ULKA12 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja dzisiaj karmiłam moją Fibi, koteczkę w obecności Totka (on był jeszcze przed kolacją) zniósł to dzielnie zero agresji przyglądał się tylko z zazdrością:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ooo to super! prawdziwy skarb z niego! moje by nie zniosły spokojnie takiej zniewagi :lol: Quote
agata-air Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To super :) Myślę, że można powiedzieć żebyście go pakowały. Co prawda wizyta psa jutro ale... Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jeny jak ja chcę żeby on już pojechał! tak się boję cieszyć, że zaraz mnie rozniesie!!! :mdleje: :loveu: Quote
lilo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nooo to super wieści dla Totka , oby tak dalej :) kciuki trzymamy do końca :) Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 o rany toż to Super Pies jest!!! tak czytam, czytam i nadziwić się nie mogę... niesamowity... a z innych rzeczy... grubasek troche ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 grubas to on jest konkretny a nie troche :lol: Quote
zerduszko Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kochanego ciałka nigdy nie za wiele ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 HA! rozmawiałam właśnie z nową Panią Totka - chłopie PAKUJ MANATKI!!!! :laola: Quote
ULKA12 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No cóż niewiele jest do pakowania:oops: ale Totek zawsze chętny do spacerku i do jazdy samochodem, czy ja mówiłam już, że w samochodzie pięknie jeździ i sam potrafi do niego wskoczyć? Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 znaczy się... Totek ma nowy dom??? yyyyuupppiiiiiiiiii! :laola: Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ULKA12 napisał(a):No cóż niewiele jest do pakowania:oops: ale Totek zawsze chętny do spacerku i do jazdy samochodem, czy ja mówiłam już, że w samochodzie pięknie jeździ i sam potrafi do niego wskoczyć? Ula czy pasuje Ci w sobotę koło godz. 16? Quote
lilo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jesteście Aniołami przez duże A i wielkie I :) Totek bądź grzeczny żeby się ciotki za Ciebie nie wstydziły:) Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to rozumiem że Totek w sobote zmienia miejsce zamieszkania? :) Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 yeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh Quote
ULKA12 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Sobota pasuje ale czy może być troszkę później tak około 18? A można wiedzieć dokąd Totek jedzie? Quote
agata-air Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Totek zamieszka w Warszawie u bardzo miłych, ciepłych ludzi a ja będę go miała na oku, widywała i...już wyobrażam sobie ile będę o nim słuchała hehe Oczywiście będę przekazywała wieści :) Wszelkie dane przesłałam malawaszce. Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 no własnie do Warszawy jedzie i nowa pani od razu po pracy chce wyjechać po 13, żeby wrócić w jakiejś sensownej porze Quote
ULKA12 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja mam jechać do Katowic, w takim razie krakowskim targiem niech pani wyjedzie o 14 a ja się urwę wcześniej ze spotkania, może tak być? Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 a o której wyjezdżasz? bo może ja po prostu go zabiorę wcześniej od Ciebie Quote
ULKA12 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Rano, ale to jak nie można tego trochę opóźnić to ja się dostosuję, nie ma sprawy. Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 nie - spokojnie - jak Ci się uda to się urwij, a jak nie to poczekamy - ja się spotkam z Nią jak przyjedzie i poczekamy aż wrócisz, nie będziemy Ci rozwalać planów - ja poproszę Ją żeby wyjechała ciut później aa daj mi na pw adres ok? bo zapomniałam nazwy ulicy Quote
Recommended Posts