malawaszka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Sznaucer średni - ok 6 letni pies przebywa w jednym ze śląskich schronisk o nie najlepszej reputacji, łakomy kąsek dla pseudo bo jeszcze w sile wieku, więc nie ma na co czekać. Jutro zabieramy go do Ulki12 - na płatny tymczas, wykastrujemy i znajdziemy super domek! Proszę o pomoc - bazarkową, wpłatami stałymi, jednorazowymi, ogłoszeniową jak już chłopaka odpicuję i porobię zdjęcia - to będzie po weekendzie. Więcej szczegółów jak już chłopaka poznamy, ale ponoć fajny gość z niego :) mam nadzieję! kontakt: malawaszka@gmail.com, 608 464 683 Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 ROZLICZENIA TOTKOWE: Wpływy: ala_s hod. GAGATEK - 50 zł Anna K. hod. Sentyment - 70 zł farmerka63 - 25 zł Margi - 30 zł Magdalena i Andrzej K. - 100 zł lika1771 - 50 zł Israel - 30 zł SUMA: 355 zł Wydatki: opłata za 16 dni DT (12 zł/dobę) = 192 zł ZOSTAJE: 163 zł i przechodzi do puli Bibi: http://www.dogomania.pl/threads/192055 Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 i jeszcze jeden na wszelki wypadek Quote
zerduszko Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Piękny chłopak,na pewno szybko pójdzie ;) Quote
lika1771 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a):skrzynke masz zapchaną :) Juz mozesz wysyłac:lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 zerduszko napisał(a):Piękny chłopak,na pewno szybko pójdzie ;) no mam wielka nadzieję, że tak będzie lika1771 napisał(a):Juz mozesz wysyłac:lol: poszło - dzięki :Rose: Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Bliss napisał(a):ach srebrniaczek :) obecnie to żółciaczek ;) podobny do Buby nie? Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a):obecnie to żółciaczek ;) podobny do Buby nie? jeśli go dorwiesz to jestem pewna że zrobisz z niego cudo :loveu: mam nadzieję, że jakieś choróbsko mu nie wylezie i szybciutko znajdzie swój dom ... Quote
sybil Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No cudny niuniek (pomimo filców, dredów i brudku;)). Dam pluszaki na bazarek. Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 ZAPRASZAM na mega bazarzysko!: http://www.dogomania.pl/threads/191630-Kosmetyki-i-BI%C5%BBUTY-na-sznupy-do-02.09-g.-20.00 Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 czy napisałam, że nazwałam go sobie w głowie Totek? :lol: zobaczymy jutro czy będzie pasowało Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a):czy napisałam, że nazwałam go sobie w głowie Totek? :lol: zobaczymy jutro czy będzie pasowało a czy Totek to nie Weszki kocurek czasami? czy już mi się pierniczy? Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Bliss']a czy Totek to nie Weszki kocurek czasami? czy już mi się pierniczy? aaa chyba tak :lol: mało nowych wątków dziś założyłam więc jeszcze jeden - pozaśmiecamy tą dogomanię A CO!!! http://www.dogomania.pl/threads/191642-Sznaucerek-mini-nie-radzi-sobie-w-schronisku-poszukiwany-DT-no-i-DS-%C5%9Al%C4%85sk Quote
jambi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 taaak, a Ty się moja droga ostatnio martwiłaś, że nie masz na kogo bazarków robić... :shake: specjalnie go wykombinowałaś czy jak? lece na bazar... póki co podnosić bo spłukana jestem chwilowo jak muszla klozetowa... Quote
Margi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No dobra daję 10 co miesiąc. Już chyba będziemy jeść tylko suchy chleb bo jeszcze się zdeklarowałam na Lady sznaucerowatą czarnulkę z Wrocławia,która jest u Poker. Quote
malawaszka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Dzięki Margi :Rose: no zgapiaczka zgapiaczka - zobaczymy czy to imię w ogóle będzie pasowało do chłopaka bo póki co jest lekko flegmatyczny, grubas jak Buba, kondycja słaaabiuutko Chłopak już u Ulki12 :Rose: dziekuję Ula i israel :Rose: zdjęcia porobię dopiero w poniedziałek, dziś pada i już nie mam siły jechać bo pół dnia w samochodzie spędziłam Quote
malawaszka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Grubasek zgadza się z psami, które są u Uli - hura hura :) w kojcu nie lubi siedzieć i szczeka :roll: nooo i prawdopodobnie nie ma jajek :mdleje: Ula nie znalazła - oby był wykastrowany a nie wnętr :roll: Quote
ULKA12 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mam nadzieję, że nie będzie próbował rządzić :-) Totek jak na kilka godzin u mnie zachowuje się super. kąpiel jest wręcz konieczna bo nie można koło niego spokojne stanąć, ale to oczywiście nie dziwi:shake: Pies jest okropnie zaniedbany, ma zaropiałe oko ale to pewnie od grzywki, która ktoś przycinał, a raczej tak ze środka cos wyciachał:razz: Totek jak przebywa w ogrodzie to jest cichutkim grzeczniutkim psem, problem pojawia się po zamknięciu w kojcu, zaczyna się awantura, myślałam, że będzie lepiej, że on umie przebywać w zamknięciu a tutaj niespodzianka, no cóż będzie musiał więcej czau spędzać w ogrodzie aby sąsiedzi odetchnęli. Jest duży problem z jego tuszą, bardzo się zdziwiłam, z reguły to jest tak, że pod szopą sierści znajduje się maleńki chudziutki piesek a tutaj było inaczejon z tyłu podobny jest do owcy:lol: Zaraz wstawię zdjęcia Quote
ULKA12 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Totek Po co leżeć na trawce jak można na gruzie :-) Quote
Recommended Posts