Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Cerber']no widzisz sama kochaniutka, a ja już od jednego pana usłyszałam, że widac na fotkach iż Cerber jest maltretowany i że on wie, ze na 1000% bije cerbera. A ponieważ ja jestem osobą, która straaaasznie bierze sobie do serca to co ktoś jej powie, ze niestety nie obyło się bez łez... ale to nie wazne już jest...:shake:Luizko nie warto brać wszystkiego do serca bo ludziska tyle głupstw potrafią wyssać z palca ze hej ....nie myśl że mi nikt głupot nie przygaduje ...tylko nauczyłam się puszczać to mimo ucha w końcu mam swój rozum i wiem że za to co robię jestem odpowiedzialna . poczytasz nie raz jeszcze wiele niedorzeczności ;) Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Luizko juz tyle razy ci powtarzalam nieprzejmuj sie wszystkim co mowia o tobie ludzie. jeszcze nie raz uslyszysz takie rzeczy jak nie gorsze, najlepiej niewdawac sie w dyskusje i olac to co mowia. za kilka dni juz nikt nie bedzie o tym pamietal. a zreszta co cie obchodzi opinia kogos kogo nie znasz? i co najwazniejsze ta osoba tez cie nie zna... a teraz juz dosyc tego dolowania i prosze sobie przykleic jakis usmiech do twarzy:p Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 taaaak Alu i Gosiu, przeciez dzis to ja na gg myślałam, ze chyba z 10 tysięcy raz spadnę z krzesła było tak bombowo...:multi: :multi: :multi: już nie mogę sie doczekać spotkania\ Patrzcie co zrobiła dla mnie Łapa... dziękuję :* ja nie muszę sie juz męczyć i nawracać, zeby mieć wenę i robić kartki noworocznej, bo dostałam... jest suuuuper... dziękuję jeszcze raz :) a teraz życzę wam miłych snów... DOBRANOC Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No wlasnie Cerberku-nie przejmuj sie :shake: :lol: I dobranoc :p Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochana Gwiazdeczko mamy juz SYLWESTER ..... .WIEC ZYCZE TOBIE ...... ....SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!! Quote
milena182 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Cerber']Prosze bardzo a oto madonna z małym cycem i z fretką na ręku... :D:D:D:D: to nie było śmieszne wiem... a na kogo te zeby?:crazyeye:a co do malego cyca to mi sie podoba cos podobnego slyszalam we francuskim serialu ALO ALO czy jakos tak:diabloti: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witam was kochani moi :) dziękuję za szampony i inne takie gady tam :D Milenko, ja sama wymyśliłam tą nazwe wczoraj se, ale jeśli ktoś wczesniej już jej używał to jestem gienialna po prostu :D:D:D:D:D: zaraz moze cosik fotek wyskrobie... Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 ooo profotki ninka małego... to taka se gówniana przeróbka, która nie bardzo wyszła... Wczoraj juz było tak... a przedwczoraj tak... znaczy przedwczoraj to go nie mogłam na rękę wziać bo się Krecik zachowywał jakby był prawdziwym kretem, czyli był dziki :D:D:D:D Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 boskie zdiecie:loveu: normalnie cudo:loveu: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Cerber'] Śliczny jest :loveu: :loveu: A jakie ma duże uszka :loveu: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 APSA napisał(a): Masz zdjęcia zeszty byłego zwierzyńca? Mam tylko fotki chomików i świnek z byłych zwierzątek... fotki chomików sa na 375 stronie... a świnka jedna, jest na stronie 1, a drugiej nie pokazywałam na forum... Quote
milena182 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='BBeta']Śliczny jest :loveu: :loveu: A jakie ma duże uszka :loveu: faktycznie a wczesniej nie zaowazylam Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dobra nastąpiły zmiany w naszych planach :) nie jadę do Gosi... poniewaz wyszły małe niedomówienia i Gosiaczek idzie do rodziców na sylwka... wszystko jest w porząsiu, tylko nie chciałabym, żeby Gosia brała sobie tego wszystkiego tak do serca, bo mi naprawde nie jest tak mocno smutno, że nie moge jechać... wiem, że byłaby zabawa przednia i mogłabym poznać Puzia, ale mówi się trudno i żyje się dalej :) dajemy radę. Tak więc siedze w domciu i nigdzie sie nie ruszam :) Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiu-co ty mowisz? :-o Jakim debilem? Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kamila weś Gosię szrpnij, błagam zróbcie jej cos bo ja pobije no... a Ty Gosia nie przejmuj sie tak no!!!!!!!!!!!!!!! błagam,... Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cerber napisał(a):Kamila weś Gosię szrpnij, błagam zróbcie jej cos bo ja pobije no... a Ty Gosia nie przejmuj sie tak no!!!!!!!!!!!!!!! błagam,... No ja bym nia chetnie szarpnela ale mam za daleko :evil_lol: :eviltong: I jeszcze bym jej pare rzeczy powiedziala bo normalnie :mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jaki fajny Chamster :evil_lol:. Syryjski czy dżumgalski bo na chomikach się bardzo (czyt. wcale) nie znam :cool3: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 to jest chomik syryjski moja droga :) dżungary są albo białe, albo siew i mają czarną kreskę wdłuż tułowia :) Wiytam poza tym w cerberkowej galerii i zapraszam częsciej :) Kamilko szkoda, ale chyba mi się troszkę udało Gosie opanować... myślałam, że mi normalnie... ehhhh:shake: :shake: :shake: Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Luiza :calus: sexy chamsterek :cool3: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, Niech Rok Nowy szczęściem spłynie do Ciebie A los nie zostawi Cię w potrzebie. Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Sliczne fotki! Krecik:loveu: Zyczymy Szczesliwego Nowego Roku!!!:beerchug::beerchug: Quote
APSA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczne zdjęcie :loveu: i bardzo profesjonalnie wygląda :razz: Skoro miałaś tyle zwierzakó, możesz porównać ich charaktery? Ja bardzo lubię gryzonie, ale tak naprawdę tylko świnki morskie poznałam. [SIZE=+1]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA CIEBIE I ZWIERZACZKóW! :) Quote
Recommended Posts