Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra kochani jak chceta to se komentuta jak nie to nie... ;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja spadam spać, bo mam jeszcze kupe do sprzątania a jutro ma niby przyjść mój brat... więc muszę wcześnie wstać, żeby posprzątać. Dobranoc wszystkim... :):):) paaaaa

Posted

cześć wszystkim, normalnie dopiero wstałam i nie moge siedziec na dogo, bo musze sprzatać :/ wczoraj udało mi się przed korkami posprzątać tylko duży pokój i przedpokój... maakra, został mi mały pokój (mój), kuchnia, łazienka, pranie i prasowanie. Masakra... :/ no ale nic, damy radę :D

ooooo widzę normalnie pierszą fankę cerberkowego nochalka, miło mi :):):):) czekałam aż ktoś wychwali mój nochal... :D

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dzieńdoberek :cool3:
Widzę, że sesja sznurkowa była. Cerberek śliczny jak zawsze :loveu:

no to dawaj ja mam czas... ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Patka napisał(a):

a ja przyznam ze bardzo podoba mi sie Wasz banerek podpisowy !!!

ojej nie sądziłam, ze komuś może się tak bardzo spodobać mój benerek...
Taki zwykły szary benerek zrobiony ze zdjęcia, a Tobie się podoba... dziękuję... :)

Posted

dobra nie wiem jakie fotki dać więc pozwolę wam wybrać jakie chcecie? czy na łóóżku, czy jak wyje czy takie różne, czyli z zabawką, jak se leży na dywanie i taki tam??? proszę wybrac, bramkę nr. 1, bramkę nr. 2 czy bramke nr.3 :D

Posted

za dużoich jest, żeby dać wszystkie, będę dawała po trochu, nie martwcie się wszystkie dodam, ale wszystko w swoim czasie...

Foteczki na łóżeczku. Cerberek jest przytyrany, bo fotki robiłam gdzieś o 3-4 w nocy kiedy zarywaółam nockę... Cer miał ten nocny przywilej spania na łóżku...