Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kesslee napisał(a):
o mamo... ja wiem, ze może to zdjęcie jest najmniej na temat. ale... :lol: słodziak straszny :cool3:

Witam w moich skromnych progach :) czemu nie na temat? przecież to galeria Cerberka, Krecika, Kiary i przyjaciół... więc nie wie czemu nie na temat :)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Luizo ^^ Ojj dawno mnie nie bylo ;[ Pamietasz mnie jeszcze? ;-) No, ale teraz juz postanowilam wrocic na dogo, no i oczywiscie postaram sie jak najczęściej odwiedzać waszą galerię ^^ =**

Posted

No wiesz Agushka, jeśli keessle najbardziej podoba się Krecik no to się w umie ciesze... wszystkie moje zwierzaki są ukochane... szkoda tylko, ze najbardziej podoba się chomis a nie mój najukochańszy cerberowaty misiak :)

Kochana nie mam granatowego pojęcia co u Bayleja :placz: :placz: :placz: przysięgli mi, że bvedą utzrymywac kontakt, a tu od ponad tygodnia cisza :placz: :placz: :placz: zabiję się:placz: :placz: :placz:

Juszes kochana pewnie że Cię pamiętam :) mło mi, ze wpadłaś :)

Posted

Cerber napisał(a):

Chomik na smyczy :cool3: :cool3: :eviltong: Nie wiedziałam, że chcesz kupić goldena. Mi się te psy szczerze mówiąc nie podobają ani z wyglądu ani z charakteru ;)

Posted

To fakt samturia, ale szczerze mówiąc nie jest mi do świętowania... mam kilka powąznych problemów związanych z finansam i nie wiem jak mam do końca miesiąca sobie z tym wszystkim poradzić... ehhhh już nie chce mi sie nic... na razie myslę tylko o tym i o niczym więcej...

Posted

Cerber napisał(a):
nie chciałabym być złośliwa, ale dlaczego tak sądzisz????

Bo tak jak już napisałam nie podoba mi się ta rasa pod żadnym względem, ale wiadomo każdy ma inny gust ;)

Posted

Goldeny są niczego sobie ale i tak jak dla mnie nigdy nie przebija boksiów :)
Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie i ważne aby to Tobie Luizko podobał się psiak, spełniał Twoje oczekiwania a Ty jego i żebyście razem byli szczęśliwi :)
Da Ci to Golden?? Bierz Goldena Kochana!! :)

Posted

Troszkę dziewczyny was ie rozumiem, a już tym bardziej Bbety, poniewaz mówisz mi, ze golden to kiepski wybór, a to tymczasem Tobie się ta rasa nie podoba. Przecież goldeny nie mają wcale złego charaktery, wręcz przeciwnie, one są najłagodniejsze na swiecie. Więc nie wiem dlaczego zasugerowałaś, ze to kiepski wybór.
Macie racje to jest tylko mój wybór, a ja kocham goldeny. No sory, ale skoro jestem w nich zakochana od 10 lat, mam na ich temat kilka książek, czytram jak najwięcej. Odwiedzam hodoowle, to chyba jest jasne, ze to moja wymarzona rasa... i nikt nie może podważać mojego zdania.
A jeśli chodzi o przebicie to ja nie znam takiego sformuwania. Dla mnie goldeny są tak samo kochane jak bokserki, spaniele czy kundelki. Jednakowo są piękne i jednakowo kochane charaktery mają... jednak mi u goldenów podoba się bardzo sierść i to, ze są naprawde spokojnymi psami., a poza tym ja chcę goldena do dogoterapii i do pracowania z dziećmi... wydaje mi się, ze to najodpowiedniejsza rasa...

Posted

Wyjątek napisał(a):
A jak BBeta napisała każdy ma inny gust. Ja np nigdy nie kupiłabym spaniela. Po prostu nie podobają mi się, nie czułabym więzi z takim psiakiem i tyle.

jak napisałwam wyżej, ja kocham każdą rasę :) a spaniele mi się cholernie podobają... mają przepiękne mordki i uszka:loveu:

Posted

Ale ja nie napisałam, że goldeny mają zły charakter tylko poprostu mi nie odpowiada. To, że coś mi się nie podoba nie oznacza, że jest złe, wręcz przeciwnie. OK, koniec tematu. Mam nadzieje, że w końcu będziesz miała swojego wymarzonego goldena

Posted

hehehe a wiecie kochani, ze od jutra za równy miesiąc mam urodziny :P a Cerber od 14 za równe 4 miesiące skończy 5 latek... jaki on już stary jets :D byczysko z niego jak nie wiem... a jeszcze tak nie dawno miał 2-3 latka, a teraz... stary z niego chłop :D

Posted

Cerber napisał(a):
spoko mnie to tam wiesz... nie ważne z resztą. Kocham GOLDENY baaaardzo i nic tego nie zmieni...;)

Mnie też "to tam wiesz" jakiego sobie kupisz psa...

Posted

Hej Lui super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: jeszcze nie widzialam chomika na smyczy:evil_lol:
a co do ulubionych ras to rozumie Cie. ty czekasz na swojego goldiego tak samo jak ja na malamuta:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej Lui super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: jeszcze nie widzialam chomika na smyczy:evil_lol:
a co do ulubionych ras to rozumie Cie. ty czekasz na swojego goldiego tak samo jak ja na malamuta:loveu:

dokładnie Martuś też tak myślę. Cieszę się, że myskimy podobnie :) No też własnie Ty też czekasz na swojego ukochanego malamucia :loveu: a Ty chcesz brązowego czy to haszczaka byś chciała brązowego????

no tak to już 500 strona... jak te strony i czas szybko lecą :lol: :multi: :multi: :multi: