snuszak Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 2 rudzielce trafiły ostatnio do Buku. Samiec Szejk ma tylko ok. 4 miesięcy, psie dziecko w schronisku, siedzi z sunią i z większym samcem dogadują się super. Siba to drobniutka sunia ok 2-3 lat. Przestraszona ale da się złapać na ręce. Pewnie jeszcze w szoku że trafiła gdzie trafiła. Pilnie szukamy domków bo ciasno... oj bardzo ciasno. Szejk - bardziej masywny, fajny chłopak będzie Siba Prosimy o pomoc! Quote
Asia_Rawicz Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Psiaki na prawdę są super. W sobotę jak wrócę z Niemiec porobię im ogłoszenia. Quote
Ewanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dzień dobry jamniorki ....... pokazujcie się światu :) Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Czy chłopaczka i suni nie ma jeszcze na jamnikach w potrzebie ??? Czy ja może ślepa jestem ... Quote
snuszak Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 ja nie wiedziałam gdzie wrzucić to podałam linka do Isadory tylko :oops: wiec moze ich nie byc poprosimy o dodanie Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 snuszkak napisał(a):ja nie wiedziałam gdzie wrzucić to podałam linka do Isadory tylko :oops: wiec moze ich nie byc poprosimy o dodanie Na razie nie dodam, bo może nie będzie takiej potrzeby ;) Quote
E-S Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Szejk pakuje szmatki i gałganki, będzie z Wilą jechał do Warszawy do 1 domku :) Poszukiwany transport Poznań - Warszawa. Sibę - może Szibę ? wstawiam na jamniki póki co, choć też 1 pani z Warszawy myśli - ale zanim się namyśli to wstawiam. Quote
snuszak Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 aa to ja czekam na kolejny warszawski domek :p może by jednym transportem pojechały? Tylko suni byśmy wcześniej już u nas sterylke zrobili bo ona dorosła Quote
E-S Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ta Pani opiekuje się umierającą mamą ... ja bym nie czekała :( Poczekać to ja mogę na info od Madalleny czy jest szansa na darmowy transport. Quote
danka1234 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Simba wstawiona na 1 strone wątku jamników. Quote
snuszak Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 dzięki danka1234 E-S transportowy zakładałaś ? bo nie widziałam, jeśli nie to ja zakładam jutro Quote
E-S Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 snuszkak napisał(a):dzięki danka1234 E-S transportowy zakładałaś ? bo nie widziałam, jeśli nie to ja zakładam jutro Nie zakladalam, bo czekam na ustalenia Madalleny, czy jest szansa na darmowy transport i na kiedy. Quote
danka1234 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 czy jamnisia ma juz zrobione jakies ogłoszenia? prosze podac kontakt w sprawie adopcji. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 snuszkak napisał(a):dzięki danka1234 E-S transportowy zakładałaś ? bo nie widziałam, jeśli nie to ja zakładam jutro Założyłam wątek transportowy choć wici po znajomych poznańsko-warszawskich rozpuszczone i czekamy na info od nich kto kiedy skąd dokąd będzie jechał i jak wracał. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kiedy Szejkowi kończy się kwarantanna ? Bo obczajamy ten transport i nie chcemy falstartu. Nie będzie problemu z 2 kontenerkami ? Quote
snuszak Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Goga wraca dopiero w niedzielę i prawdopodobnie dopiero wtedy chłopak będzie mógł jechać, bo nie wiadomo kto pojedzie po niego do Buku jest możliwość na jakiś transport wcześniej? To dajcie znać zobaczę co da się zrobić Quote
E-S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 snuszkak napisał(a):Goga wraca dopiero w niedzielę i prawdopodobnie dopiero wtedy chłopak będzie mógł jechać, bo nie wiadomo kto pojedzie po niego do Buku jest możliwość na jakiś transport wcześniej? To dajcie znać zobaczę co da się zrobić Prawdopodobnie piątek .... darmowy :D Quote
snuszak Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 to ja szybko robię burze mózgu bo wyjeżdzam w środę i będzie ze mną tylko kontakt tel. a musimy wtedy dowieźć i Szejka z Buku na ten transport i Wilę z Puszczykowa i tu i tu niby niedaleko ale czasem ciężko kogoś znaleźć Quote
E-S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Szejk może jechać w piątek z mężem Ajuli do Sochaczewa - Snuszkak, spytaj Państwa, czy po niego podjadą, to ok. 70 km. Jutro będą się widzieć z Panem Krzysztofem, mężem Ajuli, to mogliby się od razu umówić. Quote
Ajula Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 i co z tym psiakiem? Krzysiek jedzie do Sochaczewa w sobotę rano Quote
E-S Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Ajula']i co z tym psiakiem? Krzysiek jedzie do Sochaczewa w sobotę rano[/QUOTE] A, w sobotę, nie w piatek ? to jeszcze lepiej :) No jedzie Szejk, jedzie. Muszę jutro o normalnej jakiejśc porze zadzwonić do Snuszkak, bo jej nie ma teraz, wyjechana jest, jak to zorganizowała. Quote
Recommended Posts