Ola&Kora Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Lui :* Wreszcie wróciłam :eviltong: Pozwolisz, że nie będę nadrabiać zaległości (notabene bym musiała przelecieć z 250 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Hmmm.... z tego co się zorientowałam, to zostałaś ciocią! Gratulacje!!! A teraz trzym się bardzo cieplutko :calus::calus::calus: Quote
Cerber Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 witajcie... dziś dzień nie bardzo mi się zaczął... chyba wstałam lewą nogą :( otóż wybrałam się dziś na cmentarz, bo jak wiemy dzis mnęła 1 rocznica śmierci mojej mamy. Poszłam na przystanek, coby pojechać na cmentarz autobusem. Nie miałam legitymacji, więc poprosiłam o bilet zwykły, cały. Zapłaciłam ponad 2 zł... no myśle sobie,że lepiej zapłacić 2 zł niż, zeby dostać karę... no i na kolejnym przystanku kanary oblężyli autobus i karzą wyjmować bilety... no więc ja wyjełam i pokazuję a babka mi mówi o legitymacji, co ja na to, ze legitymacji nie mam tylko dowód. Pokazałam dowód, a ona na to, ze karę muszę zapłacić... wtedy ja w szok i mówię, ze kupiłam zwykły bilet nie ulgowy, a ona na to, ze on jest obustrony :angryy: no to ja prawie zalana łzami próbuję się brobić, ze jadę na cmentarz do mamy, bo dziś pierwsza rocznica i w ogóle... dostałam mandat w wys. 25 zł tzw. mandat bagażowy... gdyby nie to musiałabym zapłacić prawie 100 zł :placz: :placz: byłam załamana... kiedy tylko dotarłam na cmentarz, to poryczałam się, bo dość, ze nie ma mojej mamy, nie żyje i jestem sama to jeszcze ta kara... :( nie wiem czym sobie na to zasłużyłam, no ale dostałam kopniaka dzis w tyłek, poryczałam sobie, pogadałam z mamą i teraz wróciłam do domu... ehhh co za dzień... Quote
Marta_Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nie no za takie cos mandat....:angryy: oni chyba naprawde nie wiedza za co karac:roll:i to jeszcze w takim dniu:-( 3maj sie kochana!!! Lui to dla Twojej mamusi: Quote
Cerber Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 dzięki kochana. Dziś jak byłam na cmentarzu u mamy to kupiłam czerownego kwiatka podobnego trochę do róży. Kupiłam go w doniczce i za tydzień jak będę miała grabki to zakopię go w ziemię w samym środku między kawiatami... oprócz tego kupiłam lampki i nagrobek wyglądał dzis pieknie... Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Luizo, rozumiem, że to ciężki dzień dla Ciebie i pełen wspomnień. Trzymaj się kochana. :glaszcze: Światełko dla Twojej kochanej mamusi: Quote
Ola&Kora Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Oj, ciężki dziś miałaś dzień, kochana :calus: Ehh.... naprawdę, niektórzy ludzie już nawet serca nie mają :shake: Trzymaj się Lui :glaszcze: Quote
:: FiGa :: Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Lui :buzi: Trzymaj się kochana, tu wszyscy są z Tobą :calus: Jestem u kuzynki, obejrzałam filmiki. świetnie sobie Cer radzi :loveu: Quote
Juszes Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Luizko... WIem ze dawno nei zaglądalam, przepraszam, ale no cuz mneijsza juz... TO naprawde niestprawiedliwe, ze w takim dniu spotkał cię taki wypadek... Tumbardziej, ze staralas się byc wlasnie uczciwa... :-( A to dla wojej mamusi: Trzymaj się:calus::calus: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Trochę mnie nie było, ale FB nadrobiłam. I co widzę? - Cerber doskonali swoje umiejętności na torze agility i super mu to wychodzi (fotki mówią same za siebie), - Luizka została ciocią, - mandat w autobusie, - no i rocznica śmierci Mamy ["]. Ciepło pozdrawiam. Quote
olekg89 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Luiza ja mam już 3 mandaty na koncie i ani jeednego nie zapłaciłem:) Mam nadzieje ,że podałaś fałszywe dane? Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 witajcie kochani :) nie było mnie troszku, bo albo mnie nie ma przy kompie, albo komp mi szwankuje :/ no ale nie odeszłam jeszcze i to najwazniejsze :D Chodze z Cerberkiem na treningi i skłamałabym, gdybym powiedziała, że idzie nam źle... wręcz przeciwnie, idzie nam z treningu na trening coraz lepiej :) Cer pięknie opanował slalom, co my.ślałam, ze wychodzic mu nie będzie... myliłam sie... to samo z huśtawką i kładką. Cer tak zapierniczał przedwczoraj na kładce, ze go dogonić nie mogłam :D z dumą w sumie mogę powiedzieć, ze Cer ma właściwie wszystkie przeszkody zalocone, i żadnej się nie boi :) tylko kilka razy jak gu puściłam na huśtawce luzem to się mylił, myślał, ze to kładka i niestety spadał pod koniec... mimo to nie zniechęcił się i powolutku doszedł do tego jak trzeba huśtawkę pokonywać :) macie tu kilka fot z przedwczoraja :) tutaj próbowałam go złapać za króciak, ale on popędził przed siebie, nie zwracając na mnie uwagi :D http://images28.fotosik.pl/25/9c826b9689cc78e5med.jpg http://images29.fotosik.pl/25/44cf266e74e5fe87.jpg tutaj też musiałam go za króciak łapać, bo niestety Cer zekskuje z połowy palisady :/ nie dotykając strefy :/ http://images27.fotosik.pl/25/c0fae23deb9afe85.jpg Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 prosze jak mnie wyprzedzał, a ja nie mogłam przyspieszyć, bo jak ja przyspieszałam to on też.. Quote
Marta_Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Super fotki, Cerber naprawde swietnie sobie radzi oby tak dalej!!!:loveu: :loveu: Oleq a co do podawania falszywych danych u nas jak nie masz zadnego dokumentu to wzywaja policje bo tak to przeciez wiadomo ze wiekszosc by podawalo falszywe dane:roll: Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cer zekskuje z połowy palisady :/ nie dotykając strefy :/ :nono::nono: A masz film na slalomie? Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cudny sposób spędzania wolnego czasu!:lol: Pzdr. Quote
Asia & Ginger Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ile fotek! :crazyeye: Super się bawicie z Cerberkiem. :p Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Gratulujemy Wam i życzymy kolejnych postepów :multi: Super fotki :multi: Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 anetta napisał(a)::nono::nono: A masz film na slalomie? nooo nie wiem jak go oduczyć skakania z palisady... wiem, ze muszę mu pod koniec kazać usiąść, ale przecież na zawodach nie będę tego mówiła, nie... mam filmiki na slalomie, ale to z początków nauki... w razie czego, jutro kogoś poproszę, zeby nakręcił jak Cer teraz robi slalom i wam pokażę :) zaraz wstawię też foty z wczorajszego wypadu za wisłę z Olą... Cer miał całe nogi i brzuch czarne... był podobny do Kory :D Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Prosze foteczki :) Siedzimy iczekamy na Olę i Korę... się położyłem, kulturalnie na trawce, żeby się nikt nie czepiał :D i zacząłem się irytować, bo przeciez ile można na nie czekać... ahh te baby :P Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cerber napisał(a):Prosze foteczki :) http://images30.fotosik.pl/26/efc9d50d5cafd9f1.jpg Zirytowany Cerber! :loveu:Hihihi... Pzdr. Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 no i kiedy te 2 babsztyle już przyszły to tak mnie wyprowadziły w bagna, ze wyglądałem o tak... pomyślałem se, ze tak byc nie może... ja cywilizowany, kulturalny i najczystszy kundel świata, wyglądałem jak pół murzyna i pół hmmm chyba chińczyka... bo przecież ja prawie żółty jestem i daleko mi do rasy białej :D tak więc postanowiłem tej czarnej babie dać nauczkę... :diabloti: i przywaliłem jej ze środkowego sierpowego :D Quote
Cerber Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 pmyślałem jednak, ze długo sie gniewać nie mogę i wybaczyłem jej... w końcu pani i tak mnie w domku wypierze tak, ze będę lśnił na odległość... a ten czarny babsztyl to moja najlepsza przyjaciółka :) o matko boska, ucięło mi głowę, a Korze ucięło tułów... moze uda się skleić jej głowę z moim tułowiem i jakoś to będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts