Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się nie wydaje aby on miał alergię na karmę, u mnie jadł głównie jedzenie gotowane, raz czy dwa podawałam mu suchą karmę aby się nie odzwyczaił a drapał się przez cały czas, może to z brudu takie podrażnienia i teraz mu przejdzie. Gdybym go spotkała na ulicy to pewnie bym go nie poznała tak wypiękniał.

Posted

zobaczymy co tam wyjdzie, ja myslałam o uczuleniu na to rózne świństwo co jedzą w schronie psy - diabli wiedzą czym tam są karmione - na pewno tłusto bo widać po Totku :shock: albo pchły, bo nie wyglądał na żadną chorobę skóry

Posted

Totek dzisiaj ma wizyte u weta - pełen przegląd, głównie w kwestii tej skóry właśnie.
Ponoć ma straszliwy apetyt - taki łakomczuszek :)

Jest zakochany w swojej nowej Pani, z nikim innym nie chce nawet wychodzić na spacer. Jest grzeczny, posłuszny, mądry, super pies - to z opisu Pani :grins:
Został zabezpieczony przeciw kleszczom, zaopatrzony w szeleczki, długą smycz i w weekend jedzie na wycieczke do lasu :)

aa! i bardzo ładnie się odnosi do kotka, i zasadniczo olewa inne psy - na spacerach nie zwraca na nie uwagi.
Pani zachwycona, nie może wyjśc z podziwu że taki pies a w schronie był (zreszta ja też)

To tyle :grins: będziemy się widzieć jutro.

Posted

Spróbujcie mu zabrać jedzenie, jak ja szłam do niego z michą to robiła się taka skakająca baryłeczka, a za smakołyki to by dał się pokroić, ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Spróbujcie mu zabrać jedzenie, jak ja szłam do niego z michą to robiła się taka skakająca baryłeczka, a za smakołyki to by dał się pokroić, ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake:

Też mam taką kulkę i dałam rade, ba! moja mama dała radę jej na powrót nie utuczyć :) Ale sam ruch nie wystarczył, konieczna była odpowiednia karma oraz mocno cięte porcje :/

Posted

malawaszka napisał(a):
ruch ruch i jeszcze raz ruch, a jak to nie pomoże to jest taka karma royala która świetnie odchudza

dla ludzi się nadaje? :diabloti:

cieszę się, że mały w domku :multi: i że taaaaaki grzeczny :loveu:

Posted

ULKA12 napisał(a):
ja nie wiem jak oni go odchudzą.:shake:

no z tego co mówiła Pani Totka mają już plan :) przede wszystkim duża dawka ruchu, dieta też, ale przedewszystkim ruch.

Blisss napisał(a):
dla ludzi się nadaje? :diabloti:

Blisss ja myślę, że z ta odchudzająca karmą można spróbować, ale dla pewności proponuję serwować ją w Kongu i bez uzycia rąk :diabloti:

Posted

jambi_ napisał(a):
Blisss ja myślę, że z ta odchudzająca karmą można spróbować, ale dla pewności proponuję serwować ją w Kongu i bez uzycia rąk :diabloti:

buuahahahaha to popłynęłaś z fantazją :roflt:

Posted

jambi_ napisał(a):
no z tego co mówiła Pani Totka mają już plan :) przede wszystkim duża dawka ruchu, dieta też, ale przedewszystkim ruch.

niom - i to w takim maciupcim zeby byl problem wydlubaniem :p

malawaszka napisał(a):

to wcale nie jest glupie! nie, nie :diabloti:

Posted

Blisss napisał(a):

masz taki dłuugi jęzor, zeby sięgnąć karmy w kongu czy zamierzasz się zagłodzić? :evil_lol: czy tylko ja mam jakieś dziwne znaczki jak piszę odpowiedź i nie działają mi emotki jak klikam na nie?

Posted

malawaszka napisał(a):

Blisss napisał(a):

głupie, nie głupie, spróbujcie tak przez tydzień, jeszcze mi będziecie dziękować za te diete cud :p

Posted

malawaszka napisał(a):
masz taki dłuugi jęzor, zeby sięgnąć karmy w kongu czy zamierzasz się zagłodzić? :evil_lol: czy tylko ja mam jakieś dziwne znaczki jak piszę odpowiedź i nie działają mi emotki jak klikam na nie?

no nie mam ale może to się da wyćwiczyć? :niewiem:

jambi_ napisał(a):
głupie, nie głupie, spróbujcie tak przez tydzień, jeszcze mi będziecie dziękować za te diete cud :p

ja to podziękuje chyba nawet już :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

U Tolka wszystko w porządku. Jest oczkiem w głowie swoich Państwa. Elmira może o nim opowiadać godzinami. Postaram się zrobić jakieś fotki iw rzucić jak się z nim będę widziała (może nawet w tym tygodniu).