Kamila Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Heja!!! :multi: Powaznie do Anglii przyjezdzasz?Bylo by super,napewno bysmy sie spotkaly :p Fajnie by bylo jakbys zabrala Cerberka ze soba ale czy ty masz dla niegopaszport i wszystkie niezbedne badania? Ps.Powodzenia na maturze,trzymam kciuki :p Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj LUIZKO !!!! ZNOWU JESTEM - na chwilkę, bo mam mnóstwo zaległości, a jeszcze wracam do szpitala na tydzień (teraz jestem na przepustce). Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Drugi też zeżarło:angryy: :angryy: :angryy: , no i jak tu się cieszyć z powrotu !!! Chyba odpuszczę sobie:diabloti: Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 LUIZKO!!!! Chciałam Ci życzyć powodzenia, ale mi posty zjada (czemu tylko u Ciebie??? nie wiem......co się dzieje z DOGO???) Quote
marzenna79 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Luizko, powodzenia na maturze !!!:multi::multi::multi: Trzymam kciuki.:thumbs::thumbs::thumbs: :calus: :buzi: :Rose: :iloveyou: Musi się udać !!! :glaszcze: [SIZE=5] Quote
Cerber Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Hej kochani :) jestem po maturze, bynajmniej pierwszej... dziękuję za trzymanie kciuków... nie wiem co myśleć na temat matury, okaże się w praniu jak mi poszło... teraz czekam ttylko na angielski ustny, polski ustny i histe i będę miała luzy. Kamila - jeśli chodzi o cerbera to z tego co się dowiedziałam to mogą być problemy z zabraniem go do WB, ale wszystko ma się wyjaśnić w poniedziałek... póki co musze szybko robić badania i wogólę, zeby móc z nim jechać w co wątpię... No i mała niespodzianka... sunia, którą biorę na tymczas już została wykupiona i wyadoptowana :multi: :multi: :multi: jutro powinna u mnie być, o ile osoba, u której sunia jest aktualnie nie pójdzie z sunią na sterylkę. Jeśli tak to sunia przyjedzie do mnie w przysszłym tygodniu :) mimo wszystko jestem szczęśliwa... a teraz spadam z cerberkiem nad wodę bo jest bardzo gorąco :) Quote
eria Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 a jaki miałaś temat na pisemnym polskim ?? a jaki masz na ustny ???? Quote
Agushka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Luizka. Bardzo Cię przepraszam, ze tak rzadko zaglądam. Cały czas siedzę z Tiną na wsi. W każdym razie wpadłam sprawdzić, jak Twoja matura. Cały czas trzymam kciuki. Całuski. Będę zaglądać jak tylko będę w domu.. Quote
Cerber Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 o kuuuuuuurczaki, ale ona jest cudowna:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to jest prześliczna niunia... ale takie miałam wrażenie z resztą, że tak wygląda i nie myliłam się... baaaaaardzo się cieszę, ze będę mogła jej pomóc i dać cząstkę miłości, zapocczątkować w jej życiu miłośc i beztroskę, którą mam nadzieję, ze już doświadczy do samej śmierci...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 zobaczcie jaką piękną sunie jutro mi z Elbląga na tymczas przywiiezie Kate 89 zobaczcie jaka ona maleńka jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Witam was kochani. Na początku chciałabym przeprosić, ze nie odpowiadam wam na moje posty... taka wczoraj byłam zaaferowana i tą maturą i tą sunią, że o niczym nie myślałam. Za drugą rzecz, którą przepraszam to oczywiście za odwiedzanie, nie zaglądam do nikogo, a to dlatego, ze praktycznie cały czas siedzę na wątku suni, ewentualnie na wątku o adoptowaniu psa... przepraszam... jak dobrze pójdzie to dziś po południu powinnam mieć trochę wolnego czasuu to was poodwiedzam. Eria - masz zupełną rację, ja też tak uważam :) a tematy chyba już wszyscy znają, no ale przypomnę... pierwszy z nich to było coś o młodzieży znajdującej się w trudnej sytujacji w dziadach... chodzilo o te Bajki Żegoty idt. nie, no a drugi (ten , który ja wybrałam) to było przeanalizować 2 fragmenty z ,,przedwiosnia'' i ,,granicy'' i na ich podtawie napisac relacje miedzy matka a dzieckiem odnoszac się do całości utworów... ja tenm temat na 3 strony napisałam :D:D:D ale czy dobrze to nie mam granatowego pojęcia :D Quote
Cerber Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 no i zapomniałabym o najważniejszym... sunia jest już w drodze do mnie, przywozi ją Kate 89 i będą u w mieście o 10. Quote
Cerber Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 no to mam już psiaka na tymczasie... sunia jest przekochana ale troszke narwana. Bogu dzieki rozumie co do niej mówię, więc z wychowaniem nie będzie problemu. Jak wyjdę z cerberekiem na popołudniowy spacer to porobię trochę fotek, teraz niestety muszę kończyć bo lada moment będzie u mnie korepetytorka z angielkisiego :) to ja spadam kochani :) Quote
Marta_Ares Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 czekam na zdjecia Cerberka i nowego psiaka, Lui przepraszam ale dzisiaj nie moglam przyjechac padnieta bylam po wczorajszej imprezce, do domu wrocilam dopiero o 4 rano, a wstalam ok 12.00 Mam nadzieje ze uda nam sie wkoncu spotkac. Quote
eria Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 z niecierpliwością czekam na fotki suni i Cerberka :loveu: Quote
Carolcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 hello:p .Jak zdrowko???? Ta sunie jest sliczna:multi: .Gdybym byla na Twoim miejscu, nikomu nie oddalabym jej juz- oooo taka wredna bylabym!!!!:evil_lol: :evil_lol:. Czekam na fotki cerberkowego i nowej suni:loveu: :loveu: Quote
Alfa147 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hej Luiza;) Ja też czekam na zdjęcia nowej suni i Cerberka:lol: Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witaj Luizko;) Śliczna czarnulka, ale z niej pewno starszny diabełek, co?;) Ciesze się, że temat z matury ci podszedł, mojemu bratu też;) Powodzenie w poniedziałek!;) Quote
Cerber Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Alfa147 napisał(a):Hej Luiza;) Ja też czekam na zdjęcia nowej suni i Cerberka:lol: hej hej Sońka :) miło mi Cię widziec :) od Kiedy jesteś na dogo he??? ciesze się :) i witam :) kochani, ja już nie mam na nic siły dziś... jestem wykończona... sunia mi dała popalić :D jutro cosik fotek wstawie jesli bede miała czas, przysięgam... Marta - nic sie nie stało, ja tez czasu nie mialam... Dobcia - nie dziekuję :D Quote
Alfa147 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Cerber']hej hej Sońka :) miło mi Cię widziec :) od Kiedy jesteś na dogo he??? ciesze się :) i witam :) Hej hej ;) Już od 2005 roku jestem na dogo, ale zadko piszę :P A ostatnio tak sobie przeglądałam foto-blogi i uzupełniałam Alfkowy i zobaczyłam Cerberkowy więc weszłam:loveu: Zapraszam Cię też do Alfiszonkowej Galerii :) link tutaj ---> LINK Quote
Cerber Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Kochani jest taki meges... ja mam u siebie tą spanielkę z Elbląga nie... no i okazuje się, ze sunia trochę choruje... ma ropień wewnątrzmaciczny a oprócz tego teraz robaki, i problemy z łapkami, sierścia i skórą... po wyleczeniu ropnia trzeba sunię jak najszybciej wysterylizować... najlepiej jesczze przed pójściem do nowego domku... niestety leczenie suni to przeszło 400 zł przy czym ja zdeklarowałam się dać 100. Czy moglibyście nas troszkę wesprzeć finansowo???? jeśli chcecie się więcej dowiedzieć na ten temat to zapraszam na wątek suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39122&page=32 tam już też podałam swój nr. konta, bo już kilka osób zdeklarowało się pomóc za co baaaaardzo dziękuję... Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej, melduję się po dłuższej nieobecności. DGM tak muliło, zjadało posty, że postanowiłam dać sobie trochę luzu. Ale dzisiaj jest już OK. To i ja witam się. Cerber - mocno trzymam kciuki za wyniki maturalne. Dzisiaj wyślę parę złotych dla cockerki KOKI. Pzdr. Quote
Recommended Posts