kagome19 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Podrzucam na gore i zapraszam na bazarki^^ Quote
Pinesk@ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Kopcikowi brakuje bardzo stałych deklaracji :( Kopciku co z Twoim hotelikiem, krucho, krucho :( Potrzeba jeszcze przynajmniej 265zł aby mógł wyjechac do Mizantropii... Rozsyłajcie proszę wątek gdzie się da. Mam taki jakiś rysunek Kopcika, co myślicie o tym aby wystawić go na jakimś bazarku do licytacji? Może akurat by się sprzedał chociaż nie wiem czy ktoś chciałby kupić... Oprawiony w antyramę, z dedykacją dla wygranego... Oto on, format A4, tu bez antyramy jeszcze, na dedykację jest miejsce : Quote
Paula95 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dziewczyno!!! Masz talent! I możesz go wykorzystać, gdybyś np. zrobiła taki bazarek z twoimi rysunkami? Niesamowite, naprawdę! Quote
Syla Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Paula95 napisał(a):Dziewczyno!!! Masz talent! I możesz go wykorzystać, gdybyś np. zrobiła taki bazarek z twoimi rysunkami? Niesamowite, naprawdę! No właśnie.Wysyłają ci zdjęcie psiaka a Ty malujesz, na zamówienie.Talent masz na pewno, bez dwóch zdań.Jak zrobisz taki bazarek, to daj znać. Quote
Pinesk@ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Dziękuje :oops: Nie wiem czy dałabym radę tak bazarkowo tworzyc, nie jestem profesjonalistką, totalny samouk uczący się na własnych błędach i podpatrujący innych.. ;) Mam kilka innych psich rysunków ale często odbiegają od ideału i nie wiem czy potencjalni kupujący byliby zadowoleni z efektu końcowego. Tu na przykład na rysunku Kopcika widzę, że pyszczek jest za szeroki troszkę i za mocno zaokrąglony. Również nie każdego psa potrafię narysować np pomarszczone, w prążki bardzo ciężko mi idą- zabrałam się ostatnio za rysowanie dwóch pręgowanych whippetów i meczę je i nie mogę skończyć. Ale jak kiedyś, kiedyś stworzę bazarek to poinformuję Cię Syla. ;) Quote
Paula95 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ech...Ci, którzy potrafią malować, zawsze mają do swoich prac jakieś ale. Pinesk@ Kopcik jest na prawdę świetny! Quote
Syla Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Pinesk@, jak zrobisz taki bazarek to wal jak w dym.Podesłałabym Ci zdjęcia mojej Wikusi, to ratlerka z mojego awatarku a zdjęć mam multum.Sama byś sobie wybrała, takie jakie by Tobie lepiej się malowało.Wikusia byłaby razy 2.Dla mnie i mojego TZta.Chciałabym też mojego ś.p. śleputka-klekutka Lejeczka.On ma na dogo swój wątek.Za to mój Edziaczek ( też ma wątek) jest bardzo charakterystyczny, z nim nie miałabyś żadnego problemu....czarny, niby jamnik, jedno ucho stojące, drugie klapnięte a łeb jak sklep.Boski ślepek i ten przekrzywiony łepek.Nie namawiam, a zmusić nie mogę, ale pomyśl o takowym bazarku.To też zawsze wyzwanie. Quote
Pinesk@ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Syla zastanowię się, przemyślę i dam znać ;) Tymczasem ponawiam starania i wołania, wypłoszkowi brakuje przynajmniej 265 zł stałych deklaracji na hotelik :( Chyba sie nie uda go juz po świętach tam wysłać :placz: Quote
Syla Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Pinesk@']Syla zastanowię się, przemyślę i dam znać ;) Tymczasem ponawiam starania i wołania, wypłoszkowi brakuje przynajmniej 265 zł stałych deklaracji na hotelik :( Chyba sie nie uda go juz po świętach tam wysłać :placz: Też czekam co u mojego Rambusia, czy domek stały, bo bez też tego stałej nie zrobię.Z dorywczej nie urodzę. Quote
agata51 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Kopciku, 20zł/mies. na gwiazdkę od ciotki. To nie jest dobra pora na zbieranie deklaracji - święta, sylwester, ferie. Oby do wiosny! Wszystkim wesołych świąt i dobrych myśli Quote
Pinesk@ Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Agata51 bardzo, bardzo dziękujemy! To prawda, czas świąteczny i Sylwester do niezbyt dobra pora na szukanie deklaracji... Quote
plina Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pinesk@, mi zapisz 20zł stałej. Siostra się zgodziła na 5zł :eviltong: Quote
Pinesk@ Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dzięki, dzięki! :multi: Podziękuj siostrze :loveu: jeszcze przynajmniej 240zł stałych i mały może się przeprowadzać... Quote
kagome19 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja daję jednorazową narazie to co obiecałam^^ 25zł Jak będę mieć pracę na dłuższy okres to będą częstsze wpłaty ;) Quote
Pinesk@ Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Ślicznie dziękujemy ja i Kopcik :Rose: :) Quote
plina Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Może ktoś się skusi na chociażby 5zł stałych? CZEKAMY! :) Quote
karolina27 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 10 zł stałej płacone za pół roku z góry, bo mam problemy z systematycznością:) Pinesk@, nie wiedziałam, że w Tobie drzemie taki talent! Rysunek jest prześwietny! Quote
karolina27 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 też będę miała zamówienie, tak więc ostrz ołówki dziewczyno i zastanów się nad ceną... Quote
plina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ja też bym chętnie zamówiła rysunek. Fajnie byłoby mieć na zawsze Kinia w zasięgu wzroku... Zrób bazarek Pineska, zrób! Quote
Pinesk@ Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Karolina pięknie dziękujemy :) Konto Ci podam na gg albo dasz mi osobiście nawet. Oj dziewczyny, ja naprawdę nie każdego psa potrafię narysować :D Musiałabym jeszcze trochę potrenować ;) Jak dojdę do jako takiej wprawy to będzie bazarek ;) Quote
Recommended Posts