerberka szaraczek :mad:w miłosci nie ważny jest rodowód tylko uczucie i charakter:loveu:

noooo i ja go kocham najbardziej na swiecie...
No mam takiegówno no i co na to poradze, musze sie przemeczyc z tym gonem do konca zycia (to jest zart nie bierzcie tego na serio, bran boze!) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: