Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś pamięta taki krótki, bo chyba 30 minutowy (z reklamami.... to moze jednak 20 minutowy :eviltong: ) serial na Animal Planet? Niestety już od dłuższego czasu nie leci... trafiłam kiedyś na TVP3 zupełnie przypadkowo to od razu przeszukalam program na przyszły tydzien i juz nie bylo :shake: ... wiecie jak mozna to dopaść? bo chętnie bym obejrzała :razz:

Posted

ponaszemu " wszystko o rasach" :P jest na tvp3 zazwyczaj w srody o 9 rano potem powtarzaja w ta sama srode ok 16, 15 ? niepamietam dobrze, ale nie zawsze jest niestety wiec nalezy w kazdy nowo zakupiony program patrzec :razz:

Posted

bardzo lubialam ten program - widzialam chyba wszytkie odcinki a sznuacerki nagralam sobie na kasete :) program robiony z pomyslem i wiele fajnych rzeczy mozna sie dowiedziec

• 2 weeks later...
Posted

Jutro jest na tvp3 o 16:00 odcinek 8 ciekawa jestem jaka rasa :p ostatnio byly afgany... poszukam moze w internecie bedzie jakis spis odcinkow :roll: bo widzialam ze są do kupienia kilkupłytowe wydania wszystkich odcinkow na dvd ale oczywiscie za granica:-(

Posted

Jakis miesiac temu widzalam w programie Tv ze o 15 czy jakos tak bedzie emitowany ten film, no to ja czekam i czekam i sie nie doczekalam...Niby w programie telewizyjnym TVP3 jest napisane ze film jest a w telewizji nie ma. Czyli cos musi byc nie tak, wydaje mi sie ze to nie jest na regionalnej warszawskiej "trojce" emitowane.

Dobrze ze jakis czas pozniej dowiedzialam sie z netu ze to jest o tym przewodniku i nie bylo placzu bo mam wszystkie odcinki nagrane :evil_lol:

Grrond, a jakie rasy Cie interesuja?

Posted

Moge Ci pozyczyc te filmy ;)
AT, chodzi Ci o airedele'a?
Oprocz tego mam jeszcze border teriera, bostona, bullteriera, cairn'a, jack russela, szkota, westa, yorka oraz foksteriera krotkowlosego :lol:
Gdzie mieszkasz?