_ChiQuiTa_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hey świetne foteczki z mamusią :) no i szblon ładny:) tzn przepiękny... :) masz talent :):):) Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu: szablonik na stronkę bardzo fajny Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Marta_Ares napisał(a):ale sliczne fotki pieknie wygladaja razem:loveu: :loveu: :loveu: a ile Kama ma w klembie jest duzo weksza od Aresa? no napisałam na poprzedniej stronie ile kamma mierzy. Kama jest trochę większa od Aresa - ma 44 cm. w kłębie Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 no dziewczynki możecie moją str. zobaczyć w całej okazałości... mi sie w sumie bardziej podoba niż poprzedni szablon, tylko jeszcze nie wchodzcie we wszystkie galerie i w linki i w różne bo jeszce tam nie pozmieniałam szablony, bo nie chce mi się już dziś... jutro od rana zrobie czesc i wieczorem czesc i bede miala z glowy :D:D:D:D oto moja str: http://www.cerber17.za.pl/ Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hey Luiza! :lol: Bylam na stronce,bardzo fajna :evil_lol: I nadrobilam zaleglosci w twojej galerii,fotki Kamy super :loveu: Pozdrawiam i dobranoc :p Quote
samograj Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 CZESĆ LUIZKO!!! MAM COŚ DLA CIEBIE!!! to Twój Cerberek galopuje!!! A to moja ŻMIŁKA marzy o szczeniakach: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='samograj']CZESĆ LUIZKO!!! MAM COŚ DLA CIEBIE!!! to Twój Cerberek galopuje!!! A to moja ŻMIŁKA marzy o szczeniakach: ojej dziękuję mamusiu... :*:*:* heheheh Cerberek rzeczywiście gaklopuje, zupełnie jak koń :D:D:D:D:D ehhh a Żmiłka będzie miała maleństwa?????????? Quote
samograj Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ty nie śpisz??? ZMIŁAK CZEKA NA CIECZKĘ a potem....... takie małe SAMOGRAJE: TO RUDULKA z miotem F (ZA TM -FRAJDA, FRAZA też już odeszły) Quote
Juszes Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Super są te zdjięcia Cerberka z mamusią, a nowy szablonik na stronkę przefajowy :D Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cześć Lui!!! Hehehe ty już wiesz, co myślę o twoich szablonikach, ale napisze to jeszcze raz :eviltong: Są piękne, bardzo podobają mi się fotki na stronie startowej i tło z górami nastronie głownej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Masz talent :razz: Quote
milena182 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co do szablonow to mi sie bardziej podoba pierwszy :cool1: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Witam wszystkich, wiecie, ze ja dopiero się obudziłam :-o :-o ja nigdy tak poźno nie wstawałam... to świadczy o tym jaka wykonczona po tygodniu jestem... samograj - a no nie spałam, bo walczyłam ze str. żeby dziś mieć z głowy i zająć sie lekcjamy... a małe żłmiłkusie są cudowne, będzie fajnie jak sunia będzie miała nowe... Ola, juszes - dzieki :D Milena - jaki pierwszy szablon Ci się bardziej podoba???????? Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Super :loveu: Dlaczego ja nie umiem zrobić takiej stronki :placz: ... Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bardzo, ale to bardzo podobają mi się zdjęcia Cerbera z jego mamcią! Jakie one grzeczne i jak spokojnie pozowały do zdjęć! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 wiecie co ten mój szablon na str. tak mi się podoba, że oczu od niego oderwać nie mogę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja tak zawsze mam, na początku jakiś szablon przeze mnie wykonany bardzo mi się podoba, a po kilku dniach uważam, że jest kiepski, i że mogłam zrobić lepszy :D:D Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Cerber']oto są foteczki...:multi: :multi: :multi: cerberka i jego mamusi...:multi: :multi: :multi: Śliczności!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Niesamowite jak psy potrafią okazywać uczucia. Stronka bardzo Ci się Luizko udała, aż zamarzyło mi się żeby już śnieg spadł!:p Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 czesc luziko :) fotki cerbera z mamuska sliczne:loveu: a i stronka mi sie podoba:loveu: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dziekuję Asiu i Gosiu :):) no no nie wiefziałam, ze moja stronka może prowokować do spadniecia śniegu... :D:D:D:D:D:D ciesze się, bardzo bo jeśli tak jest to znaczy, ze chyba szablonik mi sie udał :multi: :multi: :multi: a teraz kilka foteczek cerberkowej mamusi i jej synka :D ooo a tu ptrosze jaka patologia, matka za modelke robi i zarabia ciezkie pieniadze na utrzymanie domu, a syn olewa wszystko, chla i śpi... :evil_lol: :evil_lol: no prosze bardzo jaki schlany :D:D:D:D aż mu sie uszy podnoszą, przecież to na kilometr widać, ze to patologia :D:D:D:D Quote
Koma Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Cerber'] Słodkie fotki :loveu: :loveu: :loveu: Ale Cerber nie jest wcale podobny do mamusi :lol: ciekawe kim był tatuś? Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 a ten ma kaca, a najlepsze na kace są chrupki :D:D:D:D ehhh co ta matka z nim ma - normalnie 100 światów, ja to bym takiego syna wydziecdziczyła :D chyba jak to usłyszał o tym widziedziczeniu to się zawstydził i obiecał, że już nigdy nie będzie chlał :D:D:D jego matka zroiła kariere w bardzo syzybkim tempie, a on jako pijak czyścił kible w barze :D:D:D:D Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witaj w ten deszczowy dzionek ......i pomyśleć ze za 2 tygodnie kalendarzowa zima :cool1: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No nie.. z Cerbera pijaka robić? :mad: ;) :mad: Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Cerber'] ooo a tu ptrosze jaka patologia, matka za modelke robi i zarabia ciezkie pieniadze na utrzymanie domu, a syn olewa wszystko, chla i śpi... :evil_lol: :evil_lol: no prosze bardzo jaki schlany :D:D:D:D aż mu sie uszy podnoszą, przecież to na kilometr widać, ze to patologia :D:D:D:D :-D :-D :-D :-D :-D Hahaha, z krzesła spadłam!!! Luiza, musisz się wziąć za Cerbera pijaczynę, nie może tak chlać ciągle!;) :evil_lol: Quote
samograj Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='samograj']Ty nie śpisz??? ZMIŁAK CZEKA NA CIECZKĘ a potem....... takie małe SAMOGRAJE: TO RUDULKA z miotem F (ZA TM -FRAJDA, FRAZA też już odeszły) [quote name='Cerber'] samograj - a no nie spałam, bo walczyłam ze str. żeby dziś mieć z głowy i zająć sie lekcjamy... a małe żłmiłkusie są cudowne, będzie fajnie jak sunia będzie miała nowe... LUIZKO - to nie są małe żmiłkusie, choć to małe SAMOGRAJE, ale dzieci RUDULI, mojej pierwszej suni (już za TM)-miot F (1997r). FRAZA zginęła tragicznie-rozłupał jej głowę siekierą jakiś wariat, chłopek, któremu przeszkadzali myśliwi idący z psami na polowanie, zginęła nie ukończywszy roku:-( FRAJDA odeszła za TM w wieku prawie 8 lat. Trafiła do nas ze schroniska-powróciła w miejsce ,gdzie się urodziła, ale była bardzo chora i odeszła po pół roku pobytu u nas (tuż przed nią odszedł KOREK-mąż RUDULI, a tuż po niej RUDASEK) 3 psiaki w ciągu niecałych 2 lat:-( :-( :-( ŻMIŁKA ma dopiero niecałe 3 lata (skończy 12.02.2007) i to będzie jej pierwszy miot- na który czeka z niecierpliwością, na razie matkowała haszczakom ŚNIEŻKI już dwukrotnie(sunia KASI-mojej córki)- od tej pory sunie się nienawidzą, pokłóciły się o to kto jest właściwie mamą HASZCZAKÓW, bo ŻMIŁCE się wydawało,że to jej dzieci (ona się nimi opiekowała, bo haszczanka po porodzie była powaznie chora i trzeba ją było na jakiś czas izolować od szczeniaków) A TO ŻMIŁKA NIANIA: Quote
ewelinabuck Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 sliczne foreczki Cerberek przepiakny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts