Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Ali sie taki krotkowlosy zrobil :cool3: a kaganiec -napewno wygodniej byloby mu w fizjologicznym;)

krótkowłosy?? jemu sierść z puchu staje się włosem i to wszystko opada... on ma taką sichę , ze naprawdę :P ale rzeczywiście na tym zdjeciu wyszedł krótkowłosy :D

Posted

Hej Luiza :) Przeprasza, że dawno nie pisałam ale dopiero teraz po kilku miesiącach mam troszkę czasu żeby zajrzeć na dogo. Gratuluję Ci psów. Pewnie jesteś z nich dumna no i z siebie ! bo to przecież głównie Twoja zasługa :)

Posted

Kwalifikacje do MŚ agility- Płock
sobota
egzamin LA1 - 2 miejsce na 24 psy, przebieg czysty!!!!!!!!!!!!!!
open łączna kwalifikacja - DIS
niedziela
egzamin LA1 - 5 miejsce na 25 psów przebieg czysty!
open łącznie - 9 miejsce na 36 psów!!!!
jestem przeszczęśliwa, po po prostu bomba... :)

Posted

Ewa3 napisał(a):
SUPER!!!:multi:
Nawet mam jeden przebieg nagrany;)

egzamin sobotni;)

hm????? byłas na zawodach???????????????????????????????????????????????????????????????

jeśli tak to bo byłabym jeszcze szczęśliwsza gdybym mogła ten przebieg zobaczyć , a jeszcze bardziej, gdybym mogła go na swojej str wstawić.... niestety nie mam żadnego filmiku :(

Posted

heej mam nadzieje ze masz jakies fotki z zawodow i sory ze nie przyjechalam ale wyszlo troche nauki z niemca w pstatniej chwili i mama nie chciala zebym jechala ;/ przepraszam mam nadzieje ze kiedys sie zobaczymy buziaki :)

Posted

[quote name='Cerber']Kwalifikacje do MŚ agility- Płock
sobota
egzamin LA1 - 2 miejsce na 24 psy, przebieg czysty!!!!!!!!!!!!!!
open łączna kwalifikacja - DIS
niedziela
egzamin LA1 - 5 miejsce na 25 psów przebieg czysty!
open łącznie - 9 miejsce na 36 psów!!!!
jestem przeszczęśliwa, po po prostu bomba... :)
Wow, gratki. :cool3: :multi: :loveu:

Świetne fotki z zawodów! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zamykam wątek na jakiś czas, być może na stałe. Było mi bardzo miło przez te 2 lata dzielić się z wami dobrymi i złymi wiadomości z mojego życia i życia cerberka. Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło :)
Jeśli chcielibyście wiedzieć cokolwiek na nasz temat, zapraszam na http://cerber-ali.yoyo.pl

• 2 months later...
Posted

hej wszystkim, teoretycznie wróciłam, czasem zajrzę jakąs fotę wstawię :) lubię robić foty więc raz na jakiś czas coś pokażę.
żeby w sumie było wszystko jasne, mam tylko w chwili obecnej cerberka, nie chce sie tłumaczyć co i jak, po prostu musiałam pożegnać się z moim ukochanym czarnuszkiem, (jest w b. dobrych rękach-tyle mogę napisać)... jest to dla mnie drażliwy temat więc bardzo proszę nie wypytywać bo i tak nic nie napiszę...
tak więc witam ponownie... :)