Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki inny tył...:lol: :lol: :lol: przecioeż ma normalną dupke jak wszystkie inne chomiki syryjskie... tyle, ze tyłeczek jest biały, znaczy ogonek...

Posted

Hehehe a dla mnie ten ogonek jest strasznie dziwny :eviltong: Bo on ma taki maluteńki i łysy ten ogonek :eviltong: :eviltong: :eviltong: I do tego czarny jak myszka :eviltong: Mi on bardziej wygląda na szczurka z kopiowanym ogonkiem :D:D:D

Posted

czesc luizko :)

o widze ze wszyscy zachwycaja sie krecikiem:loveu: ciekawe czy by tak robili gdyby musieli ganiac go po pokoju na czworakach albo pelzajac pod szafami i lozkiem tak jak ja:evil_lol: normalnie jak zobaczylam ta jego biala krawatke to musialam go wziasc:loveu: ale charakterek to on ma trzeba przyznac:cool3: niewiem moze to po mnie:evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

witam...

kochani właśnie wybija godzina, w której równe pół roku temu moja mamusia poszła do nieba :(:(:( tak strasznie mi jej brakuje i tak bardzo chciałabym, żeby zyła... :(:(:(:(

Cały czas zadaje sobie pytanie czy mu siało się tak stac i dlaczego tak się stało... nietsty odpowiedzi brak. Nikt nie potrafi odpowiedziedz mi na moje pytania i czasami jest to bardzo nurtujące...

Mamusiu kocham Cię nadal i nadal za Tobą strasznie tęsknię...:(:(:(:(

Posted

Cerber napisał(a):
witam...

kochani właśnie wybija godzina, w której równe pół roku temu moja mamusia poszła do nieba :(:(:( tak strasznie mi jej brakuje i tak bardzo chciałabym, żeby zyła... :(:(:(:(

Cały czas zadaje sobie pytanie czy mu siało się tak stac i dlaczego tak się stało... nietsty odpowiedzi brak. Nikt nie potrafi odpowiedziedz mi na moje pytania i czasami jest to bardzo nurtujące...

Mamusiu kocham Cię nadal i nadal za Tobą strasznie tęsknię...:(:(:(:(

Dla twojej mamusi:-(

• :-( :-( :-(

• Posted

Dziękuję wam kochani... jestem szcześliwa, że razem ze mną zapalacie światełko mojej mamusi... moja mamunia napewno jest z tego powodu zadowolona... i ja także... ehhhhhh :(

Goguniu kochana pozdrów swoją mamę ode mnie...:)

Posted

Luiza pamiętasz co kiedyś powiedziałam o swoim zaproszeniu Cię w podróż sentymentalną - dziś widzę że jest Ci smutno a właśnie miałam na CD obiecane zdjęcia...ale to jes u nas tzn. u Chocuni.
    Całuję bardzo mocno Ewa

Posted

Cerber napisał(a):
    Dziękuję wam kochani... jestem szcześliwa, że razem ze mną zapalacie światełko mojej mamusi... moja mamunia napewno jest z tego powodu zadowolona... i ja także... ehhhhhh :(

Goguniu kochana pozdrów swoją mamę ode mnie...:)

ok. pozdrowie;):)