Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Luizko :calus:,
Dawno mnie tutaj nie było, a widze, że wiele się działo. Gratuluje, że udało Ci się znaleźć domy dla tylu piesków, Kiarze też napewno szybko znajdziesz ;)
[*] dla Mamy

Posted

Witam i zarazem dobranoc mwóię... pracowity dziś dzionek miałam... nie bardzo czasu miałam siedzieć przy kompie... teraz niestety lecę spać, bo jutro jadę do chrzesnego - do Kowala. Tam mam jutro też spotkać się z Martą i mamy pojeździć z Nią Puszkiem i Aresem na rolkach... już doczekac sie nie mogę:multi: :multi: :multi: foteczki na pewno będą. Póki co mówię dobranoc :*

Posted

Ta maleńka ślicznośc wczoraj mnie nie lubiła. Siedziałyśmy sobie z Luizą, a

Kiarka patrzyła na mnie spode łba ( w jej przypadku łebka, bo ma malutki),

jakbym jej rodzinę młotkiem wybiła. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te minki to trzeba zobaczyc

na żywo. Prawdziwy ubaw...

Posted

Witam.... buuuuu zapomnieliście o mnie :( nikt mnie nie odzwiedza, dlaczegoego? :( przecież wróciłam. buuuuuu...

Dziś widziałam się z Martą... najpeirw byłyśmy na rolkach, a potem wyszłyśmy z psami. Ja nie miałam ze sobą Cerberowatego, bo byłam u chrzesnego. Za to zamiast Cerbera miałam Puszka, pekińczyka moich wujków... było fajnie. Fotki możecie zobaczyć u Marty w Galerii
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14407&page=333

Posted

Cześć Luiza :) Cieszę się, że spotkanie doszło do skutku. Marta wstawiła świetne fotki, Twój podopieczny jest niebywale dystyngowany :evil_lol::evil_lol:

Posted

a jednak o mnie pamiętacie :multi: :multi: :multi: dziękuję :*

Mówicie fotki? hmmmm ale ja nie mam żadnych ciekawych fot... mam tylko stare Fotki Baileya z Chomikiem.... cerberkowych mam naprawdę mało :(

Posted

Wiecie co...pamiętacie jak wam mówiłam, ze napisałam maila do hodowli z której chcę goldena? otóż całkiem nie dawno zauważyłam, ze er o wiele lepiej dogaduje sie z suczkami (szczeniakami) niż z pieskami... do Baileya miał taki stosunek obojętny, wręcz ignorujący... a do Kiary jest nastawiony w sumie przyjaźnie, chociaż kiedy mała jest zbyt nachalna to też ją ignoruje... mimo wszystko z Kiarką Cer więcej się bawi niż z Baileyem... w sumie moze to też dlatego, ze Cer moze myśli, że będzie oprócz niego drugi pies w moim życiu i po prostu pogodził sie z tą myślą... nie wiem co mysleć. Wiem tylko, ze myślę iż kupię chyba sukę a nie psa. Jeśli jednak zdecyduję się na sukę to niestety będę musiała stanąć przed bardzo trudną decyzją, którą zawsze próbowałam ominąć i nie krzywdzić w jakiś sposób Cerbera :( niestety kiedy zdecyduję się na sukę to chyba będę musiała Cerbera wyksatrować :(:(:(:(:( nawet nie wiecie jakie to będzie dla mnie cieżkie... nie wyobrażam sobie mojego ukochanego kundelkowatego, cerberowatego psiaka bez jajeczek :(:(:( jak ja przeżyję jego zabieg i fakt, ze będzie bez jąder... :( kurcze będę musia.la poważnie sie nad tym wszystkim zastanowić i podjąć słuszną decyzje. Bogu dzieki mam jeszcze ponad rok na zastanawianie się nad tym wszystkim...mimo wszystko na chwilę obecną nie wiem co bym zrobiła...

Posted

haska_12 napisał(a):
Coo? :crazyeye: O co chodzi?

to chyba chodzi o tego znalezionego pekinczykowatego psiaka, ale nie jestem pewna. Samturia napisz czy to o tego psiaka chodzi...