Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajlon1989']Hihihi jak zalotnie :evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/418/0d49f2be0b01858a.jpg
Tu przybrała poze jak moj kot ;)

A jakie Ty masz sławne psiaki :cool3:

Przesledziłam całą Twojea galerie, od poczatku, kazdego postu jednak nie czytałam, głównie skupilam sie na zdjeciach ;]
Bardzo podobaly mi sie fotki z jazdy konnej, bo konie to moja druga pasja... Ale szybko sie skonczyly ;/ Juz nie jezdzisz? =]

sławene, czy ja wiem, jak każde na dogo :P:P:P
Jeny że też ci się chciało!!! oglądać od deski do deski!! jestem w szoku!!
Co do jazdy konnej, niestety nie wyrobiłabym się ze wszystkim z czasem, a i po szkole jakbym miała jeździć do stajni to musiałabym psy na cały dzień zostawić same, niestety nie pasowało mi to :( raz na jakiś czas mogę wpaść, przyjaciółka mnie zaprasza do stajni, ale nawet w weekendy nie mam jak bo mam treningi agility, z których (nawet jednego) nie chcę rezygnować, bo dla mnie moje psy są najważniejsze i każdą sekundę życia wolę poświecić im.

Posted

Olynda napisał(a):
Mały rudasek :diabloti: extra te zdjęcia, wyglądają jakby były z teraz, to znaczy jeszcze ciepłe :evil_lol:
Słodki, niewinny pyszczek. A jakie szalone pozycje i ten różowy język :loveu:
Zabawnie wygląda, śliczna menda. Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam. 5mies, torpeda na torze :cool3:

pozdrawiam.

Oluś :loveu: dzięki że zajrzałaś, i ja się doczekać nie mogę kiedy przyjedziesz :)
Pozdr. ;)

Posted

Anecioreczek - aż tak to nie trza ;) ja też staram się jakoś nadganiać, chociaż raz dziennie odwiedzić znajomą galerię, ale nie zawsze jest czas i nie zawsze jest czas na odpisanie ;)

zdjęcia z kursu posłuszeństwa :)

aporcik ;)

Posted

no ja nie wiem może się nie znam, ale z moich obserwacji 3/4 psów wyglądają jak jakieś kafary gdy siedzą... niektóre mają mocno klatki rozbudowane i tak po prostu wyglądają kiedy siedzą. Nie wiem z reszta. Ten psiak jak na stafford'a był bardzo ładny i i szczupły, no ale nie przyjrzałam się, klate mógł mieć rozbudowaną, w końcu to samiec :P

Posted

Cerber napisał(a):
no ja nie wiem może się nie znam, ale z moich obserwacji 3/4 psów wyglądają jak jakieś kafary gdy siedzą... niektóre mają mocno klatki rozbudowane i tak po prostu wyglądają kiedy siedzą. Nie wiem z reszta. Ten psiak jak na stafford'a był bardzo ładny i i szczupły, no ale nie przyjrzałam się, klate mógł mieć rozbudowaną, w końcu to samiec :P

Ja tam asty uwielbiam :loveu: Ale ten taka beczułka trochę się wydawał, ale może takie ujęcie po prostu :lol: :eviltong:

Posted

Estera - to jest staffik ;) nie wiem czy robi Ci to różnice :eviltong: w każdym bądź razie tylko na zdjęciu tak wyszedł, przynajmniej na tym bo on naprawdę fajny psiak, jeden z moich ulubionych bullowatych ;)

kilka zdjęć moich skarbów pod choinką ;)

zaraz bedzie wiecej, fotosik cos mi zaczyna sie psuc :/

Posted

Cerber napisał(a):
Estera - to jest staffik ;) nie wiem czy robi Ci to różnice :eviltong: w każdym bądź razie tylko na zdjęciu tak wyszedł, przynajmniej na tym bo on naprawdę fajny psiak, jeden z moich ulubionych bullowatych ;)
Robi :diabloti: Staffiki są małe i szersze, wolę Asty :diabloti: :loveu:
śliczne cuda :multi: :loveu: