Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 rudzielce trafiły ostatnio do Buku.
Samiec Szejk ma tylko ok. 4 miesięcy, psie dziecko w schronisku, siedzi z sunią i z większym samcem dogadują się super.
Siba to drobniutka sunia ok 2-3 lat. Przestraszona ale da się złapać na ręce. Pewnie jeszcze w szoku że trafiła gdzie trafiła. Pilnie szukamy domków bo ciasno... oj bardzo ciasno.

Szejk - bardziej masywny, fajny chłopak będzie

Siba

Prosimy o pomoc!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

snuszkak napisał(a):
ja nie wiedziałam gdzie wrzucić to podałam linka do Isadory tylko :oops: wiec moze ich nie byc
poprosimy o dodanie

Na razie nie dodam, bo może nie będzie takiej potrzeby ;)

Posted

Szejk pakuje szmatki i gałganki, będzie z Wilą jechał do Warszawy do 1 domku :) Poszukiwany transport Poznań - Warszawa.
Sibę - może Szibę ? wstawiam na jamniki póki co, choć też 1 pani z Warszawy myśli - ale zanim się namyśli to wstawiam.

Posted

Ta Pani opiekuje się umierającą mamą ... ja bym nie czekała :( Poczekać to ja mogę na info od Madalleny czy jest szansa na darmowy transport.

Posted

snuszkak napisał(a):
dzięki danka1234

E-S transportowy zakładałaś ? bo nie widziałam, jeśli nie to ja zakładam jutro

Nie zakladalam, bo czekam na ustalenia Madalleny, czy jest szansa na darmowy transport i na kiedy.

Posted

snuszkak napisał(a):
dzięki danka1234

E-S transportowy zakładałaś ? bo nie widziałam, jeśli nie to ja zakładam jutro

Założyłam wątek transportowy choć wici po znajomych poznańsko-warszawskich rozpuszczone i czekamy na info od nich kto kiedy skąd dokąd będzie jechał i jak wracał.

Posted

Kiedy Szejkowi kończy się kwarantanna ? Bo obczajamy ten transport i nie chcemy falstartu.
Nie będzie problemu z 2 kontenerkami ?

Posted

Goga wraca dopiero w niedzielę i prawdopodobnie dopiero wtedy chłopak będzie mógł jechać, bo nie wiadomo kto pojedzie po niego do Buku
jest możliwość na jakiś transport wcześniej? To dajcie znać zobaczę co da się zrobić

Posted

snuszkak napisał(a):
Goga wraca dopiero w niedzielę i prawdopodobnie dopiero wtedy chłopak będzie mógł jechać, bo nie wiadomo kto pojedzie po niego do Buku
jest możliwość na jakiś transport wcześniej? To dajcie znać zobaczę co da się zrobić

Prawdopodobnie piątek .... darmowy :D

Posted

to ja szybko robię burze mózgu bo wyjeżdzam w środę i będzie ze mną tylko kontakt tel. a musimy wtedy dowieźć i Szejka z Buku na ten transport i Wilę z Puszczykowa i tu i tu niby niedaleko ale czasem ciężko kogoś znaleźć

Posted

Szejk może jechać w piątek z mężem Ajuli do Sochaczewa - Snuszkak, spytaj Państwa, czy po niego podjadą, to ok. 70 km. Jutro będą się widzieć z Panem Krzysztofem, mężem Ajuli, to mogliby się od razu umówić.

Posted

[quote name='Ajula']i co z tym psiakiem?
Krzysiek jedzie do Sochaczewa w sobotę rano[/QUOTE]
A, w sobotę, nie w piatek ? to jeszcze lepiej :)
No jedzie Szejk, jedzie.
Muszę jutro o normalnej jakiejśc porze zadzwonić do Snuszkak, bo jej nie ma teraz, wyjechana jest, jak to zorganizowała.