Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

panstwo jezdza do Amandzi ja oswajac do siebie, a poniewaz nie maja samochodu , dojezdaja transportem prywatnym -takimi busami co woza ludzi
raz jest Pan , innym razem syn, czy Pani
Amanda bardzo sie zmienila, ladnie przychodzi , juz nie chce byc w kojcu daleko od czlowieka
garnie sie do ludzi, zdobywa serca swpich przyszlych wlascicieli- mam nadzieje
bo ludzie bardzo sie staraja
w przyszlym tyg - rozmawialysmy z Ania chcemy ja sterylizowac, coby jak juz troche rana sie podgoi, moze byla juz u nich

Posted

a ha i Ania planuje przedadopcyja u nich w ten week, jak jej wyda, bo ludzie ok, ale chcialaby zobaczyc miejsce gdzie Amanda by mieszkala

trzymaj kciuki coby damie naszej sie ten domek udalo
bo sama pracuje na siebie wytrwale , wdzieczac sie niemilosiernie i pokazujac z najlepszej strony, jakby cos przeczowala
lopota rzesami:)
nie wiem jak legowisko , ale chyba cale, wiec pojedzie do nowego domu- nic mi Ania nie mowilas ,ze zzarte jak cypka:)

Posted

wlasnie kurna boimy sie , ze przechwalilam:(
w czwartek Pani byla z Panem i od dej pory milczenie
Anka wydzwaniala , i nie odbieraja
Nagrala sie na sekretarke- jak sie nie odezwa to dupa

Posted

Ale zrobicie przedadopcyjną? Trochę mam ograniczone zaufanie do ludzi, którzy nie są solidni, bo przecież wystarczyło wykonac telefon i przeprosic,że cos tam się zmieniło , a nie trzymać kogoś w niepewności.

Posted

Należy się Damie dobry domek.
W ostatnich dniach nasi ludzie fotografowali wszystkie psy, które są w schronie. Niestety wiele jest takich, które nie chcą wyjść z budy. A jak wyjdą z jednej to czym prędzej uciekają do drugiej:(

Posted

Ati przekazala mi smutną wiadomość, dziś w nocy po 2 dniach od strylki Amanda odeszła za TM :(

obydwie sunie odeszły, dlaczego? dlaczego ?? czy to schronisko jest jakies przeklęte???

Posted

tanitka napisał(a):
Ati przekazala mi smutną wiadomość, dziś w nocy po 2 dniach od strylki Amanda odeszła za TM :(

obydwie sunie odeszły, dlaczego? dlaczego ?? czy to schronisko jest jakies przeklęte???

BOSHE:(:( Taniu - ale co się stało?:(:(...nie mogę uwierzyc...

Posted

sytuacja jaką mi przekazano wygląda następująco.....

w piątek sunia miała sterylke...sterylka była robiona u doświadczonego , krakowskiego weta ( tego samego , który operuje i sterylizuje psy dla missieek... ) nie brak mu więc ani doświadczenia w trudnych przypadkach ani pracy przy psach o dużych wymaganiach ( czyli schroniskowych)....podczas sterylki nastąpiło rozszerzenie żołądka, które zostało opanowane.....sunia otrzymała wszystkie potrzebne leki, kroplówki i wróciła do hoteliku....podawane wiadomości przez panie nie wskazywały na jakiekolwiek podejrzenia.... sunia mieszkała w domu, była pod całodobową opieką, ...otrzymywała kroplówki, leki ...czuła się dobrze,....wczoraj wieczorem dostała posiłek przygotowany specjalnie dla niej..ryż z dodatkiem mięska...wszystko wg zaleceń weterynarza...spokojnie położyła się spać...
rano już nie wstała...usnęła....na zawsze.....
nie sposób powiedzieć dlaczego....
weci podejrzewają zator.....

za kilka dni miała iść do domu.......czekał na nią.......

jestem w szoku......:shake:

Posted

kazdego zwierzaka szkoda, ale tych które zyskały szansę na życie i odchodzą wtedy kiedy mają po co żyć i dla kogo, najbardziej mi żal.
Amando tak mi przykro, ze nie doczekałaś swego kochajacego domu :(

Posted

wreszcie dotarlam na neta
tez jestem w szoku, bo w niedziele rozmawialam z hotelem , ze z Amanda w porzadku
eh i taka mialam nadzieje na lepsze zycie dla niej:(