jaloszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Megula napisał(a):Tak ogólnie ten szczeniak nie przypomina mi zabardzo yorka. A to zdjecie co wkleilas tego białego yorczka jest śliczne :) Zgadzam sie:) ten biały yoreczek jest śliczny :) a o takim umaszczeniu yorka nie słyszałam :( Quote
jaloszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nadia86 napisał(a):a ja powiem ze razem z moja suczka w miocie byla 2 suczka ale o nietypoym umaszczeniu toffi..miala rzadsza siersc od reszty ..bardziej uboga i duzokrotsza...to co normalnie sczeniak ma czarne ona miala koloru cirmnrgo tofi a podpalania rudawe..byla hmm nietypowa pani byla w szoku mowila ze pierwszy raz sie z takim umaszczeniem spotkala a sprzedala ja z tego co wiem taniej bo uznala to za wade a nie zalete w koncu z wzorcem to sie nie zgadzala kiedyś słyszałam że przez przypadek jednemu hodowcy pomieszała sie rasa chiński grzywacz i york i wyszedł rudy yorkshire terrrier i sprzedała je taniej bo też uznnała to za wade Quote
Lilu Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na dzisiejszym zlocie na Bemowie byl taki złoty yorczek. Oto fotka Quote
Magda Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na forum jest juz temat odnosnie Biewerow (tutaj). Moim zdaniem sa sliczne, ale pozostane przy oryginalnych i wzorcowych yorkach. Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Znam złotego yorka. Urodził się normalnie z miotem srebrno-złotych yorków. To geny, pewnie jego prapra... dziadek też był złoty. Moim zdaniem, gdy są małe nie przypominają za bardzo yorków, ale potem są całkiem ładne;) Słyszałam, że coraz więcej ludzi chce teraz posiadać złote yorki... Ale przecież, gdy ktoś kocha psy to i kolor nie wadzi:) Quote
Recommended Posts