Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam fotki ze starego miasta super sa :)

Cerber daj znac wczesniej jak beda zawody w Pruszkowie to sie moze spotkamy bo to niedaleko odemnie :]
bardzo sie ciesze ze na studiach Ci sie podoba i ze jest lepiej :)

buziaczki

Posted

ooo przez jakiś czas w ogóle nie mogłam wstawiać fot, a dziś patrzę, ze moge... no to wstawiam wam foty moich 2 rudowatych, malutkich przyjaciół jakimi są chomiczki syryjskie długowłose... oczywiście nie mogłam się powstrzymac i nie kupić sobie chomisia, a że stwierdziłam, ze nie będzie mnie czasami dość długo w omu to kupiłam 2 dla towarzystwa... i tak mam 2 chomisie... jeden to Rudzik, a drugi Dzikusek... na razie wam pokazę tylko foty Rudzika, bo Dzikuska są jeszcze na aparacie, a nie zawsze mam czas, zeby je ściągnąć...

Rudzik :)

i z cerberkowatym :)

Posted

Cerbereek to mój aniołek... on i tak wie, ze go kocham najbardziej... poza tym sami wiecie, ze on akceptuje malutkie stworzonka... i nie tylko, bo to grzeczny i kulturalny psiak ;)

Posted

Normalnie on to jest ideal psa (albo suczki bo tak czule sie opiekuje zwierzatkami :D:D:D:D jak mamusia :D) do tego sportowiec noi jeszcze sie da ubierac w ciuszki :D:D boski jest :loveu::loveu:

Moja suka zjadlaby wszystko co sie rusza lub lata :D

Posted

smallpati - dziękuję, żebyś wiedziała, ze to ideał... mój ukochany aniłeczek :)

_ChiQuiTa_ - dziękuję za miłe słowa i za to, ze wpadłaś do mnie :)

anetta - chłopaki są razem w klatce i się bardzo lubią... śpią w jednym domku nawet :)

Posted

dziękuję kochane, naprawdę... czas chyba, zebym to i ja zdziebko cosik poodwiedzała wasze galerie... od rana zawsze jestem w domu ostatnio ii mogę cisk skubnąć... nie zawsze, ale czasami :) zaraz wam wstawię foty z Radomia, jak cerberowaty biegał za freesbie, które wygrał za DIS w Bydgoszczy na Mistrzostwach Polski :)

Posted

Macie najpierw cerberkowatego w akcji :)

Tu oczywiście na kładce nie było strafki... normalnie mamy problemy ze strefkami, bo cerber zazwyczaj zeskakuje z połowy palisady i kładki :( tylko huśtawkę robi całą, bo chyba boi się, że spadnie :D

i zaliczony chłopek :D

i moje dziecko podczas zabawy w przerwie :)

oczywiście bawił się ze saoją najlepszą przyjaciółką, czyt. Korą :)

Posted

a tutaj macie tzw. zwłoki naszego klubu :D to nawqet nie połowa osób, ale więcej ludzisk na zawody oficjalne jjeżdzić nie może, bo albo mają psy poniżej 15 miesiąca zycia, albo nie są zapisani do ZKwP, albo po prostu nie mają czasu... wPruszkowie będzie nas więcej :)

ta pani w czerwonej kurtce to nasza ukochana trenerka, p Dorotka :)