eria Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ali sie taki krotkowlosy zrobil :cool3: a kaganiec -napewno wygodniej byloby mu w fizjologicznym;) Quote
Cerber Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 eria napisał(a):Ali sie taki krotkowlosy zrobil :cool3: a kaganiec -napewno wygodniej byloby mu w fizjologicznym;) krótkowłosy?? jemu sierść z puchu staje się włosem i to wszystko opada... on ma taką sichę , ze naprawdę :P ale rzeczywiście na tym zdjeciu wyszedł krótkowłosy :D Quote
Agushka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hej Luiza :) Przeprasza, że dawno nie pisałam ale dopiero teraz po kilku miesiącach mam troszkę czasu żeby zajrzeć na dogo. Gratuluję Ci psów. Pewnie jesteś z nich dumna no i z siebie ! bo to przecież głównie Twoja zasługa :) Quote
Cerber Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kwalifikacje do MŚ agility- Płock sobota egzamin LA1 - 2 miejsce na 24 psy, przebieg czysty!!!!!!!!!!!!!! open łączna kwalifikacja - DIS niedziela egzamin LA1 - 5 miejsce na 25 psów przebieg czysty! open łącznie - 9 miejsce na 36 psów!!!! jestem przeszczęśliwa, po po prostu bomba... :) Quote
Mudik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nikt się temu nie dziwi ,świetny wynik BRAWOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa3 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 SUPER!!!:multi: Nawet mam jeden przebieg nagrany;) egzamin sobotni;) Quote
Cerber Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ewa3 napisał(a):SUPER!!!:multi: Nawet mam jeden przebieg nagrany;) egzamin sobotni;) hm????? byłas na zawodach??????????????????????????????????????????????????????????????? jeśli tak to bo byłabym jeszcze szczęśliwsza gdybym mogła ten przebieg zobaczyć , a jeszcze bardziej, gdybym mogła go na swojej str wstawić.... niestety nie mam żadnego filmiku :( Quote
Ewa3 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 byłam i mam nagrany i dostaniesz i wstawisz na stronce:eviltong: Quote
milena182 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 heej mam nadzieje ze masz jakies fotki z zawodow i sory ze nie przyjechalam ale wyszlo troche nauki z niemca w pstatniej chwili i mama nie chciala zebym jechala ;/ przepraszam mam nadzieje ze kiedys sie zobaczymy buziaki :) Quote
Cerber Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no to biegniemy :) nasz pierwszy sobotni egzamin :) no a potem piłecka, ukochana Quote
Cerber Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 jak dziecko :loveu: sprężenie i dalej biegiem :) Quote
Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Cerber']Kwalifikacje do MŚ agility- Płock sobota egzamin LA1 - 2 miejsce na 24 psy, przebieg czysty!!!!!!!!!!!!!! open łączna kwalifikacja - DIS niedziela egzamin LA1 - 5 miejsce na 25 psów przebieg czysty! open łącznie - 9 miejsce na 36 psów!!!! jestem przeszczęśliwa, po po prostu bomba... :) Wow, gratki. :cool3: :multi: :loveu: Świetne fotki z zawodów! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 gratulacje:multi: :multi: http://images24.fotosik.pl/192/0c8189f8328d48e4.jpg sliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dzięki wszystkim za gratki :) miło mi :) sobotni egzamin agility http://uk.youtube.com/watch?v=1sLjv7ryShg - za ten przebieg właśnie zdobyliśmy 2 miejsce i srebrny medal :) a tu jest niedzielny jumping open - chyba 5 miejsce zajęliśmy... http://pl.youtube.com/watch?v=nmH4QEiSVcM tam glebę wyłapałam... nie śmiejcie się :D Quote
Cerber Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 zamykam wątek na jakiś czas, być może na stałe. Było mi bardzo miło przez te 2 lata dzielić się z wami dobrymi i złymi wiadomości z mojego życia i życia cerberka. Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło :) Jeśli chcielibyście wiedzieć cokolwiek na nasz temat, zapraszam na http://cerber-ali.yoyo.pl Quote
JIM Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ale .. dlaczego? :-( Gratuluje wynikow na zawodach\:loveu: Quote
eria Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 czemu zamykasz! my wolimy jeśli nas odwiedzasz rzadko niż wcale!!!!! Quote
Vectra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Na prośbę właścicielki bloga chwilowo zamykam. Mam nadzieje , że Luiza , wrócisz do nas szybciutko :cool3: Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 hej wszystkim, teoretycznie wróciłam, czasem zajrzę jakąs fotę wstawię :) lubię robić foty więc raz na jakiś czas coś pokażę. żeby w sumie było wszystko jasne, mam tylko w chwili obecnej cerberka, nie chce sie tłumaczyć co i jak, po prostu musiałam pożegnać się z moim ukochanym czarnuszkiem, (jest w b. dobrych rękach-tyle mogę napisać)... jest to dla mnie drażliwy temat więc bardzo proszę nie wypytywać bo i tak nic nie napiszę... tak więc witam ponownie... :) Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 oo witam Luiza a jednak wrociłas:multi: czekamy na fotki Cerberowatego:eviltong: Quote
Recommended Posts