Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopcikowi brakuje bardzo stałych deklaracji :( Kopciku co z Twoim hotelikiem, krucho, krucho :( Potrzeba jeszcze przynajmniej 265zł aby mógł wyjechac do Mizantropii... Rozsyłajcie proszę wątek gdzie się da.

Mam taki jakiś rysunek Kopcika, co myślicie o tym aby wystawić go na jakimś bazarku do licytacji? Może akurat by się sprzedał chociaż nie wiem czy ktoś chciałby kupić... Oprawiony w antyramę, z dedykacją dla wygranego...
Oto on, format A4, tu bez antyramy jeszcze, na dedykację jest miejsce :

Posted

Paula95 napisał(a):
Dziewczyno!!! Masz talent! I możesz go wykorzystać, gdybyś np. zrobiła taki bazarek z twoimi rysunkami?
Niesamowite, naprawdę!

No właśnie.Wysyłają ci zdjęcie psiaka a Ty malujesz, na zamówienie.Talent masz na pewno, bez dwóch zdań.Jak zrobisz taki bazarek, to daj znać.

Posted

Dziękuje :oops:

Nie wiem czy dałabym radę tak bazarkowo tworzyc, nie jestem profesjonalistką, totalny samouk uczący się na własnych błędach i podpatrujący innych.. ;) Mam kilka innych psich rysunków ale często odbiegają od ideału i nie wiem czy potencjalni kupujący byliby zadowoleni z efektu końcowego. Tu na przykład na rysunku Kopcika widzę, że pyszczek jest za szeroki troszkę i za mocno zaokrąglony.
Również nie każdego psa potrafię narysować np pomarszczone, w prążki bardzo ciężko mi idą- zabrałam się ostatnio za rysowanie dwóch pręgowanych whippetów i meczę je i nie mogę skończyć.
Ale jak kiedyś, kiedyś stworzę bazarek to poinformuję Cię Syla. ;)

Posted

Pinesk@, jak zrobisz taki bazarek to wal jak w dym.Podesłałabym Ci zdjęcia mojej Wikusi, to ratlerka z mojego awatarku a zdjęć mam multum.Sama byś sobie wybrała, takie jakie by Tobie lepiej się malowało.Wikusia byłaby razy 2.Dla mnie i mojego TZta.Chciałabym też mojego ś.p. śleputka-klekutka Lejeczka.On ma na dogo swój wątek.Za to mój Edziaczek ( też ma wątek) jest bardzo charakterystyczny, z nim nie miałabyś żadnego problemu....czarny, niby jamnik, jedno ucho stojące, drugie klapnięte a łeb jak sklep.Boski ślepek i ten przekrzywiony łepek.Nie namawiam, a zmusić nie mogę, ale pomyśl o takowym bazarku.To też zawsze wyzwanie.

Posted

Syla zastanowię się, przemyślę i dam znać ;)

Tymczasem ponawiam starania i wołania, wypłoszkowi brakuje przynajmniej 265 zł stałych deklaracji na hotelik :( Chyba sie nie uda go juz po świętach tam wysłać :placz:

Posted

[quote name='Pinesk@']Syla zastanowię się, przemyślę i dam znać ;)

Tymczasem ponawiam starania i wołania, wypłoszkowi brakuje przynajmniej 265 zł stałych deklaracji na hotelik :( Chyba sie nie uda go juz po świętach tam wysłać :placz:
Też czekam co u mojego Rambusia, czy domek stały, bo bez też tego stałej nie zrobię.Z dorywczej nie urodzę.

Posted

Kopciku, 20zł/mies. na gwiazdkę od ciotki. To nie jest dobra pora na zbieranie deklaracji - święta, sylwester, ferie. Oby do wiosny!

Wszystkim wesołych świąt i dobrych myśli

Posted

Karolina pięknie dziękujemy :) Konto Ci podam na gg albo dasz mi osobiście nawet.

Oj dziewczyny, ja naprawdę nie każdego psa potrafię narysować :D Musiałabym jeszcze trochę potrenować ;) Jak dojdę do jako takiej wprawy to będzie bazarek ;)