Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie... Opiekunka Maksia obiecała w lipcu uregulować dług, ale co dalej... Teraz ok. 70 zł wpłynie z bazarku...

Stan konta na 1 czerwiec wynosił -622,80 zł
Wpłaty:

50 zł Evelin
Razem: -572,80 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
25,20 zł szczepienie p. wściekliźnie (wraz z kosztami dojazdu weta)
Razem: 325,20 zł

-572,80 zł - 325,20 zł = -898 zł.
Stan konta na 1 lipiec wynosi -898 zł.

Posted

Osoba jest z poza dogo... nie przewidywała, że Maksio się tak zasiedzi (już ponad rok u nas jest :( ).
Wątpię, aby udało się deklaracje zebrać, każdy ma swoje psy i ogólnie problem teraz z kasą.
Tak jak pisałam, obecny dług zostanie uregulowany, ale wspomagam bazarkami już teraz, bo nie wiem jak będzie dalej.
Jak znaleźć dom temu łobuziakowi???

[B]Z mojego bazarku dla Maksia jest 80,50 zł[/B] :)

• 3 weeks later...
Posted

super fotki :-)
Fajne są przy człowieku, można oszacować wielkość :razz:.

Pamiętam, myślałam że Fryziasta jest wielkości mojej poprzednie suni - wyżełki szorstkowłosej. A Murka przyprowadziła takie małe :loveu:. Tym bardziej, że Fryziasta trzyma często głowę równo z grzbietem ;).

A jaki szok przeżyłam, jak zobaczyłam u Murków Misię - na fotkach była spora jamniczkowata - a tam taka malizna ;).

Posted

Jak Maksio stoi z ogloszeniami? Ja juz limit na jednym koncie tablicy przekroczylam, ale na drugim moge jeszcze wystawiac. Tablica chyba najskuteczniejsza obecnie.

Posted

Ja wczoraj zaszalałam i zrobiłam Maksiowi, Macho i Rokiemu wyróżnione allegro + tablicę. Ale gdzieś czytałam, że ogłoszenia z tablicy są widoczne na allegro??