Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Kasiu :*
hej dzięki, to znaczy, że moja suka belgowo zazwyczaj nie wygląda ? :P:P:P no tak, łysa, sucha, krzywa :P:P no nic tylko szczur :P

Posted

kochani moi ja zalatana jestem dziś kurcze i nie wiem w co ręce wsadzić, wieczorem powinnam mieć więcej czasu to was poodowiedzam :)
Mandalka dostała 2 cieczki i cerbuśka trochę bierze, ale tylko troszeczke, jak mocniej mu zapachnie suka i jak ma dobry humor, bo tak to lezy, spi sobie ciagle :] ale jak gdzies bede wychodzila to musze je rozdzielac by do rekoczynow nie doszlo :P:P

Posted

Rysynek widziałam na Offie, jest wspaniały:loveu::loveu::loveu:

Impreza z dziećmi, super. Takie zabawy na pewno dobrze wpływają na dzieciaki :)
Cieczka, nie zazdroszcze :evil_lol:

Posted

dzięki Anetta :)
Jesli o cieczkę chodzi to Mandali raczej to nie przeszkadza, a powiem więcej, ze żaden samiec się nią zbytnio nie interesuje... dzisiaj na klubowym spacerku była gwałcona młodsza kuzynka mandali, a sama mandala miała spokój, przedwczoraj tak samo :P jeśli ktoś by chciał to mogę wstawić zdjęcia z dzisiejszego spacerku klubowego, było zajefajnie :)

Posted

a już myślałam, że kompletnie nikt nie zagląda :P
No to wstawiam zatem :)
Ale najpierw podrzucam wam link do mojej strony, która ostatnio przeszła pewną metamorfozę pod względem wyglądu jak i nawet zmieniła nazwę :) zapraszam serdecznie :) dodam jeszcze, że kupę pracy w grafikę i html do niej wsadziła niejaka Cambel z dogo, właścicielka kundliczki Megi... strona wygląda jak dla mnie bosko i bardzo dziękuję za wszystko :*
http://www.kerberos.owczarkibelgijskie.pl/

No a teraz zdjęcia z wczoraj ;)
spacer był mega udany, psy szalały jak głupie, szczęśliwe były, ze mogły się spotkać w starym towarzystwie, ze swoimi przyjaciółmi i się z nimi pobawić :) dzięki temu dziś Mandy jest o wiele spokojniejsza w domu :)

hihih kto zgadnie ile łącznie na tym spacerze psów było :P:P:P

oczywiście najwiecej było belgów ;) i to tervików :P

Posted

11 :) ....... miałam dopisać, ze o 1 można się pomylić gdyż nie mam go na zdjęciach... chodził przy nodze pani cały czas :) ale mna moich zdjeciach cała reszta jest :) na jednym czy 2 to nawet są wszystkie razem uchwycone :P