Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja witam Akrtika. Niedługo bodajże skończą mu się ogłoszenia... Odzywa się ktoś z allegro? A może poprosić ŚWIAT o zrobienie plakatu adopcyjnego??

Posted

ŚWIAT zgodziła się zrobić plakat w weekend. Zastanawiam się nad skróceniem tekstu choleryy lub podaniu jakichś konkretnych informacji, bo wiadomo, że na plakacie nie może być tony tekstu. Wszelkie sugestie mile widziane ;)

Posted

plina napisał(a):
ŚWIAT zgodziła się zrobić plakat w weekend. Zastanawiam się nad skróceniem tekstu choleryy lub podaniu jakichś konkretnych informacji, bo wiadomo, że na plakacie nie może być tony tekstu. Wszelkie sugestie mile widziane ;)

To moze wstaw tekt tutaj i ciotki co znaja Arktica osobiscie sie wypowiedza ???

Posted

Szarotka napisał(a):
Cromikowa i wykrywka napiszcie cos o Arkticu ????????????????????

Prawdę mówiąc nie wiem z jakim tekstem ogłaszać Arktica :shake:, Na napisanie nowego brak mi pomysłu.
Szarotko i Roszpunko dzięki ... .

Posted

Nie bardzo wiem co napisać na takim plakacie... i gdzie on będzie umieszczany?? Z allegro odezwały się dwie osoby, jedna Pani pytała mailowo i przez smsy czy aktualne, odpowiedziałam, że tak i cisza. Druga Pani ma w domu 3 małych dzieci, więc odpada.
Poza tym w lecznicy, która obługuje schronisko od 1 kwietnia pracuje moja koleżanka, jak zacznie jeździć do schroniska to obiecała pooglądać dokładniej Arktisia :)

Posted

To bardzo dobra wiadomość, że Arktic będzie teraz pod czujnym okiem zaprzyjaźnionego weta- zawsze przydają się znajomości ;)
Wydaje mi się, że piękny niedźwiadek jest psem dla prawdziwego konesera- z wyglądu słodki pluszak, z charakteru- no cóż- indywidualista.........