leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a tak wogóle, to gratuluję płomyka nad avkiem :cool3:, teraz dopiero zauważyłam :cool3: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Leemonca i ty będziesz miała niedługo :cool3: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dziewczatka zagłosujcie na Krakwecie / tylko trzeba się zarejstrować/ na powstajace schronisko w Uciechowie , im w tej chwili potrzebny każdy grosik http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder Quote
Czoko Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Gratuluję ognika i cieszę się że milo spędziłaś czas podczas wyjazdu...Też mam dzień nie podobny do dnia - Choculka uciekła Wojtkowi podczas porannego spaceru do parku z odległości ponad 500 metrów...przez dwupasmówkę z linia tramwajową...dogonił ja dopiero pod naszą bramą leżącą brzuszkiem do góry skomlącą. Jutro to przekopiuję do siebie bo dziś mi wszystko znika i też to co wczoraj pisałam w retrieverach o ruchu ulicznym... Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a ja juz zaglosowalam w krakvecie :cool3: jak co miesiac zreszta:evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A gdzie fotki Puszka :lol:?:lol:?:lol:?:lol: Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ala - zaraz wskocze i zobacze co to jest... i jak trzeba to się zarejestruję.... emmm dziewuszki teraz prosze o chwilę uwagi, bo już się wgrywają fotki puszorka... mam nadzieję, ze pamiętacie, jak wygladał kiedyś... jak nie to przeleccie moja galerie na ok 50 i dalej stronie... tam gdzies te fotuszki sie znajdują... Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cześć Luizko!!! :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, że się dobrze bawiłaś :multi: :multi: :multi: I że poprawił ci się humorek :p :p :p To najlepsza wiadomość, jaką mogłam usłyszeć :p Teraz więc czekam na foteczki Puszka :razz: Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Oto Puszek- pekińczyk półroczny mojego chrzesnego... ciąg dalszy nastąpi za chwilkę... Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hehe idealnie komponuje sie z wystrojem wnetrza:evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jaki fajnyyyy !! :multi: :loveu: :multi: Jest fajniusi :) Quote
milena182 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 latarki zamiast oczu:crazyeye::lol: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jejciu, jak on urósł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I siem wydłużył :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niesamowity i śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie idealnie pasuje do tego domu :p Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A tak aporo znowu mu się jedno ślepko świeci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ufok normalnie, jak nic :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Widzę, że nie tylko moje czupiradło ma takie wielkie cudne ślepka :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
milena182 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 twoj chrzesny chyba ma duza chate to pewnie psiak ma rodowod? Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj Luizko :) Cieszę się, że humor masz już lepszy. Przepraszam, jeśli Cię swoim poprzednim postem uraziłam, wcale nie miałam takiego zamiaru. Ależ on pasuje do tego fotela :) Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a tak poza puszkiem to naprawde fajny ten fotel :) Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='milena182']twoj chrzesny chyba ma duza chate to pewnie psiak ma rodowod? hehehe no a co Ty myślałaś Milena, oni są nadziani i to nie le, ale pekin, znaczy Puszek w tym przypadku moja ciocia dostała w prezencie na imieniny, z jakiejś apmatorkiej hodowli, którą córka mojej cioci znalazła w necie... Puszek jest następcą przekochanej, ale bardzo wrednej Boni (pekinki), która mając 12 lat zdechła w maju tego roku... Ciocia staaaasznie mocno przeżyła jej śmierć i powiedziała, ze nie chce już żadnego psa, ale jak zobaczyła puszka to juz go oddać nie chciała... :D:D:D:D:D moi chrześni mają bardzo dobre serca i wiem, że Pusio ma u nich baaaaaardzo dobrze... Moi chrześni opiekują się też bespańskim psem, który mieszka obok domu ich rodziców, wabi się czarna i jest w ciąży... :-( :-( :-( :-( podobno wygląda tak strasznie, że chyba niedługo zdechnie, a co ze szczeniętami...:-( :-( :-( nie mam pojęcia... wiem, ze Czarna codziennie dostaje jedzenie od cioci i wujka, którzy jeżdżą tam do rodziców cioci, by się nimi pielęgnować... Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Agushka napisał(a):Witaj Luizko :) Cieszę się, że humor masz już lepszy. Przepraszam, jeśli Cię swoim poprzednim postem uraziłam, wcale nie miałam takiego zamiaru. wcale mnie nie uraziłaś tym postem... :) Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to rzeczywiście mają dobre serce ;) Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 teraz foteczki porównawcze, kiedy pusio miał 3-4 miesiące i teraz kiedy ma pół roku... Quote
Recommended Posts