malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 zerduszko napisał(a):Tu mozesz pisać, gorzej jakby u Broka :) no! co racja to racja bo tu nie ma coś oszukiwać! a u Broka są SAME MIĘŚNIE :loveu: Quote
ULKA12 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mi się nie wydaje aby on miał alergię na karmę, u mnie jadł głównie jedzenie gotowane, raz czy dwa podawałam mu suchą karmę aby się nie odzwyczaił a drapał się przez cały czas, może to z brudu takie podrażnienia i teraz mu przejdzie. Gdybym go spotkała na ulicy to pewnie bym go nie poznała tak wypiękniał. Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 zobaczymy co tam wyjdzie, ja myslałam o uczuleniu na to rózne świństwo co jedzą w schronie psy - diabli wiedzą czym tam są karmione - na pewno tłusto bo widać po Totku :shock: albo pchły, bo nie wyglądał na żadną chorobę skóry Quote
jambi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Totek dzisiaj ma wizyte u weta - pełen przegląd, głównie w kwestii tej skóry właśnie. Ponoć ma straszliwy apetyt - taki łakomczuszek :) Jest zakochany w swojej nowej Pani, z nikim innym nie chce nawet wychodzić na spacer. Jest grzeczny, posłuszny, mądry, super pies - to z opisu Pani :grins: Został zabezpieczony przeciw kleszczom, zaopatrzony w szeleczki, długą smycz i w weekend jedzie na wycieczke do lasu :) aa! i bardzo ładnie się odnosi do kotka, i zasadniczo olewa inne psy - na spacerach nie zwraca na nie uwagi. Pani zachwycona, nie może wyjśc z podziwu że taki pies a w schronie był (zreszta ja też) To tyle :grins: będziemy się widzieć jutro. Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Generalnie sznupy lubią jeść. Fajnie, że rodzinka zadowolona :) Quote
zerduszko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale on to chyba powinien z tą przyjemnością się rozstać ;) Quote
ULKA12 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Spróbujcie mu zabrać jedzenie, jak ja szłam do niego z michą to robiła się taka skakająca baryłeczka, a za smakołyki to by dał się pokroić, ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ruch ruch i jeszcze raz ruch, a jak to nie pomoże to jest taka karma royala która świetnie odchudza Quote
zerduszko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ULKA12 napisał(a):Spróbujcie mu zabrać jedzenie, jak ja szłam do niego z michą to robiła się taka skakająca baryłeczka, a za smakołyki to by dał się pokroić, ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake: Też mam taką kulkę i dałam rade, ba! moja mama dała radę jej na powrót nie utuczyć :) Ale sam ruch nie wystarczył, konieczna była odpowiednia karma oraz mocno cięte porcje :/ Quote
Blisss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):ruch ruch i jeszcze raz ruch, a jak to nie pomoże to jest taka karma royala która świetnie odchudza dla ludzi się nadaje? :diabloti: cieszę się, że mały w domku :multi: i że taaaaaki grzeczny :loveu: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 noo ja też już się zastanawiałam czy by nie spróbować :lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):noo ja też już się zastanawiałam czy by nie spróbować :lol: Kup sobie też tą kuleczkę, żeby za szybko nie jeść :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 zerduszko napisał(a):Kup sobie też tą kuleczkę, żeby za szybko nie jeść :evil_lol: hahaha cholera widziałaś mnie podczas posiłku???? BINGO! Quote
zerduszko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nie, ale widziałam siebie - a Ty zawsze masz tak samo ;) Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ULKA12 napisał(a): ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake: no z tego co mówiła Pani Totka mają już plan :) przede wszystkim duża dawka ruchu, dieta też, ale przedewszystkim ruch. Blisss napisał(a):dla ludzi się nadaje? :diabloti: Blisss ja myślę, że z ta odchudzająca karmą można spróbować, ale dla pewności proponuję serwować ją w Kongu i bez uzycia rąk :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jambi_ napisał(a): Blisss ja myślę, że z ta odchudzająca karmą można spróbować, ale dla pewności proponuję serwować ją w Kongu i bez uzycia rąk :diabloti: buuahahahaha to popłynęłaś z fantazją :roflt: Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jambi_ napisał(a):no z tego co mówiła Pani Totka mają już plan :) przede wszystkim duża dawka ruchu, dieta też, ale przedewszystkim ruch. Blisss ja myślę, że z ta odchudzająca karmą można spróbować, ale dla pewności proponuję serwować ją w Kongu i bez uzycia rąk :diabloti: niom - i to w takim maciupcim zeby byl problem wydlubaniem :p malawaszka napisał(a):buuahahahaha to popłynęłaś z fantazją :roflt: to wcale nie jest glupie! nie, nie :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Blisss napisał(a): to wcale nie jest glupie! nie, nie :diabloti: masz taki dłuugi jęzor, zeby sięgnąć karmy w kongu czy zamierzasz się zagłodzić? :evil_lol: czy tylko ja mam jakieś dziwne znaczki jak piszę odpowiedź i nie działają mi emotki jak klikam na nie? Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):buuahahahaha to popłynęłaś z fantazją :roflt: Blisss napisał(a):to wcale nie jest glupie! nie, nie :diabloti: głupie, nie głupie, spróbujcie tak przez tydzień, jeszcze mi będziecie dziękować za te diete cud :p Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):masz taki dłuugi jęzor, zeby sięgnąć karmy w kongu czy zamierzasz się zagłodzić? :evil_lol: czy tylko ja mam jakieś dziwne znaczki jak piszę odpowiedź i nie działają mi emotki jak klikam na nie? no nie mam ale może to się da wyćwiczyć? :niewiem: jambi_ napisał(a):głupie, nie głupie, spróbujcie tak przez tydzień, jeszcze mi będziecie dziękować za te diete cud :p ja to podziękuje chyba nawet już :diabloti: Quote
agata-air Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 U Tolka wszystko w porządku. Jest oczkiem w głowie swoich Państwa. Elmira może o nim opowiadać godzinami. Postaram się zrobić jakieś fotki iw rzucić jak się z nim będę widziała (może nawet w tym tygodniu). Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 ja dostałam wczoraj fotki - cudowne fotki pięknej Pani z pięknym Panem Psem :loveu: Quote
jambi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 malawaszka napisał(a):ja dostałam wczoraj fotki - i gdzie je masz? :mad: Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 na mailu :lol: później wrzucę bo teraz chciałam ale mam tak zmulony net że prędzej jajo zniose :angryy: Quote
Recommended Posts