Ajlon1989 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hihihi jak zalotnie :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/418/0d49f2be0b01858a.jpg Tu przybrała poze jak moj kot ;) A jakie Ty masz sławne psiaki :cool3: Przesledziłam całą Twojea galerie, od poczatku, kazdego postu jednak nie czytałam, głównie skupilam sie na zdjeciach ;] Bardzo podobaly mi sie fotki z jazdy konnej, bo konie to moja druga pasja... Ale szybko sie skonczyly ;/ Juz nie jezdzisz? =] Quote
Cerber Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Ajlon1989']Hihihi jak zalotnie :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/418/0d49f2be0b01858a.jpg Tu przybrała poze jak moj kot ;) A jakie Ty masz sławne psiaki :cool3: Przesledziłam całą Twojea galerie, od poczatku, kazdego postu jednak nie czytałam, głównie skupilam sie na zdjeciach ;] Bardzo podobaly mi sie fotki z jazdy konnej, bo konie to moja druga pasja... Ale szybko sie skonczyly ;/ Juz nie jezdzisz? =] sławene, czy ja wiem, jak każde na dogo :P:P:P Jeny że też ci się chciało!!! oglądać od deski do deski!! jestem w szoku!! Co do jazdy konnej, niestety nie wyrobiłabym się ze wszystkim z czasem, a i po szkole jakbym miała jeździć do stajni to musiałabym psy na cały dzień zostawić same, niestety nie pasowało mi to :( raz na jakiś czas mogę wpaść, przyjaciółka mnie zaprasza do stajni, ale nawet w weekendy nie mam jak bo mam treningi agility, z których (nawet jednego) nie chcę rezygnować, bo dla mnie moje psy są najważniejsze i każdą sekundę życia wolę poświecić im. Quote
Cerber Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Olynda napisał(a):Mały rudasek :diabloti: extra te zdjęcia, wyglądają jakby były z teraz, to znaczy jeszcze ciepłe :evil_lol: Słodki, niewinny pyszczek. A jakie szalone pozycje i ten różowy język :loveu: Zabawnie wygląda, śliczna menda. Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam. 5mies, torpeda na torze :cool3: pozdrawiam. Oluś :loveu: dzięki że zajrzałaś, i ja się doczekać nie mogę kiedy przyjedziesz :) Pozdr. ;) Quote
Mudik Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Delik sie też tak wywija kołami do góry, a Vic sypia z jęzorkiem na wierzchu też ma takie fotki, hihihihihihi Świetne:loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/418/0d49f2be0b01858a.jpg Quote
Ajlon1989 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No rozumiem, dwa psy na glowie, nauka... szkoda ze dni sa az tak krotkie ;/ zwłaszcza teraz zimą...:shake: Pozdrawiam psiaki :lol: Quote
Dynamique Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Znalazłam waszą galerię :diabloti: Mandala wygląda jak wilk na tych fotkach :loveu: Strach się bać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cerber Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 dynamique - dzięki :) kilka zdjęć z wczorajszego treningu. Cerber Fanta Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 http://images31.fotosik.pl/419/e8c2d2c4d93caa34.jpg sie zaparło psisko i nie pójdzie :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Anecioreczek - jakoś jednak poszło, kiełbaski robią swoje ;) Fajnie, że napisałaś :) dzięki :) Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 niema sprawy bede wpadac znowu tak czesto jak kiedys ;) Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Anecioreczek - aż tak to nie trza ;) ja też staram się jakoś nadganiać, chociaż raz dziennie odwiedzić znajomą galerię, ale nie zawsze jest czas i nie zawsze jest czas na odpisanie ;) zdjęcia z kursu posłuszeństwa :) aporcik ;) Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 cwaniackie spojrzenie - co robimy dalej?:razz: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://images46.fotosik.pl/41/7fad9e3c0d352fde.jpg a ten amstaff,czy jaki to piesek to taki spasiony, czy mięsisty? :shock: http://images38.fotosik.pl/41/9da77e67fb3532b1.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 no ja nie wiem może się nie znam, ale z moich obserwacji 3/4 psów wyglądają jak jakieś kafary gdy siedzą... niektóre mają mocno klatki rozbudowane i tak po prostu wyglądają kiedy siedzą. Nie wiem z reszta. Ten psiak jak na stafford'a był bardzo ładny i i szczupły, no ale nie przyjrzałam się, klate mógł mieć rozbudowaną, w końcu to samiec :P Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mandala ma cudną rożową smyczkę! :loveu: Quote
diabelkowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jaka ona juz ogrooomniasta rosnie w oczach:loveu: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cerber napisał(a):no ja nie wiem może się nie znam, ale z moich obserwacji 3/4 psów wyglądają jak jakieś kafary gdy siedzą... niektóre mają mocno klatki rozbudowane i tak po prostu wyglądają kiedy siedzą. Nie wiem z reszta. Ten psiak jak na stafford'a był bardzo ładny i i szczupły, no ale nie przyjrzałam się, klate mógł mieć rozbudowaną, w końcu to samiec :P Ja tam asty uwielbiam :loveu: Ale ten taka beczułka trochę się wydawał, ale może takie ujęcie po prostu :lol: :eviltong: Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Estera - to jest staffik ;) nie wiem czy robi Ci to różnice :eviltong: w każdym bądź razie tylko na zdjęciu tak wyszedł, przynajmniej na tym bo on naprawdę fajny psiak, jeden z moich ulubionych bullowatych ;) kilka zdjęć moich skarbów pod choinką ;) zaraz bedzie wiecej, fotosik cos mi zaczyna sie psuc :/ Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cerber napisał(a):Estera - to jest staffik ;) nie wiem czy robi Ci to różnice :eviltong: w każdym bądź razie tylko na zdjęciu tak wyszedł, przynajmniej na tym bo on naprawdę fajny psiak, jeden z moich ulubionych bullowatych ;)Robi :diabloti: Staffiki są małe i szersze, wolę Asty :diabloti: :loveu: śliczne cuda :multi: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Juz choinke ubieracie? :crazyeye: Quote
Ajlon1989 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wlasnie juz ubrana?? Jejku my to dopiero 21-22 :( A prezenty pod choinke tez zakupione? :cool3::cool3: Czy juz za duzo niespodzianek sie uzbieralo przec cały rok? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 oo a mi sie wydawalo ze to amstaf, jakis taki duzy jak na staffika, ale faktycznie uroczy i nie jest za gruby, widzialam go na zywo;) :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts