Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):

Karola - Marta i Ola to co tydziń przychodzą (przyjeżdzają), Ola nawet wczoraj była kiedy zdychał Robaczek ;(

Przyjeżdża do mnie.... oto chwila prawdy.... GOSIA...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: tzw. FURCIACZKOWA...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już się doczekać nie mogę spotkania...:multi: :multi: :multi: :multi:

no widzisz, Ola jest z Tobą w trudnych chwilach (Marta chyba też?)

WIEDZIAŁAM ŻE ONA! :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: (taaa jaaasne)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie mam nadzieję Cerberku, że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie wesoły!:p :multi: Tylko pamiętajcie z Furciakową o nas i wieczorem koniecznie napiszcie całą relację ze spotkania!:p A Furciaczek z psiakami przyjeżdża?

Tak mi przykro z powodu chomiczka.:-( Dziewczyny mają rację, lepiej troszkę odczekaj, wypierz wszystkie koce po których chodziły poprzednie chomiczki i dopiero wtedy przynieś do domu nowego chomisia. No i radziłabym zmianę sklepu - te biedaki muszą być już chore, gdy je kupujesz.:-( Najgorsze jest to, ze takiemu maleństwu nawet nie za bardzo można pomóc.:oops: Nie obwiniaj się tylko, że to Ty masz pecha, bo to wina sklepu że chore zwierzątka sprzedają.:-( Ja bym im rabanu narobiła.:angryy:
A Twoja Mama była piękna gdy była młodą dziewczyną, śliczne są te czarno-białe zdjęcia. I zdjęcie z Tobą gdy byłaś małą dziewczynką jest najbardziej wzruszające. Widać, że Mama była bardzo dumna z Ciebie i na pewno nadal jest. Z okazji Jej dzisiejszego Święta:

Posted

Dziewczynki ja lecę spać, bo jutro mam się spotkać z Olą, Martą no i gosciem specjalnym czyli Gosią... już doczekać się spotkania nie mogę... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

DOBRANOC MOJE KOCHANE...

DOBRANOC MOJA UKOCHANA MAMUSIU, WIEDZ, ZE KOCHAM CIĘ NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!!!! :*

Posted

oo jeszcze zauważyłam jeden komantarz - Asi... dziękuję kochana, ze wpadłas do mnie :* oj tak... mama była tak samo dumna ze mnie jak ja z niej....

dobranoc...

Posted

[quote name='Cerber']

MOJA MAMUSIA

[quote name='Cerber']
pozwolę sobie jeszcze powtórzyć wiersz, które napisałam dla mamy..

,,Mój Anioł''
Mamo bardzo kocham Ciebie,
Lecz teraz jako aniołek latasz sobie po niebie.
Czuwasz nade mną w dzień i w nocy,
I jesteś ze mną zawsze gdy potrzebuję pomocy.
Moja dusza płonie miłością,
I pozytywne uczucia w moim sercu goszczą.
Dałaś mi życie, najcenniejszy dar,
I kiedy podrosłam nie raz wpadałś w szał.
Zawsze jednak między nami miłość była,
I w naszym domu przez 18 lat gościła.

,,Mamo!...''
Nie potrafię wyrazić co czuję,
Jednak me serce z tęsknoty wariuje,
I nie potrafię znaleźć słów,
Tak bardzo chciałabym ujrzeć Cię znów.
Łzy płyną mi po polikach...
Więc pytam: Mamo!... musiałaś umierać do licha!
Patrzę na zdjęcia i dusza mnie kłuje,
Powiem Ci mamo,
Wciąż miłość do Ciebie czuję.
Chociaż mijają kolejne noce, kolejne dni,
Ja wiem, ze bez Ciebie zawsze smutno będzie mi
I chociaż serce me z żalu i rozpaczy płonie,
To chciałabym poczuć Twoje kochane dłonie.
Kiedy przyjdzie lato, zadumy czas,
Na pewno zapłaczę za Tobą nie raz.
I choć nie powrócą tamte dni,
Bądź przy mnie zawsze moja kochana Ty!

[quote name='Cerber']
wSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO MAMUSIU Z OKAZJI URODZIN.. KOCHAM CIĘ BARDZO :*

MAMO PAMIĘTAJ, ŻE GDZIEKOLWIEK TERAZ JESTEŚ, JA CIEBIE KOCHAM NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE I NIGDY, ALE TO PRZENIGDY MOJA MIŁOŚĆ DO CIEBIE NIE ZMALEJE...

[/quote

Moja wirtualna córciu!!!
Cieszę się,że poszłaś w moje ślady i zrobiłaś w galerii KĄCIK DLA MAMUSI!!!
WSPANIAŁE ZDJĘCIA I WIERSZE CUDOWNE!!!
BĄDŹ DZIELNA I WALCZ Z PRZECIWNOŚCIAMI DLA TWOJEJ MAMUSI!!! NIECH WIDZI, JAK JEJ CÓRKA RADZI SOBIE W ŻYCIU, NAPEWNO JEST A CIEBIE DUMNA!!!
FURCIACZKU i inne osoby, dziękuję,że jesteście z LUIZĄ!!!
PRZEPRZSAZM, ŻE DOPIERO TERAZ, ALE MIAŁAM DOŁA STRASZNEGO, PRZESPAŁAM CAŁE POPOŁUDNIE
LUIZKO, ZNAJDŹ SOBIE JAKIEŚ CIEPŁE PRZYTULNE UBRANIE MAMY I KŁADĄC SIĘ SPAĆ WTULAJ SIĘ JAK W MAMĘ, TO NAMIASTKA, ALE ZAWSZE COŚ, POTRZEBA TYLKO TROCHĘ WIARY I WYOBRAŹNI!!!

Posted

Luizko, ja dopiero teraz do ciebie dotarłam :oops:
Wiem jak bardzo kochasz swoją mamę i jak bardzo za nią tęsknisz. Wiem, jak ci jest trudno samej radzić sobie w życiu, nie mając nikogo, kto by ci pomógł, wsparł czy chociażby przytulił i powiedział dobre słowo.
Na razie w życiu dostrzegasz tylko złe rzeczy, niepowodzenia... ale zobaczysz, w końcu ból troche sie zmniejszy, a ty zaczniesz wreszcie dostrzegać pozytywne rzeczy w twoim życiu, Zobaczysz że szkalnka nie jest w połowie pusta, ale w połowie pełna.
Wiem, że teraz wydaje ci się niemożliwe, że ten żal kiedyś minie, a pozostanie tylko miłe wspomnienie wszystkich dni spędzonych wspólnie z mamą i nadzieja że kiedyś się jeszcze spotkacie w niebie...

Dla twojej mamusi

• Posted

Witam wszystkich... :):)

Dziś mam dobry humorek, ale za dużo pisać nie mogę i zwiedzac galerii tez nie bo mam dużo do sprzątania i jeszcze musze zrobić zadania na korki, a jest ich napraaaaawdę baaaaardzo dużo... Pogadamy jak wrócę ze spacerku z dziewuszkami moimi kochanymi :):):)

Furciaczkowa już doczekać się nie mogę :):):):) Czekam...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: