Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam z początkiem nowego tygodnia. :lol: I jak tam, nie zaspałaś dziś do szkółki. No to dobrego humorku Ci życzę. :Cool!: Pa, pa. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 już jestem po napisaniu..siedze w bibliotece... wiem ze 1 nie zaliczyłam..bo mi profesor powiedzial...:placz: musze jeszcze raz... ten myśle że zaliczyłam..;) Quote
Rinuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Cerber'] a to jest Cerber :D zdjecie najsliczniejsze:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Cerber']a to jest Cerber :-D serio to jest Cerber? :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kurde, coś mi sie popsuło w cytowaniu :/ Quote
Cerber Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Witam dziewuszki :) mam dzis dobry humorek mimo, ze bylam w szkole :) właśnie stamtąd wróciłam i po napisaniu tego posta ide z cerberowatym na spacer, a potem sie biore za nauke, bo juz mam zapierdiel :/ to ja ide Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć Luizka. Piekne zdjęcie Cerbera wstawiłaś poniżej tych Gerberków :) On jest nieslychanie fotogeniczny. Uwielbiam jak on tak patrzy jak na tej fotce:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cerber = Gerber - dobre! To co, zmieniasz Nick?;) pzdr. Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cześć Kwiatuszku :loveu:;) Gerberku............. zaraz mnie twoja Pańcia przegoni :mad: ale co tam i tak wyglądasz jak kwiatuszek ;) Quote
Kamila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hey Lui :multi: Dawno cie nie odwiedzalam ale wszystkie galerie zaniedbalam ostatnio - oprocz swojej :diabloti: Zaleglosci nadrobilam juz u ciebie,cudne fotki Cera.Czekam na swieza dostawe :cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej Gerber :evil_lol:. To ty nie masz jeszcze feri :-o A może już je miałaś :razz:. Quote
Cerber Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 czesc wam kochane :) troszku mnie nie byłóo, a to dlatego, ze niestety mam szkołe :/ ale dziś weszłam na chwilkę, zeby wam się pochwalić, że jutro i pojutrze jadę do stajni z koleżanka i będę jezdziła konno :) a nadomiar tego biore ze sobą cerberowatego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: cer sie troszku boi koni, ale jesli pobedzie z nimi dluzej to sie na pewno przyzwyczai... mozecie oczekiwac nowych fotek w weekend :) teraz spadam sprzatac, a potem sie uczyc... paaaa kochani :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 OO to widze że bedzie ciekawie :) ja życze udanej zabawy i życze sobie duuużo fotek:D Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 heeej...wpadlam siem przywitac.....zeby nie bylo ze o was nei pamietam...bo pamietam pamietam..o zlotej iskierce cerbereczQ Quote
Cerber Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 to jeszcze ja dziewuszki... pochwale się wam Fidelkiem - koniem, na którym będę jeździła... znam go od podszewki, ponieważ moja koleżanka z klasy jezdzi na nim od kilku lat i od 3 lat codziennie wysłu****e o Fidziu całymi godzinami :) czuję się jakby po części Fidziu był mój, bo tyle co o nim słyszałam to naprawde... a oto Fidel... piękny jest prawda? teraz ide spać, bo jutro mam dużo roboty... Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Cerber']to jeszcze ja dziewuszki... pochwale się wam Fidelkiem - koniem, na którym będę jeździła... znam go od podszewki, ponieważ moja koleżanka z klasy jezdzi na nim od kilku lat i od 3 lat codziennie wysłu****e o Fidziu całymi godzinami :) czuję się jakby po części Fidziu był mój, bo tyle co o nim słyszałam to naprawde... a oto Fidel... piękny jest prawda? teraz ide spać, bo jutro mam dużo roboty... Cudowny :loveu: Nie moge sie doczekac foteczek :cool3: Quote
haska_12 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale piękny koń :loveu: Ma sliczny ogonek i wogóle zadbany :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale piekny kon:loveu: :loveu: :loveu: Lui a do jakiej stadniny jezdzisz tzn gdzie?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 O matko :loveu: ale cudo... jak ja kocham konie :loveu: Quote
BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Konik śliczny :loveu: I super, że będziesz jezdzić konno ;) Powodzenia :) Ja się osobiście koni boje tzn. jakoś nie mam do nich zaufania, zdecydowanie bardziej wole grać w tenisa ;) Quote
Cerber Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 witam kochani :) własnie wrócołam ze steajni... mówię wam jak było bosko :) Fidel to wspaniały, cierpliwy i ufny kon... Jezdziłam ponad godzine i wcale nie byłam mocno zmęczona, chociaż kiedy kłusowałam to mnie to najbardziej męczyło. Bałam się na początku, ale po jakiś 15 minutach jazdy było już ok. Moja droga koleżanka nauczyła mnie jak mam anglowac czyu jak to się tam mówi... i wychodziło mi to świetnie :) ehhhh teraz juz wiem, ze z jazdy nie zrezygnuje... szkoda mi tylko cerbera bo cały zdien siedział sam./... jutro go zabieram ze sobą więc już taki biedny nie będzie :) Poznbałam w stajkni bardzo ciekawych i życzliwych ludzi... mam nadzieję, ze więcej razy będę mogła z nimi rozmawiac a przede wszystkim jezdzić konno. Bolą mnie nogi tak jak przewidywałamn i jestem cholernie głodna, w między czasie wszamałam 2 kinder bueno, żeby trochę nabrać energi... niestety zaraz musze sie wziać za lekcje bo w poniedziałak się zaczyna zapierdziel :/ ale dobra damy rade, ciesze sie tylko, ze mogłam się dobrze bwaić. Marta - ta stajnia jest w Michelinie, to jest taki pensjonat, bo jest tam stajnia i luksusowy hotel... naprawde jest tam przepieknie... a teraz kochani zmykam się wykąpać, bo jestem naprawdę zmęczona i przepachniona konikami :D to paaaa:* fotki będą jutro wieczorem (bo też jadę jutro do stajni) albo w sobote rano. Quote
Recommended Posts