Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam dziewuszki :) mam dzis dobry humorek mimo, ze bylam w szkole :) właśnie stamtąd wróciłam i po napisaniu tego posta ide z cerberowatym na spacer, a potem sie biore za nauke, bo juz mam zapierdiel :/ to ja ide

Posted

Cześć Luizka. Piekne zdjęcie Cerbera wstawiłaś poniżej tych Gerberków :) On jest nieslychanie fotogeniczny. Uwielbiam jak on tak patrzy jak na tej fotce:loveu:

Posted

Hey Lui :multi: Dawno cie nie odwiedzalam ale wszystkie galerie zaniedbalam ostatnio - oprocz swojej :diabloti: Zaleglosci nadrobilam juz u ciebie,cudne fotki Cera.Czekam na swieza dostawe :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Gerber :evil_lol:. To ty nie masz jeszcze feri :-o A może już je miałaś :razz:.

Posted

czesc wam kochane :) troszku mnie nie byłóo, a to dlatego, ze niestety mam szkołe :/ ale dziś weszłam na chwilkę, zeby wam się pochwalić, że jutro i pojutrze jadę do stajni z koleżanka i będę jezdziła konno :) a nadomiar tego biore ze sobą cerberowatego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: cer sie troszku boi koni, ale jesli pobedzie z nimi dluzej to sie na pewno przyzwyczai... mozecie oczekiwac nowych fotek w weekend :) teraz spadam sprzatac, a potem sie uczyc... paaaa kochani :*

Posted

to jeszcze ja dziewuszki... pochwale się wam Fidelkiem - koniem, na którym będę jeździła... znam go od podszewki, ponieważ moja koleżanka z klasy jezdzi na nim od kilku lat i od 3 lat codziennie wysłu****e o Fidziu całymi godzinami :) czuję się jakby po części Fidziu był mój, bo tyle co o nim słyszałam to naprawde...

a oto Fidel...

piękny jest prawda?

teraz ide spać, bo jutro mam dużo roboty...

Posted

[quote name='Cerber']to jeszcze ja dziewuszki... pochwale się wam Fidelkiem - koniem, na którym będę jeździła... znam go od podszewki, ponieważ moja koleżanka z klasy jezdzi na nim od kilku lat i od 3 lat codziennie wysłu****e o Fidziu całymi godzinami :) czuję się jakby po części Fidziu był mój, bo tyle co o nim słyszałam to naprawde...

a oto Fidel...

piękny jest prawda?

teraz ide spać, bo jutro mam dużo roboty...

Cudowny :loveu: Nie moge sie doczekac foteczek :cool3:

Posted

Konik śliczny :loveu: I super, że będziesz jezdzić konno ;) Powodzenia :) Ja się osobiście koni boje tzn. jakoś nie mam do nich zaufania, zdecydowanie bardziej wole grać w tenisa ;)

Posted

witam kochani :) własnie wrócołam ze steajni... mówię wam jak było bosko :) Fidel to wspaniały, cierpliwy i ufny kon... Jezdziłam ponad godzine i wcale nie byłam mocno zmęczona, chociaż kiedy kłusowałam to mnie to najbardziej męczyło. Bałam się na początku, ale po jakiś 15 minutach jazdy było już ok. Moja droga koleżanka nauczyła mnie jak mam anglowac czyu jak to się tam mówi... i wychodziło mi to świetnie :) ehhhh teraz juz wiem, ze z jazdy nie zrezygnuje... szkoda mi tylko cerbera bo cały zdien siedział sam./... jutro go zabieram ze sobą więc już taki biedny nie będzie :)

Poznbałam w stajkni bardzo ciekawych i życzliwych ludzi... mam nadzieję, ze więcej razy będę mogła z nimi rozmawiac a przede wszystkim jezdzić konno.

Bolą mnie nogi tak jak przewidywałamn i jestem cholernie głodna, w między czasie wszamałam 2 kinder bueno, żeby trochę nabrać energi... niestety zaraz musze sie wziać za lekcje bo w poniedziałak się zaczyna zapierdziel :/ ale dobra damy rade, ciesze sie tylko, ze mogłam się dobrze bwaić.

Marta - ta stajnia jest w Michelinie, to jest taki pensjonat, bo jest tam stajnia i luksusowy hotel... naprawde jest tam przepieknie...

a teraz kochani zmykam się wykąpać, bo jestem naprawdę zmęczona i przepachniona konikami :D to paaaa:* fotki będą jutro wieczorem (bo też jadę jutro do stajni) albo w sobote rano.