Roszpunka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Pusto dziś u ciebie Arktic.....:-( Wszystkich gdzieś wywiało :razz: Quote
wykrywka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Roszpunka napisał(a):Pusto dziś u ciebie Arktic.....:-( Wszystkich gdzieś wywiało :razz: :niewiem: ...... Quote
Szarotka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Nie bylam jeden dzien, bo mialam w domu impreze i musialam gotowac :):) Quote
plina Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ja witam Akrtika. Niedługo bodajże skończą mu się ogłoszenia... Odzywa się ktoś z allegro? A może poprosić ŚWIAT o zrobienie plakatu adopcyjnego?? Quote
Szarotka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mysle, ze poprosic, zawsze dodatkowa szansa. Quote
Roszpunka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pewnie już śpisz piesku, niech ci się cudowny domek przyśni, taki z podwórkiem i ludziem fajnym.......... :Dog_run: Quote
wykrywka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 plina napisał(a):... A może poprosić ŚWIAT o zrobienie plakatu adopcyjnego?? Myślę, że to dobry pomysł :lol: Quote
plina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ŚWIAT zgodziła się zrobić plakat w weekend. Zastanawiam się nad skróceniem tekstu choleryy lub podaniu jakichś konkretnych informacji, bo wiadomo, że na plakacie nie może być tony tekstu. Wszelkie sugestie mile widziane ;) Quote
Roszpunka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wieczorne smyranko za uchem Arktisiu ................. Quote
Szarotka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 plina napisał(a):ŚWIAT zgodziła się zrobić plakat w weekend. Zastanawiam się nad skróceniem tekstu choleryy lub podaniu jakichś konkretnych informacji, bo wiadomo, że na plakacie nie może być tony tekstu. Wszelkie sugestie mile widziane ;) To moze wstaw tekt tutaj i ciotki co znaja Arktica osobiscie sie wypowiedza ??? Quote
Szarotka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cromikowa i wykrywka napiszcie cos o Arkticu ???????????????????? Quote
wykrywka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Szarotka napisał(a):Cromikowa i wykrywka napiszcie cos o Arkticu ???????????????????? Prawdę mówiąc nie wiem z jakim tekstem ogłaszać Arktica :shake:, Na napisanie nowego brak mi pomysłu. Szarotko i Roszpunko dzięki ... . Quote
Cromikowa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Nie bardzo wiem co napisać na takim plakacie... i gdzie on będzie umieszczany?? Z allegro odezwały się dwie osoby, jedna Pani pytała mailowo i przez smsy czy aktualne, odpowiedziałam, że tak i cisza. Druga Pani ma w domu 3 małych dzieci, więc odpada. Poza tym w lecznicy, która obługuje schronisko od 1 kwietnia pracuje moja koleżanka, jak zacznie jeździć do schroniska to obiecała pooglądać dokładniej Arktisia :) Quote
Roszpunka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 To bardzo dobra wiadomość, że Arktic będzie teraz pod czujnym okiem zaprzyjaźnionego weta- zawsze przydają się znajomości ;) Wydaje mi się, że piękny niedźwiadek jest psem dla prawdziwego konesera- z wyglądu słodki pluszak, z charakteru- no cóż- indywidualista......... Quote
Szarotka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dobrze, zebyscie napisaly jaki jest Arktic, zeby to mozna uzyc do ogloszen. Quote
Roszpunka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wiosenne i cieplutkie mizianko piesku! Ciekawe, czy byłeś dziś na spacerku? Dobranoc Arktic... Do jutra :loveu: Znalazłam coś takiego, może warto się odezwać? http://tablica.pl/oferta/stary-ulan-przyjmie-na-zawsze-b-duzego-psa-ID5g4s.html Quote
Roszpunka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Arktic, ty jeszcze nie w domku?:crazyeye: Nic a nic się ludzie na porządnych psach nie znają, ani trochę.....:placz: Quote
Roszpunka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Arktic, przystojniaku! Szczekaj głośno i zwołuj Ciotki, bo pusto u ciebie :-( Dwa dni mnie nie było, dobrych wieści wypatruję, a tu cisza....... Quote
Recommended Posts