Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Lui :*

O ja pierniczę!!! :evil_lol: Gdybym wiedziała że Cerbuś taki zły bedzie że wszyscy wokół niego coś dostają, a on tylko kaganiec to bym mu cosik kupiła :eviltong: :eviltong: :eviltong: Żeby mu się minka uśmiechnęła :evil_lol: :evil_lol:

A co do reszty prezentów, to już znasz moje zdanie ;)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze.... no i stało sie tak jak myślałam od rana, ze się stanie...
Teraz totalnie mi sie humor pogorszył... zaczęłam dziewczynom na gg dogryzać i jestem na siebie o to wściekła... no i troche mi sie smutno zrobiło i tak jakoś poczułam pustke w domu...
Widze, ze foteczki sie nikomu nie podobaja... chyba je usune... i nie bedzie nastepnej porcji... cos mnie dogo zaczelo denerwowacx... i wogole wszystko... dobra ide sobie, bo palne cos jeszcze a potem bedzie wiekszy płacz niż teraz jest... idę potęsknić za mamusią. na razie wam...

Posted

Hej :* Długo mnie nie było a to dlatego że neta nie mialam :angryy::angryy::angryy:
3maj sie kochana musisz byc silna, chociaż wiem ze tak sie nie da, naprawde chciałabym powiedzieć coś miłego, nie wiem... cokolwiek... ale naprawde nie jestem w tym dobra....
Przepiękne dostałaś prezęty... super... ja niestety nic nie dostałam.... :roll:

buziaczki kochana :*:*:*:

Posted

Cerber napisał(a):
Teraz totalnie mi sie humor pogorszył... zaczęłam dziewczynom na gg dogryzać i jestem na siebie o to wściekła... no i troche mi sie smutno zrobiło i tak jakoś poczułam pustke w domu...
Widze, ze foteczki sie nikomu nie podobaja... chyba je usune... i nie bedzie nastepnej porcji... cos mnie dogo zaczelo denerwowacx... i wogole wszystko... dobra ide sobie, bo palne cos jeszcze a potem bedzie wiekszy płacz niż teraz jest... idę potęsknić za mamusią. na razie wam...

Nie martw się, rozumiemy, ze ostatnio jest ci trudno jestem pewna ze dziewczyny też zromią i nie będą się gniewać :calus:

PS: FOtki są świetne, oc ty gadasz o usuwaniu?! zwłąszcza ta pierwsza świetna :]

Posted

haska_12 napisał(a):
Asiaczek - ty niedawno dostałas czwartego ognika czy mi się wydaje :cool3:?

Zgadza się! Całkiem niedawno... Ale mało kto to zauważył mimo, że na mojej stronie wstawiłam z tej okazji fajną foteczkę...:placz::placz::placz:
A Ty zauważyłaś! Dzięki!!!:lol::lol::lol:
Pzdr.

Posted

Cerber napisał(a):
Ojj kochana nie marudź, wiesz że Ciebiei Cerberka kochamy :calus: Foteczki możemy oglądac godzinami :loveu:
Luzi czasami lepiej jest sobie popłakać, pomyśleć... ale pamiętaj że z mamą się jeszcze zobaczysz..

Posted

Luizko , a mi się foteczki podobają tylko tyczyłam w kuchni;)
A popłakać sobie możesz ....ja w święta zawsze wymiękam:oops:a ty masz powód ku temu by czuć się źle .Nie będe czarować ze masz nas i takie tam ....bo my jesteśmy tutaj za szybką monitora , na drugim końcu Polski a mama byłaby obok .Każde swieta będą dla ciebie trudne bo pozostały wspomnienia ...i nie wiń sie ze komuś dokuczyłaś itp ...po prostu człowiek tak czasem ma ;)Śpij dobrze i śnij ....

Posted

Witam...:oops: :oops: :oops: ale mi głupio za wczorajszy dzien, jeny... nie wiem jak was porezeoraszać... głowa mnie dzis tylko boli a tak to już humor mam wiele lepszy...
Generalnie tez mi siadło gardło po tych akademiach całych... i wogóle... ale humor już lepszy jak wspominałam... kurcze... wczoraj przez to wszystko zostało mi kilka galerii do odwiedzenia... dziś je odwiedze i dziś z wami już się pożegnam, bo jutro od rana wyjeżdżam do ojca i nie będzie mnie aż do wtorku wieczorem... także jak na razie zmykam się ogarnąć, bo za godzine przyjdzie Ola i idziemy na przystanek po Marte, a potem na spacer z psami...

Posted

Luizko życzę Ci by mimo wszystko święta te były udane :calus:
Miłego spacerku :loveu:

A jak wrócisz do nas we wtorek to z uśmiechem na buzi, mam nadzieje :cool3:

Bardzo bardzo bardzo mocno Cię tulę :calus:

Posted

No jestem, ale tylko na chwilkę, bo muszę zajać się pewnym małym panem... byłam z Martą i Olą na spacerze w parku i Cerber se łapę tylnią rozwalił, krwawioła dosyć mocno i poszłam do cioci, która w pobliży mieszkała... u niej zabandażowałam Cerberowi łapkę, nakarmiłam go pokarmem, dałam pić i wyruszyliśmy do domu... teraz właśnie będę go kąpała, a poxniej zobacze gdzie ja skaleczył, czy na poduszcce, czy pomiędzy palcami... idę bo mam sporo roboty... jak przysiade przy kompie to zrobię jakąś kartkę świąteczną i przejrzę kilka galerii. Na razie kochani :)

Posted

Cerber napisał(a):
No jestem, ale tylko na chwilkę, bo muszę zajać się pewnym małym panem... byłam z Martą i Olą na spacerze w parku i Cerber se łapę tylnią rozwalił, krwawioła dosyć mocno i poszłam do cioci, która w pobliży mieszkała... u niej zabandażowałam Cerberowi łapkę, nakarmiłam go pokarmem, dałam pić i wyruszyliśmy do domu... teraz właśnie będę go kąpała, a poxniej zobacze gdzie ja skaleczył, czy na poduszcce, czy pomiędzy palcami... idę bo mam sporo roboty... jak przysiade przy kompie to zrobię jakąś kartkę świąteczną i przejrzę kilka galerii. Na razie kochani :)

ojej. oby to nie było nic poważnego. Może będzie potrzebne szycie u weta?

Posted

witam :p .Przyszłam przypomniec Ci ,ze jest ktos taki jak Carolcia :lol:.Pamietasz mnie jeszcze???:-(

Zycze wesołych świąt Tobie i wszystkim Twoim bliskim (również Cerberkowi :cool3: ) oraz szczesliwego nowego roku :p .wygłaskaj Cerberka