Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale sliczne fotki pieknie wygladaja razem:loveu: :loveu: :loveu: a ile Kama ma w klembie jest duzo weksza od Aresa?

no napisałam na poprzedniej stronie ile kamma mierzy. Kama jest trochę większa od Aresa - ma 44 cm. w kłębie

Posted

no dziewczynki możecie moją str. zobaczyć w całej okazałości...

mi sie w sumie bardziej podoba niż poprzedni szablon, tylko jeszcze nie wchodzcie we wszystkie galerie i w linki i w różne bo jeszce tam nie pozmieniałam szablony, bo nie chce mi się już dziś... jutro od rana zrobie czesc i wieczorem czesc i bede miala z glowy :D:D:D:D

oto moja str:

http://www.cerber17.za.pl/

Posted

[quote name='samograj']CZESĆ LUIZKO!!!
MAM COŚ DLA CIEBIE!!!

to Twój Cerberek galopuje!!!
A to moja ŻMIŁKA marzy o szczeniakach:

ojej dziękuję mamusiu... :*:*:*

heheheh Cerberek rzeczywiście gaklopuje, zupełnie jak koń :D:D:D:D:D

ehhh a Żmiłka będzie miała maleństwa??????????

Posted

Cześć Lui!!!

Hehehe ty już wiesz, co myślę o twoich szablonikach, ale napisze to jeszcze raz :eviltong:
Są piękne, bardzo podobają mi się fotki na stronie startowej i tło z górami nastronie głownej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Masz talent :razz:

Posted

Witam wszystkich, wiecie, ze ja dopiero się obudziłam :-o :-o ja nigdy tak poźno nie wstawałam... to świadczy o tym jaka wykonczona po tygodniu jestem...

samograj - a no nie spałam, bo walczyłam ze str. żeby dziś mieć z głowy i zająć sie lekcjamy...
a małe żłmiłkusie są cudowne, będzie fajnie jak sunia będzie miała nowe...

Ola, juszes - dzieki :D

Milena - jaki pierwszy szablon Ci się bardziej podoba????????

Posted

wiecie co ten mój szablon na str. tak mi się podoba, że oczu od niego oderwać nie mogę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja tak zawsze mam, na początku jakiś szablon przeze mnie wykonany bardzo mi się podoba, a po kilku dniach uważam, że jest kiepski, i że mogłam zrobić lepszy :D:D

Posted

[quote name='Cerber']oto są foteczki...:multi: :multi: :multi: cerberka i jego mamusi...:multi: :multi: :multi:

Śliczności!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Niesamowite jak psy potrafią okazywać uczucia.

Stronka bardzo Ci się Luizko udała, aż zamarzyło mi się żeby już śnieg spadł!:p

Posted

Dziekuję Asiu i Gosiu :):) no no nie wiefziałam, ze moja stronka może prowokować do spadniecia śniegu... :D:D:D:D:D:D ciesze się, bardzo bo jeśli tak jest to znaczy, ze chyba szablonik mi sie udał :multi: :multi: :multi:

a teraz kilka foteczek cerberkowej mamusi i jej synka :D

ooo a tu ptrosze jaka patologia, matka za modelke robi i zarabia ciezkie pieniadze na utrzymanie domu, a syn olewa wszystko, chla i śpi... :evil_lol: :evil_lol:

no prosze bardzo jaki schlany :D:D:D:D aż mu sie uszy podnoszą, przecież to na kilometr widać, ze to patologia :D:D:D:D

Posted

a ten ma kaca, a najlepsze na kace są chrupki :D:D:D:D

ehhh co ta matka z nim ma - normalnie 100 światów, ja to bym takiego syna wydziecdziczyła :D

chyba jak to usłyszał o tym widziedziczeniu to się zawstydził i obiecał, że już nigdy nie będzie chlał :D:D:D

jego matka zroiła kariere w bardzo syzybkim tempie, a on jako pijak czyścił kible w barze :D:D:D:D

Posted

[quote name='Cerber']
ooo a tu ptrosze jaka patologia, matka za modelke robi i zarabia ciezkie pieniadze na utrzymanie domu, a syn olewa wszystko, chla i śpi... :evil_lol: :evil_lol:

no prosze bardzo jaki schlany :D:D:D:D aż mu sie uszy podnoszą, przecież to na kilometr widać, ze to patologia :D:D:D:D

:-D :-D :-D :-D :-D Hahaha, z krzesła spadłam!!! Luiza, musisz się wziąć za Cerbera pijaczynę, nie może tak chlać ciągle!;) :evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']Ty nie śpisz???
ZMIŁAK CZEKA NA CIECZKĘ a potem.......
takie małe SAMOGRAJE:

TO RUDULKA z miotem F (ZA TM -FRAJDA, FRAZA też już odeszły)

[quote name='Cerber']
samograj - a no nie spałam, bo walczyłam ze str. żeby dziś mieć z głowy i zająć sie lekcjamy...
a małe żłmiłkusie są cudowne, będzie fajnie jak sunia będzie miała nowe...

LUIZKO - to nie są małe żmiłkusie, choć to małe SAMOGRAJE, ale dzieci RUDULI, mojej pierwszej suni (już za TM)-miot F (1997r).
FRAZA zginęła tragicznie-rozłupał jej głowę siekierą jakiś wariat, chłopek, któremu przeszkadzali myśliwi idący z psami na polowanie, zginęła nie ukończywszy roku:-(
FRAJDA odeszła za TM w wieku prawie 8 lat. Trafiła do nas ze schroniska-powróciła w miejsce ,gdzie się urodziła, ale była bardzo chora i odeszła po pół roku pobytu u nas (tuż przed nią odszedł KOREK-mąż RUDULI, a tuż po niej RUDASEK)
3 psiaki w ciągu niecałych 2 lat:-( :-( :-(
ŻMIŁKA ma dopiero niecałe 3 lata (skończy 12.02.2007) i to będzie jej pierwszy miot- na który czeka z niecierpliwością, na razie matkowała haszczakom ŚNIEŻKI już dwukrotnie(sunia KASI-mojej córki)- od tej pory sunie się nienawidzą, pokłóciły się o to kto jest właściwie mamą HASZCZAKÓW, bo ŻMIŁCE się wydawało,że to jej dzieci (ona się nimi opiekowała, bo haszczanka po porodzie była powaznie chora i trzeba ją było na jakiś czas izolować od szczeniaków)
A TO ŻMIŁKA NIANIA: